Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Μου εξηγείς πώς εκείνη η Αγίου Νικολάου είναι τίγκα στον κόσμο??????

Ό,τι ώρα και να πας δεν βρίσκεις να κάτσεις

σου είπε πριν καλέ...δουλειές δεν έχει , τί να κάνει ο κόσμος σπίτι του να κλειστεί?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε συ Ράνια δεν πιστεύεις ότι αυτό που λέω έχει να κάνει με μαζικό κίνημα? Σιγά σιγά ξεκινάει. Δες το κίνημα δεν πληρώνω. Ξεκίνησε από λίγους και το έκαναν πολλοί.

Επειδή το κάνουν πολλοί σημαίνει πως είναι και σωστό???

Όσο περίεργο και να φανεί με αυτά που γράφω εδώ, και παρότι δεν έχω διαβάσει βιβλιογραφία σχετικά, δεν πιστεύω στον κουμμουνισμό, τουλάχιστον όπως τον έχω δει να εφαρμόζεται.

Εδώ κολλάει αυτό που σου είπα περί φύσης του ανθρώπου...πώς να εφαρμοστεί ο καημένος ο κομμουνισμός αφού ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος να κοιτάζει το συμφέρον του?

Καταρχήν αμφιβάλλω αν όλοι όσοι επικαλούνται περιβαλλοντικούς λόγους είναι όντως οικολόγοι και δεν έχουν άλλα συμφέροντα...αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα

Έφερα ένα παράδειγμα για να σου δείξω πως δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε τελικά σε τπτ :( Τι θέλουμε τελικά, να αξιοποιήσουμε τον ορυκτό πλούτο ή τον τουρισμό???? Και την βέλτιστη λύση να βρούμε πάντα θα βρεθεί κάποιος να υποστηρίξει το αντίθετο

Ο δημόσιος διάλογος που λες θεωρητικά είναι καλός αλλά αμφιβάλλω αν μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη...πάρε παράδειγμα από το φόρουμ

(Τελικά κανόνισες να πάς Νυμφαίο???????????????)

Σύμφωνοι, πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα υποστηρίξει το αντίθετο. Θέλουμε το καλύτερο δυνατό, αν αυτό λέγεται μόνο ορυκτός πλούτος ή όνο τουρισμός ή και τα 2 πρέπει να το συζητήσουμε.Και να το συναποφασίσουμε. Και να είναι ευέλικτη η κοινωνία να αφομοιώσει και αυτόν που είναι αντίθετος. Υπάρχει τρόπος. Λέγεται πολιτική. Μην κοιτάς που καττήντησαν τα καμάρια μας τη λέξη βρισιά.

Τώρα...μετά χρειάζεται ένας καλός διαιτητής... με αυτό που λες αυτό σκέφτομαι...δεν ξέρω αν είναι σωστό...

Νυμφαίο όχι ακόμη. Να καλοκαιριάσει πρώτα.

Όσο για τους οικολόγους, για το αν είναι δλδ συμφωνώ.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Ραντεβού στο πάρκο για μπύρα και ποικιλία :P:p:p

φυγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Έλα ντε....να μην πιεί το φρέντο του??????

επειδη βλεπω τις ξαδερφες μου ολοκληρες μαντραχαλουδες που εργαζονται στου ξαπλοπουλου οληηηηηηηηηη την εβδομαδα κρεπαλες ποτα ξενυχτια καφεδες , να ναι καλα οι θειοι μου που τις εχουν κανει σαν τα μουτρα τους:evil::evil::evil::evil:

ε! ρε ξυλο που θελουν μερικοι... Ειναι 27 χρονων κοπελες και αποταμιευση δεν ξερουν τι σημαινει...οταν ερθει ο καιρος να πληρωσουν να πληρωσουν κανα ρευμα τα λεμε...

(αλλα αφου τα εχουν αυτοι γιατι να μην τα σπαταλισουν, αλιμονο απο εμας που απο 17 χρονων ζω μονη και εργαζομαι για τα προς το ζην)

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

φυγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

επειδη βλεπω τις ξαδερφες μου ολοκληρες μαντραχαλουδες που εργαζονται στου ξαπλοπουλου οληηηηηηηηηη την εβδομαδα κρεπαλες ποτα ξενυχτια καφεδες , να ναι καλα οι θειοι μου που τις εχουν κανει σαν τα μουτρα τους:evil::evil::evil::evil:

ε! ρε ξυλο που θελουν μερικοι... Ειναι 27 χρονων κοπελες και αποταμιευση δεν ξερουν τι σημαινει...οταν ερθει ο καιρος να πληρωσουν να πληρωσουν κανα ρευμα τα λεμε...

(αλλα αφου τα εχουν αυτοι γιατι να μην τα σπαταλισουν, αλιμονο απο εμας που απο 17 χρονων ζω μονη και εργαζομαι για τα προς το ζην)

και σπουδαζα και ταυτοχρονα αυτες ειναι και ολες αγραμματες:evil::evil:

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Εδώ κολλάει αυτό που σου είπα περί φύσης του ανθρώπου...πώς να εφαρμοστεί ο καημένος ο κομμουνισμός αφού ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος να κοιτάζει το συμφέρον του?

Κοίτα, στη Σκανδιναβία εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία ο σοσιαλισμός. Και εκεί ίσως να τρώνε, αλλά κάνουν και έργο παράλληλα γμτ.

Εκεί δεν είναι η πρώτη τους ένοια τα λεφτά. Το έψαχνα για μετανάστευση και ξέρω. Λειτουργεί και η ελεύθερη αγορά, και η κοινοκτημοσύνη. Ιδανικές κοινωνίες.

Δεν εξετάζω καλό μου το αν είναι σωστό, αλλά το ότι πέτυχε μια μορφή διαμαρτυρίας.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Υπάρχει τρόπος. Λέγεται πολιτική. Μην κοιτάς που καττήντησαν τα καμάρια μας τη λέξη βρισιά.

Εγώ θα έλεγα "παιδεία". Αλλά έχουμε πολύυυυυ δρόμο μπροστά μας

Επειδή τα γράφω γρήγορα, άλλα γράφω και άλλα εννοώ...:evil::evil::evil:

Εξηγώ: Κάποιοι αποφάσισαν να μην πληρώνουν διόδια (τυχαίο παράδειγμα μην ξαναμπούμε στην ίδια συζήτηση :-D)...Ok. Δεν σημαίνει όμως πως γνωρίζουν όλοι πώς λειτουργεί το σύστημα των διοδίων. Δηλ. μπορεί να είναι και σωστό, αλλά ξέρουν όλες τις παραμέτρους του θέματος ώστε να αποφασίσουν πως δεν πρέπει να πληρώνουν διόδια????

Εδώ κολλάει το περί διαλόγου κλπ κλπ κλπ

Εκτός και αν αυτή είναι μια κίνηση διαμαρτυρίας ενάντια σε όοοοοολα όσα θεωρούν στραβά (αυτοί γιατί άλλοι μπορεί να τα θεωρούν ολόσωστα)

Διαφημίσεις

Κοίτα, στη Σκανδιναβία εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία ο σοσιαλισμός. Και εκεί ίσως να τρώνε, αλλά κάνουν και έργο παράλληλα γμτ.

Αυτό θυμήσου ότι το είπες :D:D:D:D Και εγώ δεν έχω αντίρρηση να φάει κάποιος (εντάξει να μην σκάσει κιόλας) αρκεί να κάνει έργο. Αν θες σου λέω και ένα παραδειγματάκι για την Siemens :tongue:

Δεν εξετάζω καλό μου το αν είναι σωστό, αλλά το ότι πέτυχε μια μορφή διαμαρτυρίας.

Αυτό έγραψα στην τελευταία φράση μου στο προηγούμενο ποστ :P

culte -εντελώς από περιέργεια- εσύ πότε σκέφτεσαι να αποθηλάσεις τη μπουμπούκα σου? Και πώς σκέφτεσαι να το κάνεις, με χάπι ή μειώνοντας γεύματα κτλ?

προσπαθώ λευκή΄μου προσπαθώ!

όχι με χάπι με τίποτα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...