Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Για την Κική

Έχει γίνει πολύς λόγος τον τελευταίο καιρό για την αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου της Ελλάδας (λόγω είδικότητας με ενδιαφέρει το θέμα). Πολλοί υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα διαθέτει κοιτάσματα που η αξιοποίησή τους θα βοηθήσει στο να ξεπεράσουμε την κρίση

Διαβάζω τώρα στο tromaktiko (εγκυρότατο μπλογκ μη χ$#σω) έναν που αντιδρά (όπως και πολλοί άλλοι) με την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων χρυσού στην Χαλκιδική επειδή θα καταστραφεί το περιβάλλον κλπ

(Μεταλλευτική δραστηριότητα με μηδενικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις δεν υπάρχει)

Άντε τώρα βγάλε άκρη... τι θέλουμε τελικά, να εκμεταλλευτούμε τον ορυκτο μας πλούτο ή όχι???????????

Ασε με τους οικολόγους! Δλδ πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει μέτρο.

Το θέμα που λες δεν το γνωρίζω, αλλά έχω θέμα με τα αδέσποτα και τα ζωντανά γενικώς που λένε ότι δεν πρέπει να τα στειρώνουμε:evil: γιατί πάμε ενάντια στη φύση.

Σε αυτές τις περιπτώσεις δε θα ήταν καλό να γίνεται μια δημόσια συζήτηση και να συναποφασίζουμε για το μέγιστο καλό?

Γιατί ξέρεις, με τις διαμαρτυρίες των οικολόγων, πολύ απλά θα ληφθούν καλύτερα μέτρα όταν και αν γίνει κάτι τέτοιο για την προστασία του περιβάλλοντος, και δε θα δράσουν ανεξέλγκτα. Έχει δλδ κι αυτό το όφελός του.

Πάντα έχει όφελος να υπάρχει και αντίλογος.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τον Τζόλα τον ξέρετε με τα μαναβικά??? στην γωνια του στρατοπέδου?? στον δρόμο απεναντι ευθεια κάτω μένω εγώ.....μην πούμε και την οδό δημοσίως....

:D:D:D

ποια γωνία? απέναντι από την είσοδο έχει ένα μανάβικο...και ακριβώς δίπλα είναι ένας μονόδρομος...μην μου πεις ότι μένεις εκεί......:D:D:D:D

χαχα πριν λιγο ημουν εκει γιατι πηγαμε με το παιδι στο παρκο που ειναι πιο περα απο τον μπερδενη! βρε πολυ μικρος ειναι αυτος ο κοσμος!

[/quote=malecon;889497]ποια γωνία? απέναντι από την είσοδο έχει ένα μανάβικο...και ακριβώς δίπλα είναι ένας μονόδρομος...μην μου πεις ότι μένεις εκεί......:D:D:D:D

όχι...εισαι συνορα και πας προς Εγλυκαδα, στο αριστερο σου εχεις το στρατοπεδο, όταν φτάσεις στην γωνια του στρατοπεδου ο δρομος προς τα πάνω (αριστερα) που πάει για το μοναστηρι των καλογριων εκει πάνω που δεν θυμαμαι ονομα διπλα εχει ενα δημοτικο σχολειο (το σχολειο μου) και απεναντι ενα μινι μαρκετ μαναβικο...αυτο λέω

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

όχι...εισαι συνορα και πας προς Εγλυκαδα, στο αριστερο σου εχεις το στρατοπεδο, όταν φτάσεις στην γωνια του στρατοπεδου ο δρομος προς τα πάνω (αριστερα) που πάει για το μοναστηρι των καλογριων εκει πάνω που δεν θυμαμαι ονομα διπλα εχει ενα δημοτικο σχολειο (το σχολειο μου) και απεναντι ενα μινι μαρκετ μαναβικο...αυτο λέω

προφητης Ηλιας

χαχα πριν λιγο ημουν εκει γιατι πηγαμε με το παιδι στο παρκο που ειναι πιο περα απο τον μπερδενη! βρε πολυ μικρος ειναι αυτος ο κοσμος!

αχ ο μπερδενης τι γλυκα εχει...αντε πες στην κορη του για την Στέλλα την μεγαλη εγγονη του Χριστοπουλου...Ασε που τα σπιτια μας ειναι μεσοτοιχια χαχαχαχαχα

επισης το παρκο εχει εξελιχθει σε πολυ μοντερνο ε?

uop51syge.png

Διαφημίσεις

Ασε με τους οικολόγους! Δλδ πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει μέτρο.

Το θέμα που λες δεν το γνωρίζω, αλλά έχω θέμα με τα αδέσποτα και τα ζωντανά γενικώς που λένε ότι δεν πρέπει να τα στειρώνουμε:evil: γιατί πάμε ενάντια στη φύση.

Σε αυτές τις περιπτώσεις δε θα ήταν καλό να γίνεται μια δημόσια συζήτηση και να συναποφασίζουμε για το μέγιστο καλό?

Γιατί ξέρεις, με τις διαμαρτυρίες των οικολόγων, πολύ απλά θα ληφθούν καλύτερα μέτρα όταν και αν γίνει κάτι τέτοιο για την προστασία του περιβάλλοντος, και δε θα δράσουν ανεξέλγκτα. Έχει δλδ κι αυτό το όφελός του.

Πάντα έχει όφελος να υπάρχει και αντίλογος.

Καταρχήν αμφιβάλλω αν όλοι όσοι επικαλούνται περιβαλλοντικούς λόγους είναι όντως οικολόγοι και δεν έχουν άλλα συμφέροντα...αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα

Έφερα ένα παράδειγμα για να σου δείξω πως δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε τελικά σε τπτ :( Τι θέλουμε τελικά, να αξιοποιήσουμε τον ορυκτό πλούτο ή τον τουρισμό???? Και την βέλτιστη λύση να βρούμε πάντα θα βρεθεί κάποιος να υποστηρίξει το αντίθετο

Ο δημόσιος διάλογος που λες θεωρητικά είναι καλός αλλά αμφιβάλλω αν μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη...πάρε παράδειγμα από το φόρουμ

(Τελικά κανόνισες να πάς Νυμφαίο???????????????)

επισης το παρκο εχει εξελιχθει σε πολυ μοντερνο ε?

ναι ρε ...γαματο ειναι ....πηγα με την αδερφη μου σημερα και τα μικρα....χαμος στο καροτσι λεμε (εχει και φανταστικη μερα εδω σημερα)...τουλαχιστον 20 καροτσια και αλλα τοσα πιτσιρικια πιο μεγαλα χωρις καροτσι....θα το κανω συστημα....τωρα που θα μεγαλωσει και η μερα λιγο, θα πηγαινουμε σιγουρα. Να περπαταμε και λιγο, να παιζει και το παιδι, να πινουμε και κανα καφε εμεις .... τελεια!

Στέλλα κατάλαβα πού λες, αλλά έχω χρόνια να περάσω από εκεί.

Πάρκο λέτε αυτό που είναι πηγαίνοντας προς Εγλυκάδα δεξιά??? Πολύ ωραίο έχει γίνει, πηγαίνω συχνά όταν έρχομαι

Πρ.Ηλία είχα βαφτιστεί....

Εγώ μένω στο υψος της Αγ.Αλεξιώτισσας στον δρόμο που ξεκινάει απέναντι σχεδόν από την είσοδο του στρατοπέδου

ναι ρε ...γαματο ειναι ....πηγα με την αδερφη μου σημερα και τα μικρα....χαμος στο καροτσι λεμε (εχει και φανταστικη μερα εδω σημερα)...τουλαχιστον 20 καροτσια και αλλα τοσα πιτσιρικια πιο μεγαλα χωρις καροτσι....θα το κανω συστημα....τωρα που θα μεγαλωσει και η μερα λιγο, θα πηγαινουμε σιγουρα. Να περπαταμε και λιγο, να παιζει και το παιδι, να πινουμε και κανα καφε εμεις .... τελεια!

Αχ ρε Ραννια ποσες φορες εχω πει να ξανακατεβω κατω...Δεν παιζουν ομως καθολου δουλειες....εκει κατω αναπνεω οταν ερχομαι και λυπαμαι οταν φευγω:(:(:(:(:roll::roll::roll:

uop51syge.png

Διαφημίσεις

Στέλλα κατάλαβα πού λες, αλλά έχω χρόνια να περάσω από εκεί.

Πάρκο λέτε αυτό που είναι πηγαίνοντας προς Εγλυκάδα δεξιά??? Πολύ ωραίο έχει γίνει, πηγαίνω συχνά όταν έρχομαι

Πρ.Ηλία είχα βαφτιστεί....

Εγώ μένω στο υψος της Αγ.Αλεξιώτισσας στον δρόμο που ξεκινάει απέναντι σχεδόν από την είσοδο του στρατοπέδου

ναι αυτο το παρκο....

uop51syge.png

ναι, ειναι καλα στην πατρα -υπο την εννοια οτι ειναι ανθρωπινη- κατα τα αλλα...απο δουλειες....γιοκ!

Μου εξηγείς πώς εκείνη η Αγίου Νικολάου είναι τίγκα στον κόσμο??????

Ό,τι ώρα και να πας δεν βρίσκεις να κάτσεις

Κικη ανοιγεις ΠΟΛΥ μεγαλη κουβεντα!

Εν πασει περιπτωσει....η πιο μεγαλη βια που μπορεις να ασκησεις ειναι η απεργια. Ολα τα αλλα ειναι απλα συμβολισμοι, εκτος αν ειμαστε σε προεπαναστατικη περιοδο ή ηδη στην επανασταση.Εκει συζηταμε για κανονικο πολεμο.

Το ξυλο που παιζουμε στις πορειες ειναι απλα ενας συμβολισμος. Συγκρουση με το κρατος. Το καθεστως. Δε πιστευει κανεις οτι αν κανουμε ενα ντου σε 2 διμοιριες των ΜΑΤ , οτι κατι εγινε. Συμβολισμος ειναι.

Μολοτωφ δε πετανε μονο οι ασφαλιτες κουκουλοφοροι. πετανε και οι αυθεντικοι, οι "κανονικοι" κουκουλοφοροι-αναρχικοι και πολυ καλα κανουν, γιατι αυτη ειναι η ιδεολογια τους. Το αν συμφωνω ή οχι (που δε συμφωνω) ειναι αλλο θεμα. Αλλα, δε συμφωνω οχι με την εννοια του "ειρηνιστη". Δε συμφωνω κυριως γιατι δε πιστευω στην εξατομικευμενη επανασταση. Πιστευω,δε, στην επανασταση απο τα κατω. Απο το λαο. (Για μαλεκον αυτο...)Πιστευω στο αυθορμητο το οποιο αναγκαστικα ομως πρεπει να οργανωθει μεσα απο μαζικες διαδικασιες, που και αυτες θα οργανωθουν απο τα κατω (βλεπε συντονιστικα, βλεπε γενικες συνελευσεις)

Τωρα, το αν εγω εχω οπλο στο χερι....θα σου πω πως ναι! εχω! (Αλλο αν προς το παρον λογω παιδιου εχει λιγο σκονιστει :tongue:)

Αυτα μεσες ακρες....και τωρα θελω το κομμουνιστοσημο μου παρακαλω! :tongue:

Ξέρεις όμως ότι πολλές φορές πίσω από τις κουκούλες κρύβονται γόνοι επιφανών οικογενειών και γι αυτό δεν τους πειράζουν...

Τέλοσπάντων, ξέρω ότι ανοίγω μεγάλη κουβέντα. Γι αυτό και μίλησα για μπλογκ. Για να συζητηθεί εκεί. Γιατί εσύ είσαι Πάτρα η άλλη Αθήνα, εγώ Θεσσαλονίκη κ.ο.κ. Και αν οργανωθεί κάτι μαζικά σε όλες τις πόλεις ίσως είναι κάτι.

Ρε συ Ράνια δεν πιστεύεις ότι αυτό που λέω έχει να κάνει με μαζικό κίνημα? Σιγά σιγά ξεκινάει. Δες το κίνημα δεν πληρώνω. Ξεκίνησε από λίγους και το έκαναν πολλοί. Να ξεκινήσει δλδ σιγά σιγά και να εξαπλωθεί με συνελεύσεις κτλ. Να πω βέβαια ότι εγώ δε μιλάω για κατάληψη της εξουσίας. Όσο περίεργο και να φανεί με αυτά που γράφω εδώ, και παρότι δεν έχω διαβάσει βιβλιογραφία σχετικά, δεν πιστεύω στον κουμμουνισμό, τουλάχιστον όπως τον έχω δει να εφαρμόζεται.

Είμαι όμως ανοιχτή να ακούσω το οτιδήποτε.

Και επειδή σε βλέπ...σε θωρώ...όλο και κάτι παρόμοιο έχεις σχεδιάσει στο μυαλό σου τουλάχιστον κατά καιρούς, ακούω ιδέες.

Τώρα, το ξύλο που παίζουν και καταλήγει στο σπάσιμο περιουσιών δε με βρίσκει σύμφωνη. Μιλάω για το περίπτερο, για τη μικρομεσαία επιχείρηση βρε παιδί μου που πείραξαν ( τις τράπεζες δεν τις λυπάμαι γρι). Και αν τα ματ δεν πειράζουν τον κόσμο, δε θα ήθελα να τους πειράζει κι ο κόσμος.

Βέβαια δεν έχω χειρότερο από το να γίνει το παιδί μου μπάτσος:evil:

Αλήθεια, εκείνη η ψυχή ο παλαιοκώστας που είναι?Μου λείπει! Είναι καναδυο ακόμη που χρίζουν απαγωγής!

Λένε ότι έχει κάνει μεγάλο έργο φιλανθρωπικό ας το πω έτσι. Έχετε ακούσει κάτι?

Πως μου αρέσουν αυτές οι ιστορίες. Γενικώς, και τη 17Ν θα την υποστήριζα, αν δεν ήμουν πεπεισμένη ότι ήταν κι αυτή όργανο της εξουσίας.

Κιουλτάκι μου αυτό με χαροποιεί!

Αλήθεια, ο άντρας σου που ξεσηκώνει κόσμο στο fb?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...