Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ξερεις καμια επανασταση να εγινε χωρις αιμα?

Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία μιας επανάστασης είναι η συμμετοχή του λαού (θυμάσαι που λέγαμε για τον κάστρο ;)) Αμφιβάλλω αν στην δική μας περίπτωση υπάρχει προθυμία....προς το παρόν τουλάχιστον

Σου προτείνω να ψάξεις τους πολίτες της Νορβηγίας να δεις ότι δε λειτουργούν έτσι. Λειτουργούν για το κοινό συμφέορν, γιατί καταλαβαίνουν ότι αυτό εξασφαλίζει και το ατομικό τους.

Πού να ψάχνω τώρα βρε Κική μου? :D:D:D Άλλωστε μιλάμε για έλληνες, με άλλη νοοτροπία

Όσο για το άλλο...κάποτε ναι, θα αρκούσε αυτό που λες, τώρα πιστεύω ότι χρειάζονται πιο δραστικά μέτρα.

Τώρα το θυμηθήκαμε???? τόσο καιρό με τα χρηματιστήρια κλπ κλπ δεν είχαμε σκεφτεί ότι αυτή η φούσκα μπορεί και να σκάσει????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ λέω πάντως ότι πολύ ΣΩΣΤΕΣ οδηγίες θα δώσει η Ράννια...είμαι 1000 % σίγουρη...το αγαπάω αυτο το κορίτσι......Είναι πολύ LIKE οι αποψεις της σε μένα!!!

(Ράννια, θα κατέβω πιθανότατα τον Αυγουστό, να δω παπουδογιαγιάδες, ξαδέρφια, θείους, να σε δω ε?)

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Καλα μαρη....τον Αυγουστο θα κατεβεις??????χαθηκαν αποκριες, πασχα, ενα απλο σ/κ? Πατρα που μενεις? πες μας κι εσυ οτι πηγαινες 4ο να μουρλαθουμε τελειως εδω μεσα!

Καλα μαρη....τον Αυγουστο θα κατεβεις??????χαθηκαν αποκριες, πασχα, ενα απλο σ/κ? Πατρα που μενεις? πες μας κι εσυ οτι πηγαινες 4ο να μουρλαθουμε τελειως εδω μεσα!

Τότε έχει ο άνδρας μου αδεια 3 εβδομάδες καλε!!!!

Ακου την μισή μου παιδική ζωή την έζησα στην Εγλυκάδα και σχολείο πήγαινα στο στρατόπεδο του ΚΕΤΕΧ δίπλα...

και την άλλη μου παιδική ζωή την έζησα Δεμενικα Πατρών και πηγα στο 1ο Γυμνασιο Δεμενικων....Αυτάααααα!!!

Τώρα πλέον μένω στο πατρικό στην Εγκλυκάδα όταν κατεβαίνω!!!

uop51syge.png

Διαφημίσεις

Εχουμε δύσκολα μπροστά μας. Θα φάμε γερές θάλασσες, και δεν είμαστε μαθημένοι. Θα μάθουμε ή δεν θα μάθουμε. Το ζήτημα είναι να μη βρεθούμε μετανάστες σ΄ ένα ξένο μέλλον – ας είναι φτωχό μα δικό μας. Έχουμε δύσκολα μπροστά μας. Να διεκδικήσουμε την καρτερία από τη μιζέρια: να τραβήξουμε κουπί. Εντάξει. Μα μήπως πρέπει πρώτα να πετάξουμε κάποιους στη θάλασσα;

το παραπάνω με εκφράζει απόλυτα....

Άνα γεια σου!

to να ανοιξουμε απλα ενα μπλογκ και να τα χωσουμε κατ εμε εχει μονο..ψυχαναλυτική χρηση :P προτεινω να το ανεβασουμε και τα χώσουμε και μετα να πουμε για ολους τους παραπάνω λόγους εμείς θα κάνουμε αυτο κι αυτο κι αυτο... τωρα αν το αυτο και το αυτο ειναι μολοτωφ, καθισιτκη δφιαμαρτυρια, εμπαργκο σε υπηρεσίες ή καταληψη του μαξιμου..ε 8α το δουμε

Δεκτό... προτιμώ ειρηνικές διαμαρτυρίες προσωπικά αλλά που να φωνάζουν δυνατά...ήρθε ο γιος μου από το σχολείο επανέρχομαι.

Τι εννοείς να το ανεβάσουμε?

Wktmp2.png

qIogp3.png

ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΛΔ! Ρε ολες διπλα μενουμε? ακους μαλεκον? ακους φαιη?

εγω μενω στο γηροκομειο, ο αντρας της Φαιης Εγλυκαδα και η μαλεκον Συνορα!

:-D:-D:-D:-D Ραντεβού στην είσοδο του ΚΕΤΧ... ή στην Μέλισσα στην γωνία???

Και μετά κοροϊδεύω τον άντρα μου που μου λέει ότι ο τάδε τραγουδιστής είναι από Νάξο, ο άλλος πολιτικός από Νάξο, ο παράλλος συγγραφέας πάλι από Νάξο, λες και η Νάξος είναι η Κίνα, 1δις πληθυσμός!!!!!

Στελλινούλα πόσο είσαι, αν επιτρέπεται?????

αχ βρε Κικη μου....πολυ ρομαντικα τα βλεπεις τα πραγματα, αλλα πολυ χαιρομαι που εισαι ετοιμοπολεμη.

"...με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί..."που λεει και ο Αλλαχ. Ξερεις καμια επανασταση να εγινε χωρις αιμα? Η βια ειναι απαραιτητη σε τετοιες περιπτωσεις. Κι εγω -προσωπικα- ειμαι υπερ της βιας( η οποια εχει συγκεκριμενα χαρακτηριστικα). Δεν την αφοριζω γενικα και αοριστα.

θα συμφωνησω με την ελλ....αυτο που προτεινεις ειναι μονο για ψυχοθεραπεια...να τα λεμε να ξεδινουμε λιγο. Τιποτα αλλο.... ξαναλεω ομως....μ'αρεσεις γιατι εισαι ετοιμοπολεμη!

Βρε Ράννια μου, γιατί με λες ρομαντική? Εγώ πιστεύω το αντίθετο, ότι είμαι ρεαλίστρια:mrgreen:.

Από σένα όμως περίμενα να είσαι ήδη με τα όπλα στα χέρια, όχι απλά ετοιμοπόλεμη. Και περίμενα να έχεις ήδη έτοιμες ιδέες να δώσεις:tongue:

Επανάσταση χωρίς βία ΔΕΝ γίνεται!!!!!!!

Μισό μισό, τι εννοείται βία? Ειλικρινά ρωτάω. Τι εννοείται βία? Αυτό που γίνεται και ρημάζεται ο κόσμος στις διαδηλώσεις? Με τους γνωστούς άγνωστους? Γιατί όλοι ξέρουμε ποιοι είναι πίσω από τις κουκούλες.

Γιατί πχ δεν μας κάνει να φωνάξουμε τα κανάλια (αναγκαίο κακό τα γ@μημένα, αν θέλουμε να ακουστούμε) σε μια συγκέντρωση η οποία να είναι κάπως σκηνοθετημένη στα δημόσια κτίρια. Για την ακρίβεια να μη φύγουμε από αυτά αν δε γίνουν δεκτά κάποια αιτήματα.

Επίσης, μια κατάληψη σε μια εκπομπή με τον πρωθυπουργό ή κάποιον ανάλογο. Ή στο μέγαρο μαξίμου. Δικό μας δεν είναι?

Ακούω ιδέες. Κι αν σας χαλάει εδώ, γιατί ίσως θεωρηθεί ότι το μπαχατελεύουμε, ας ανοίξουμε ένα άλλο θέμα ή ότι τέλοσπάντων.

Τώρα το θυμηθήκαμε???? τόσο καιρό με τα χρηματιστήρια κλπ κλπ δεν είχαμε σκεφτεί ότι αυτή η φούσκα μπορεί και να σκάσει????

Κάλλιο αργά παρά ποτέ;). Εμένα η πρώτη μου έννοια όσο ήμουν ελεύθερη ήταν τι ρούχο θα φορέσω το βράδι που θα βγω. Τώρα όμως όλα τα φιλτράρω μέσα από τα παιδιά μου.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Για την Κική

Έχει γίνει πολύς λόγος τον τελευταίο καιρό για την αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου της Ελλάδας (λόγω είδικότητας με ενδιαφέρει το θέμα). Πολλοί υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα διαθέτει κοιτάσματα που η αξιοποίησή τους θα βοηθήσει στο να ξεπεράσουμε την κρίση

Διαβάζω τώρα στο tromaktiko (εγκυρότατο μπλογκ μη χ$#σω) έναν που αντιδρά (όπως και πολλοί άλλοι) με την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων χρυσού στην Χαλκιδική επειδή θα καταστραφεί το περιβάλλον κλπ

(Μεταλλευτική δραστηριότητα με μηδενικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις δεν υπάρχει)

Άντε τώρα βγάλε άκρη... τι θέλουμε τελικά, να εκμεταλλευτούμε τον ορυκτο μας πλούτο ή όχι???????????

Διαφημίσεις

τον Τζόλα τον ξέρετε με τα μαναβικά??? στην γωνια του στρατοπέδου?? στον δρόμο απεναντι ευθεια κάτω μένω εγώ.....μην πούμε και την οδό δημοσίως....

:D:D:D

uop51syge.png

:-D:-D:-D:-D Ραντεβού στην είσοδο του ΚΕΤΧ... ή στην Μέλισσα στην γωνία???

Και μετά κοροϊδεύω τον άντρα μου που μου λέει ότι ο τάδε τραγουδιστής είναι από Νάξο, ο άλλος πολιτικός από Νάξο, ο παράλλος συγγραφέας πάλι από Νάξο, λες και η Νάξος είναι η Κίνα, 1δις πληθυσμός!!!!!

Στελλινούλα πόσο είσαι, αν επιτρέπεται?????

έκλεισα τα 30 πριν 1 μήνα περίπου:D

uop51syge.png

τον Τζόλα τον ξέρετε με τα μαναβικά??? στην γωνια του στρατοπέδου?? στον δρόμο απεναντι ευθεια κάτω μένω εγώ.....μην πούμε και την οδό δημοσίως....

:D:D:D

ποια γωνία? απέναντι από την είσοδο έχει ένα μανάβικο...και ακριβώς δίπλα είναι ένας μονόδρομος...μην μου πεις ότι μένεις εκεί......:D:D:D:D

Μισό μισό, τι εννοείται βία? Ειλικρινά ρωτάω. Τι εννοείται βία? Αυτό που γίνεται και ρημάζεται ο κόσμος στις διαδηλώσεις? Με τους γνωστούς άγνωστους? Γιατί όλοι ξέρουμε ποιοι είναι πίσω από τις κουκούλες.

/QUOTE]

στην τελευταία πορεία που έγινε προχτές ήταν ο απλός κόσμος κικίτσα..

λιγοι οι γνωστοι άγνωστοι...ήταν ο άντρας μου, εγώ, εσύ...

Κικη ανοιγεις ΠΟΛΥ μεγαλη κουβεντα!

Εν πασει περιπτωσει....η πιο μεγαλη βια που μπορεις να ασκησεις ειναι η απεργια. Ολα τα αλλα ειναι απλα συμβολισμοι, εκτος αν ειμαστε σε προεπαναστατικη περιοδο ή ηδη στην επανασταση.Εκει συζηταμε για κανονικο πολεμο.

Το ξυλο που παιζουμε στις πορειες ειναι απλα ενας συμβολισμος. Συγκρουση με το κρατος. Το καθεστως. Δε πιστευει κανεις οτι αν κανουμε ενα ντου σε 2 διμοιριες των ΜΑΤ , οτι κατι εγινε. Συμβολισμος ειναι.

Μολοτωφ δε πετανε μονο οι ασφαλιτες κουκουλοφοροι. πετανε και οι αυθεντικοι, οι "κανονικοι" κουκουλοφοροι-αναρχικοι και πολυ καλα κανουν, γιατι αυτη ειναι η ιδεολογια τους. Το αν συμφωνω ή οχι (που δε συμφωνω) ειναι αλλο θεμα. Αλλα, δε συμφωνω οχι με την εννοια του "ειρηνιστη". Δε συμφωνω κυριως γιατι δε πιστευω στην εξατομικευμενη επανασταση. Πιστευω,δε, στην επανασταση απο τα κατω. Απο το λαο. (Για μαλεκον αυτο...)Πιστευω στο αυθορμητο το οποιο αναγκαστικα ομως πρεπει να οργανωθει μεσα απο μαζικες διαδικασιες, που και αυτες θα οργανωθουν απο τα κατω (βλεπε συντονιστικα, βλεπε γενικες συνελευσεις)

Τωρα, το αν εγω εχω οπλο στο χερι....θα σου πω πως ναι! εχω! (Αλλο αν προς το παρον λογω παιδιου εχει λιγο σκονιστει :tongue:)

Αυτα μεσες ακρες....και τωρα θελω το κομμουνιστοσημο μου παρακαλω! :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...