Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Γιατί βρε Ελλ μου? Τι δεν έχει ουσία?

Καλα τα λετε χαρα μου και καλα κανετε.....αλλα δεν θα βγει τπτ απο αυτο. Φυσικα αυτο δεν σημαινει το βουλωνω. Οποτε γιαυτο λεω ουσιαστικα δεν θα βοηθησει πουθενα, μονο για να τα λεμε να τα βγαζουμε απο μεσα μας. Να κινητοποιηθουν οι μανες. Νταξει. Ε, και? Νομιζεις θα γινει κατι? το ουκ αν λαβεις το ξερεις? φαγαμε φαγαμε φαγαμε τοοοοοοσα χρονια. Μικροι μεγαλοι. Ετσι και γιουβετσι και κοκορετσι. Τα φαγαμε πλαγιως και ευθεια. Καπου θα εσκαγε το μπαλονι. Μας πηρε ολους ο διαολος. Και μην λες για τους μεγαλους. Αυτους δεν τους παιρνει ΠΟΤΕ ο διαολος. Τον εχουν ηδη εξαγορασει........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα συμφωνησω με μια μονο ενσταση. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν υπαρχει συλλογικη γνωση ή κοινως προσφερω στο ΄καλαθι' της γνωσης και μενω ικανοποιημενος με αυτο. Εδω υπαρχει το η δικη μου γνωση ειναι η πιο αληθης κατσε να αδειασω το καλαθι απο την γνωση των αλλων. Γιαυτο και δεν ελισσομαστε οπως αλλες χωρες με συλλογικη σκεψη οπως η Γερμανια και η Γαλλια.....το ειχαμε παντα αυτο και ειναι νοοτροπια. Απο το μπακαλικο της γειτονιας που αντι να παρει παραδειγμα το διπλα μπακαλικο για να γινει καλυτερος, θελει να τον κλεισει μεχρι και τις επειχιρησεις.............

Δίκιο έχεις. Όμως, πως θα αλλάξει αυτό? Απλά με το να το συζητάμε μεταξύ μας και να οικτίρουμε την κακή μας τύχη?

Εγώ πιστεύω ότι θα αλλάξει, αν αλλάξουμε πρώτα απόλα εμείς και πολεμήσουμε για το αυτονόητο.

Δεν ξέρω κατά πόσον οι υπόλοιποι έχουν την διάθεση να ακούσουν :roll:

Όσο για το κοινό καλό, επίσης διαφωνώ. Δε νομίζω να συμφέρει κανένα το κόψιμο των μισθών, των συντάξεων, η άδικη φορολόγηση η ανύπαρκτη υγιειονομική περίθαλψη, το λάδωμα κτλ. Όλους τους αφορά ακόμη και τους επιχειρηματίες. Γιατί αν δεν έχει λεφτά ο καταναλωτής, δε θα έχει ούτε ο επιχειρηματίας.

Εκτός αν μιλάμε για Λάτσηδες και Βαρδινογιάννηδες, οπότε ναι, δεν έχουμε κοινά συμφέροντα.

Εδώ και αν συμφωνώ 10000000% μαζί σου. Όμως και πάλι πιστεύω πως πολλοί επιχειρηματίες είναι κοντόφθαλμοι και δεν μπορούν να δουν το τόσο λογικό συμπέρασμα. Παράδειγμα που μου έχουν πει οι γονεις μου: Πριν κάποια χρόνια διαδήλωσαν οι εργαζόμενοι της Πειραϊκής-ΠατραΙκής στην Πάτρα για να μην κλείσει η εταιρεία και μείνουν άνεργοι. Ένας καταστηματάρχης είχε βγει με το πούρο του και έλεγε "αει από κει αλήτες"... :roll::roll::roll:

Αυτοί οι αλήτες όμως ψώνιζαν από το μαγαζί του....δεν μπορούσε να το σκεφτει όμως

Καλά, κάφροι πάντα υπάρχουν! Εδώ υπάρχουν και συνταξιούχοι (όπως η γιαγιά μου) που λέει δεν πειράζει τι να κάνει ο καημένος ο Γιωργάκης:evil::evil: που της έκοψαν τη σύνταξη. Δεν είναι όμως όλοι έτσι. Και κάποιοι, οι πιο νέοι, μπορεί και να αλλάξουν!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Δεν είναι όμως όλοι έτσι. Και κάποιοι, οι πιο νέοι, μπορεί και να αλλάξουν!

Ποιοί? σίγουρα όχι αυτοί που τρώνε το χαρτζιλίκι του μπαμπά και ξημεροβραδιάζονται στα καφενεια κ τις καφετέριες. Ούτε αυτοί που παίρνουν δάνειο για να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο που μετά το κάνουν σαν καραγκιόζη για να πουλήσουν μούρη. Ούτε αυτοί που αγοράζουν με δάνειο σπίτι και πληρώνουν 1000? δάνειο ενώ βγάζουν 1200 και περνάνε με πιστωτική (και μη μου πεις καλά κάνουν αφού τα δίνουν οι τραπεζες :tongue:). Ούτε αυτοί που πάνε στον βουλευτή ή στον γνωστό τους για να εξασφαλίσουν απλά μια θεσούλα. Μπορώ να σκεφτώ και άλλους αλλά βαριέμαι :P Οι υπόλοιποι είναι άραγε αρκετοί για να αλλάξουν κάτι?

Καλα τα λετε χαρα μου και καλα κανετε.....αλλα δεν θα βγει τπτ απο αυτο. Φυσικα αυτο δεν σημαινει το βουλωνω. Οποτε γιαυτο λεω ουσιαστικα δεν θα βοηθησει πουθενα, μονο για να τα λεμε να τα βγαζουμε απο μεσα μας. Να κινητοποιηθουν οι μανες. Νταξει. Ε, και? Νομιζεις θα γινει κατι? το ουκ αν λαβεις το ξερεις? φαγαμε φαγαμε φαγαμε τοοοοοοσα χρονια. Μικροι μεγαλοι. Ετσι και γιουβετσι και κοκορετσι. Τα φαγαμε πλαγιως και ευθεια. Καπου θα εσκαγε το μπαλονι. Μας πηρε ολους ο διαολος. Και μην λες για τους μεγαλους. Αυτους δεν τους παιρνει ΠΟΤΕ ο διαολος. Τον εχουν ηδη εξαγορασει........

Να σου πω, αρνούμαι να δω τη ζωή έτσι. Βρίσκω ότι το να το λέμε αυτό είναι ηττοπαθητικό.

Επιπλέον δεν το πιστεύω αυτό που λες. Όλοι με κορόδιευαν ότι δε θα βγάλω τπτ με τα νοσοκομεία. Κι όμως είχαν άδικο. Γιατί οκ, σε εμένα θέλησαν να προσφέρουν ιδιαίτερη περιποίηση λόγω της διαμαρτυρίας. Γιατί ηταν μεμονωμένη. Αν αυτό που έκανα εγώ το κάνει ο καθένας, δε θα τους συμφέρει πλέον η ειδική μεταχείρηση και θα αναγκαστούν να κάνουν νόμο τα αυτονόητα.

Όχι δεν τα φάγαμε όλοι. Δες τη δική μου δήλωση και δες και των μεγάλων. Ακριβώς!Αυτοί έχουν εξαγοράσει το διάολο,ε, ας πάνε να του κάνουνε παρέα!

καλησπέρα κορίτσια, καλό μήνα, καλή άνοιξη...

σοβαρό θέμα έχετε πιάσει... και δεν αναλύεται έτσι εύκολα και μάλιστα εδώ!

Γι αυτό λέω, οργάνωση! Από το νετ, από μπλογκ! Δεν παλεύεται η κατάσταση άλλο.

Δε θα σας πω το παρακάτω για να κλαφτώ, αλλά γιατί έτσι είναι. Είμαστε δύσκολα οικονομικά. Όπως όλοι. Κι ήρθε σήμερα ο παππούς μου κι έβγαλε να μου δώσει 50 ευρώ από το χαρτζηλίκι του (το γράφω και κλαίω). 85 χρονών άνθρωπος. Εννοείται ότι δεν τα πήρα, αλλά με πόνεσε πολύ αυτή η κίνηση. 30 χρονών μουλάρα με 2 παιδιά να βλέπει κάτι τέτοιο? Όχι ότι δεν έχω ευθύνη, αλλά τη μεγαλύτερη την έχουν αυτοί.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Να σου πω, αρνούμαι να δω τη ζωή έτσι. Βρίσκω ότι το να το λέμε αυτό είναι ηττοπαθητικό.

Επιπλέον δεν το πιστεύω αυτό που λες. Όλοι με κορόδιευαν ότι δε θα βγάλω τπτ με τα νοσοκομεία. Κι όμως είχαν άδικο. Γιατί οκ, σε εμένα θέλησαν να προσφέρουν ιδιαίτερη περιποίηση λόγω της διαμαρτυρίας. Γιατί ηταν μεμονωμένη. Αν αυτό που έκανα εγώ το κάνει ο καθένας, δε θα τους συμφέρει πλέον η ειδική μεταχείρηση και θα αναγκαστούν να κάνουν νόμο τα αυτονόητα.

Όχι δεν τα φάγαμε όλοι. Δες τη δική μου δήλωση και δες και των μεγάλων. Ακριβώς!Αυτοί έχουν εξαγοράσει το διάολο,ε, ας πάνε να του κάνουνε παρέα!

Γι αυτό λέω, οργάνωση! Από το νετ, από μπλογκ! Δεν παλεύεται η κατάσταση άλλο.

Δε θα σας πω το παρακάτω για να κλαφτώ, αλλά γιατί έτσι είναι. Είμαστε δύσκολα οικονομικά. Όπως όλοι. Κι ήρθε σήμερα ο παππούς μου κι έβγαλε να μου δώσει 50 ευρώ από το χαρτζηλίκι του (το γράφω και κλαίω). 85 χρονών άνθρωπος. Εννοείται ότι δεν τα πήρα, αλλά με πόνεσε πολύ αυτή η κίνηση. 30 χρονών μουλάρα με 2 παιδιά να βλέπει κάτι τέτοιο? Όχι ότι δεν έχω ευθύνη, αλλά τη μεγαλύτερη την έχουν αυτοί.

αχ βρε κικίτσα.....πόσο συμφωνώ

Ποιοί? σίγουρα όχι αυτοί που τρώνε το χαρτζιλίκι του μπαμπά και ξημεροβραδιάζονται στα καφενεια κ τις καφετέριες. Ούτε αυτοί που παίρνουν δάνειο για να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο που μετά το κάνουν σαν καραγκιόζη για να πουλήσουν μούρη. Ούτε αυτοί που αγοράζουν με δάνειο σπίτι και πληρώνουν 1000? δάνειο ενώ βγάζουν 1200 και περνάνε με πιστωτική (και μη μου πεις καλά κάνουν αφού τα δίνουν οι τραπεζες :tongue:). Ούτε αυτοί που πάνε στον βουλευτή ή στον γνωστό τους για να εξασφαλίσουν απλά μια θεσούλα. Μπορώ να σκεφτώ και άλλους αλλά βαριέμαι :P Οι υπόλοιποι είναι άραγε αρκετοί για να αλλάξουν κάτι?

Οκ, μαζί σου. Συμφωνώ (αν και περιλαμβάνομαι και εγώ σε αυτό με τις κάρτες:tongue: αλλά μαλακία μου, δε μου φταίει κανείς).

Όμως, λάβε υπόψη σου ότι τα ίδια κάνουν και αυτοί που έχουν με τις τράπεζες απλά δεν αγγίζονται.

Ίσω ακόμη να μην έχουν καταλάβει ότι για να είναι ατομικά καλά θα πρέπει να είμαστε όλοι καλά. Είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Ίσως τώρα πια με όλα αυτά να είναι σε θέση να το καταλάβουν.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Για τον παππού, δεν κλαίω γιατί δεν είμαστε καλά οικονιμικά, δόξα το Θεό! Άλλοι είναι πολύ χειρότερα. Κλαίω γιατί συγκινούμαι από αυτόν τον άνθρωπο και την κίνηση του.

Το γράφω για να το διευκρινίσω γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μου.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Ίσως τώρα πια με όλα αυτά να είναι σε θέση να το καταλάβουν.

Αυτό είναι το "κλειδί". Εγώ πιστεύω πως ο άνθρωπος από την φύση του αδυνατεί να θυσιάσει το ατομικό του συμφέρον. Αν προσθέσεις και την ιδιοσυγκρασία του Έλληνα τα πράγματα γίνονται όχι δύσκολα, θα έλεγα αδύνατα...

Πιστεύω πως μόνο σε προσωπικό επίπεδο μπορούμε να αλλάξουμε συμπεριφορά ελπίζοντας πως θα μας μιμηθούν και άλλοι

Διαφημίσεις

Εχουμε δύσκολα μπροστά μας. Θα φάμε γερές θάλασσες, και δεν είμαστε μαθημένοι. Θα μάθουμε ή δεν θα μάθουμε. Το ζήτημα είναι να μη βρεθούμε μετανάστες σ΄ ένα ξένο μέλλον – ας είναι φτωχό μα δικό μας. Έχουμε δύσκολα μπροστά μας. Να διεκδικήσουμε την καρτερία από τη μιζέρια: να τραβήξουμε κουπί. Εντάξει. Μα μήπως πρέπει πρώτα να πετάξουμε κάποιους στη θάλασσα;

το παραπάνω με εκφράζει απόλυτα....

to να ανοιξουμε απλα ενα μπλογκ και να τα χωσουμε κατ εμε εχει μονο..ψυχαναλυτική χρηση :P προτεινω να το ανεβασουμε και τα χώσουμε και μετα να πουμε για ολους τους παραπάνω λόγους εμείς θα κάνουμε αυτο κι αυτο κι αυτο... τωρα αν το αυτο και το αυτο ειναι μολοτωφ, καθισιτκη δφιαμαρτυρια, εμπαργκο σε υπηρεσίες ή καταληψη του μαξιμου..ε 8α το δουμε

dZJip3.png

Αυτό είναι το "κλειδί". Εγώ πιστεύω πως ο άνθρωπος από την φύση του αδυνατεί να θυσιάσει το ατομικό του συμφέρον. Αν προσθέσεις και την ιδιοσυγκρασία του Έλληνα τα πράγματα γίνονται όχι δύσκολα, θα έλεγα αδύνατα...

Πιστεύω πως μόνο σε προσωπικό επίπεδο μπορούμε να αλλάξουμε συμπεριφορά ελπίζοντας πως θα μας μιμηθούν και άλλοι

Σου προτείνω να ψάξεις τους πολίτες της Νορβηγίας να δεις ότι δε λειτουργούν έτσι. Λειτουργούν για το κοινό συμφέορν, γιατί καταλαβαίνουν ότι αυτό εξασφαλίζει και το ατομικό τους.

Όσο για το άλλο...κάποτε ναι, θα αρκούσε αυτό που λες, τώρα πιστεύω ότι χρειάζονται πιο δραστικά μέτρα.

Wktmp2.png

qIogp3.png

αχ βρε Κικη μου....πολυ ρομαντικα τα βλεπεις τα πραγματα, αλλα πολυ χαιρομαι που εισαι ετοιμοπολεμη.

"...με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί..."που λεει και ο Αλλαχ. Ξερεις καμια επανασταση να εγινε χωρις αιμα? Η βια ειναι απαραιτητη σε τετοιες περιπτωσεις. Κι εγω -προσωπικα- ειμαι υπερ της βιας( η οποια εχει συγκεκριμενα χαρακτηριστικα). Δεν την αφοριζω γενικα και αοριστα.

θα συμφωνησω με την ελλ....αυτο που προτεινεις ειναι μονο για ψυχοθεραπεια...να τα λεμε να ξεδινουμε λιγο. Τιποτα αλλο.... ξαναλεω ομως....μ'αρεσεις γιατι εισαι ετοιμοπολεμη!

αχ βρε Κικη μου....πολυ ρομαντικα τα βλεπεις τα πραγματα, αλλα πολυ χαιρομαι που εισαι ετοιμοπολεμη.

"...με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί..."που λεει και ο Αλλαχ. Ξερεις καμια επανασταση να εγινε χωρις αιμα? Η βια ειναι απαραιτητη σε τετοιες περιπτωσεις. Κι εγω -προσωπικα- ειμαι υπερ της βιας( η οποια εχει συγκεκριμενα χαρακτηριστικα). Δεν την αφοριζω γενικα και αοριστα.

θα συμφωνησω με την ελλ....αυτο που προτεινεις ειναι μονο για ψυχοθεραπεια...να τα λεμε να ξεδινουμε λιγο. Τιποτα αλλο.... ξαναλεω ομως....μ'αρεσεις γιατι εισαι ετοιμοπολεμη!

Επανάσταση χωρίς βία ΔΕΝ γίνεται!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...