Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

culte Περνάω κάθε μερα απο εκεί και ονειρευομαι την πουκι να τρεχει χαρωπή να πιάνει πεταλούδες.. μαγεία ειναι σου λέω! αμα το κρατος δεν εχει να μασ δώσει λεφτα ας μας δώσει δημοσια περιουσία για χρήση.... γιατι στην τελική δεν κάνεις ωραιότατη δεξίωση βάφτισης στη βουλή? κτιριάρα!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

culte Περνάω κάθε μερα απο εκεί και ονειρευομαι την πουκι να τρεχει χαρωπή να πιάνει πεταλούδες.. μαγεία ειναι σου λέω! αμα το κρατος δεν εχει να μασ δώσει λεφτα ας μας δώσει δημοσια περιουσία για χρήση.... γιατι στην τελική δεν κάνεις ωραιότατη δεξίωση βάφτισης στη βουλή? κτιριάρα!

xoxoxoxoxooxooxoxoxoxooxoxoxox

πωπωπωπω....εσύ είσαι δικιά μου!!!!!!

Κι εγώ! Αυτά δε χρειάζεται να τα λέμε! Η δημόσια περιουσία μας ανήκει!

η μολοτωφ δεν ειναι βία καλέ κ εσυ! σε ποιον θα βιαιοπραγησουμε? στα περιστερια? στον υπνο 8α τους πιάσουμε

Έτσι θα τους δώσουμε την ευκαιρία να μας σπιλώσουν μέσω της τιβι. Και οι δημοσιογράφοι της παρέας ξέρουν καλύτερα από μένα τι εργαλείο είναι αυτό.

Σημασία δεν έχει να επαναστατήσουμε για την επανάσταση, αλλά για να αλλάξει κάτι επιτέλους.

Έδωσε ιδέα! Είναι πολύ καλό να κινηθούν οι μανούλες. Αυτές να κινητοποιήσουμε.

mamadesendrasei, τι λέτε?

Wktmp2.png

qIogp3.png

κικιτσα μπορεί να γελάμε αλλά στα σοβαρά τώρα πρεπει να κανουμε κατι..τουλαχιστον αυριο με8αυριο που θα μεγαλωσουν τα μπεμπε μας και πανε σχολείο και μά8ουν για τα χαιρια μας και μας ρωτησουν εσυ μαμα τι εκανες... δεν θα μας πεσουν τα μουτρα

dZJip3.png

Ε, σας βλέπω που γελάτε!:tongue:Ναι πιστεύω ότι μπορούμε να το αλλάξουμε.

Για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά, το ότι ο λαός μας λέει "όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει" δεν είναι τυχαίο.

Ο καθένας μας έχει την δικιά του άποψη για το τι είναι "κοινό καλό" και για τον τρόπο που θα επιτευχθεί. Αυτό που είναι καλό για εμένα μπορεί να θίγει το δικό σου καλό... Ρίξε μια ματιά στο tromaktiko και θα καταλάβεις τι εννοώ :wink:

Λες για τις τράπεζες...επειδή δεν ξέρουμε τους κανόνες που λειτουργούν κάποια συστηματα ούτε τον λόγο που γίνονται αρκετά πράγματα δεν μπορούμε να έχουμε άποψη. Σου θυμίζω πώς μπλέχτηκα στην κουβέντα περί διοδίων στο φόρουμ. Κάποιος είχε γράψει ότι η Αττική Οδός ήταν χωράφια που τα πήραν οι ιδιωτικές εταιρείες και έφτιαξαν δρόμο :roll::roll::roll:

Προφανώς δεν είχε ιδέα περί δημοσίων έργων και άκουσε μια βλακεία και την πίστεψε....δεν είναι έτσι όμως, και δεν μπορούμε να έχουμε άποψη για τα πάντα αφού δεν είμαστε γνώστες

Διαφημίσεις

κικιτσα μπορεί να γελάμε αλλά στα σοβαρά τώρα πρεπει να κανουμε κατι..τουλαχιστον αυριο με8αυριο που θα μεγαλωσουν τα μπεμπε μας και πανε σχολείο και μά8ουν για τα χαιρια μας και μας ρωτησουν εσυ μαμα τι εκανες... δεν θα μας πεσουν τα μουτρα

Να γεια σου! Λοιπόν πως σας φαίνεται το όνομα? Προτείνετε κάτι άλλο? Και τι να γράψουμε ως πρώτο άρθρο για το πως η κρίση μαστίζει την οικογένεια και τα παιδιά μας?

Wktmp2.png

qIogp3.png

mal Μοθ εννοειται οτι δεν εχουμε πληρη γνωση του τι παιζει κλπ κλπ. η μονη γνωση που εχουμε ειναι η πραγμαιτκότητα που ζουμε... η οποια δεν νομιζω να μας αρέσει..ας κάνουμε μια προσπάθεια να την αλλάξουμε

dZJip3.png

επίσης θα μπορουσαμε να πάμε στου μαξίμου πχ και να κανουμε ντου καροτσάτες..αφου λεφτα για παιδοτοπους δεν εχουμε, 8α παμε βολτα τα παιδια στο προεδρικον μεγαρον..άλλωστε δικό μας είναι... εχει και ωραιότατους κήπους...

Το προεδρικο μεγαρο πρωιν παλατι εχει οντως φοβερου κηπους οι οποιοι ειναι ο Βασιλικος κηπος ακριβως απεναντι. Ελευθερας εισοδου για ολους, τιγκα στις πεταλουδες.....δεν χρειαζεται να κανεις καταληψη.....:wink: καλα τα λετε για να εχουμε κατι να πουμε, αλλα ουσια δεν εχουν αυτα που λετε.....σορρυ κιολας......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά, το ότι ο λαός μας λέει "όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει" δεν είναι τυχαίο.

Ο καθένας μας έχει την δικιά του άποψη για το τι είναι "κοινό καλό" και για τον τρόπο που θα επιτευχθεί. Αυτό που είναι καλό για εμένα μπορεί να θίγει το δικό σου καλό... Ρίξε μια ματιά στο tromaktiko και θα καταλάβεις τι εννοώ :wink:

Λες για τις τράπεζες...επειδή δεν ξέρουμε τους κανόνες που λειτουργούν κάποια συστηματα ούτε τον λόγο που γίνονται αρκετά πράγματα δεν μπορούμε να έχουμε άποψη. Σου θυμίζω πώς μπλέχτηκα στην κουβέντα περί διοδίων στο φόρουμ. Κάποιος είχε γράψει ότι η Αττική Οδός ήταν χωράφια που τα πήραν οι ιδιωτικές εταιρείες και έφτιαξαν δρόμο :roll::roll::roll:

Προφανώς δεν είχε ιδέα περί δημοσίων έργων και άκουσε μια βλακεία και την πίστεψε....δεν είναι έτσι όμως, και δεν μπορούμε να έχουμε άποψη για τα πάντα αφού δεν είμαστε γνώστες

Κοίτα, εγώ πάλι πιστεύω το αντίθετο. 2 μυαλά δουλεύονα καλύτερα από 1, 3 από 2 κτλ. Και με αυτό που λες για τα διόδια το αποδεικνύεις. Ακριβώς επειδή δεν τα ξέρουμε όλα, χρειάζονται πολλοί για να ξέρουν όσο το δυνατόν περισσότερα.

Όσο για το κοινό καλό, επίσης διαφωνώ. Δε νομίζω να συμφέρει κανένα το κόψιμο των μισθών, των συντάξεων, η άδικη φορολόγηση η ανύπαρκτη υγιειονομική περίθαλψη, το λάδωμα κτλ. Όλους τους αφορά ακόμη και τους επιχειρηματίες. Γιατί αν δεν έχει λεφτά ο καταναλωτής, δε θα έχει ούτε ο επιχειρηματίας.

Εκτός αν μιλάμε για Λάτσηδες και Βαρδινογιάννηδες, οπότε ναι, δεν έχουμε κοινά συμφέροντα.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

mal Μοθ εννοειται οτι δεν εχουμε πληρη γνωση του τι παιζει κλπ κλπ. η μονη γνωση που εχουμε ειναι η πραγμαιτκότητα που ζουμε... η οποια δεν νομιζω να μας αρέσει..ας κάνουμε μια προσπάθεια να την αλλάξουμε

Να την αλλάξουμε δύσκολο το κόβω, ειδικά αν ξεφύγουμε από το προσωπικό επίπεδο ή άντε το οικογενειακό. Να την καλυτερεύσουμε θα έλεγα, αν και πολλά πράγματα ξεφεύγουν από τις δυνατότητές μας... Μόνο σε μικροπράγματα μπορούμε να επέμβουμε αλλά και πάλι κέρδος θα έχουμε

Το προεδρικο μεγαρο πρωιν παλατι εχει οντως φοβερου κηπους οι οποιοι ειναι ο Βασιλικος κηπος ακριβως απεναντι. Ελευθερας εισοδου για ολους, τιγκα στις πεταλουδες.....δεν χρειαζεται να κανεις καταληψη.....:wink: καλα τα λετε για να εχουμε κατι να πουμε, αλλα ουσια δεν εχουν αυτα που λετε.....σορρυ κιολας......

Γιατί βρε Ελλ μου? Τι δεν έχει ουσία?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κοίτα, εγώ πάλι πιστεύω το αντίθετο. 2 μυαλά δουλεύονα καλύτερα από 1, 3 από 2 κτλ. Και με αυτό που λες για τα διόδια το αποδεικνύεις. Ακριβώς επειδή δεν τα ξέρουμε όλα, χρειάζονται πολλοί για να ξέρουν όσο το δυνατόν περισσότερα.

Θα συμφωνησω με μια μονο ενσταση. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν υπαρχει συλλογικη γνωση ή κοινως προσφερω στο ΄καλαθι' της γνωσης και μενω ικανοποιημενος με αυτο. Εδω υπαρχει το η δικη μου γνωση ειναι η πιο αληθης κατσε να αδειασω το καλαθι απο την γνωση των αλλων. Γιαυτο και δεν ελισσομαστε οπως αλλες χωρες με συλλογικη σκεψη οπως η Γερμανια και η Γαλλια.....το ειχαμε παντα αυτο και ειναι νοοτροπια. Απο το μπακαλικο της γειτονιας που αντι να παρει παραδειγμα το διπλα μπακαλικο για να γινει καλυτερος, θελει να τον κλεισει μεχρι και τις επειχιρησεις.............

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Δεν ξέρω κατά πόσον οι υπόλοιποι έχουν την διάθεση να ακούσουν :roll:

Όσο για το κοινό καλό, επίσης διαφωνώ. Δε νομίζω να συμφέρει κανένα το κόψιμο των μισθών, των συντάξεων, η άδικη φορολόγηση η ανύπαρκτη υγιειονομική περίθαλψη, το λάδωμα κτλ. Όλους τους αφορά ακόμη και τους επιχειρηματίες. Γιατί αν δεν έχει λεφτά ο καταναλωτής, δε θα έχει ούτε ο επιχειρηματίας.

Εκτός αν μιλάμε για Λάτσηδες και Βαρδινογιάννηδες, οπότε ναι, δεν έχουμε κοινά συμφέροντα.

Εδώ και αν συμφωνώ 10000000% μαζί σου. Όμως και πάλι πιστεύω πως πολλοί επιχειρηματίες είναι κοντόφθαλμοι και δεν μπορούν να δουν το τόσο λογικό συμπέρασμα. Παράδειγμα που μου έχουν πει οι γονεις μου: Πριν κάποια χρόνια διαδήλωσαν οι εργαζόμενοι της Πειραϊκής-ΠατραΙκής στην Πάτρα για να μην κλείσει η εταιρεία και μείνουν άνεργοι. Ένας καταστηματάρχης είχε βγει με το πούρο του και έλεγε "αει από κει αλήτες"... :roll::roll::roll:

Αυτοί οι αλήτες όμως ψώνιζαν από το μαγαζί του....δεν μπορούσε να το σκεφτει όμως

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...