Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πως να το ονομάσουμε ο μπλογκ?

ποιό μπλογκ????

Ένα μπλογκ μέσα στο οποίο θα διαμαρτυρηθούμε. Ότι δεν τα φάγαμε μαζί, ότι δε γίνεται να χώνουν χρήμα στις τράπεζες και να κόβουν τη σύνταξη της γιαγιάς μου. Ότι δε γίνεται να ετοιμάζονται να σκηρύνουν τις προϋποθέσεις για το επίδομα ανεργίας και άλλα πολλά.

Και να οργανωθούμε για το πως θα κινηθούμε.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Κικη έχεις γειτονοπροσκληση στο σίτι......εσενα αερικοχριστινούλι δεν σε βρίσκω να σε κάνω add

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Μπορείς να έχεις: η ενασχόληση με το pc διασφαλίζει ότι δεν θα αποκτήσετε και τρίτο παιδί!

Χοχοχοχοχοχοχο αυτό καλό!

Διασφαλίζει όμως και το κέρατο:twisted:

Μάρα καλό!!!!!!!! Κάτι λίγο πιο μικρό όμως? Που εύκολα να βγαίνει μετά από αναζήτηση στο γούγλη?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Ρε συ Κική... πόσα τέτοια blogs υπάρχουν ξέρεις;

Όχι. Για να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω και φοβάμαι να ψάξω. Φοβάμαι ότι όλο και κάπου θα προσκολλούνται. Πασόκ, Κκε,νδ, λαος αναρχικούς κτλ.

Ενώ εμένα δε με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Πιστεύω ότι μαζικά και άνευ ομάδας πρέπει να επαναστατήσουμε έναντι στον κοινό στόχο:το κοινό καλό, την κοινωνική δικαιοσύνη.

Επιπλέον αυτό το: Ξέρεις πόσοι ακόμη το έχουν κάνει αυτό χωρίς επιτυχία? δεν το δέχομαι. Αυτό δε διασφαλίζει και τη δική μας αποτυχία;) Πιστεύω ότι αυτός ακριβώς είναι ο τρόπος για να μην προχωρήσουμε.

Τα ίδια μου έλεγαν κι όταν έστειλα μέηλ στα υπουργεία και στους φορείς για το ΙΚΑ και τα νοσοκομεία. Κι όμως, κάτι κατάφερα;). ΕΔΕ διετάχθη εξαιτίας των μέηλ μου στο Παπαγεωργίου και στο Ιπποκράτειο.

egv lev να παμε στο συνταγμα με τα παιδια στα καροτσια και να πεταμε μολοτωφ... 8α ειναι π[ολύ αβαντ γκαρντ

Είπαμε, όχι βία!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

οχι δλδ εχιε μια λογικη.. 8α σκασουμε μυτη χαριέστατες με τα τζηνακια μας και τα φουτεράκια μας, τα μπεμπε στα καροτσάκια και με χαριτωμένες κινήσεις τσουπ το μολοτωφάκι...μπροστα οι μολοτοφωπεταχτριες σολο πίσω οι υπολοιπες με τα καροτσια. μετα απο 5 μολοτωφ..αλλαγή φρουράς.

επίσης θα μπορουσαμε να πάμε στου μαξίμου πχ και να κανουμε ντου καροτσάτες..αφου λεφτα για παιδοτοπους δεν εχουμε, 8α παμε βολτα τα παιδια στο προεδρικον μεγαρον..άλλωστε δικό μας είναι... εχει και ωραιότατους κήπους...

dZJip3.png

Όχι. Για να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω και φοβάμαι να ψάξω. Φοβάμαι ότι όλο και κάπου θα προσκολλούνται. Πασόκ, Κκε,νδ, λαος αναρχικούς κτλ.

Ενώ εμένα δε με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Πιστεύω ότι μαζικά και άνευ ομάδας πρέπει να επαναστατήσουμε έναντι στον κοινό στόχο:το κοινό καλό, την κοινωνική δικαιοσύνη.

Επιπλέον αυτό το: Ξέρεις πόσοι ακόμη το έχουν κάνει αυτό χωρίς επιτυχία? δεν το δέχομαι. Αυτό δε διασφαλίζει και τη δική μας αποτυχία;) Πιστεύω ότι αυτός ακριβώς είναι ο τρόπος για να μην προχωρήσουμε.

Τα ίδια μου έλεγαν κι όταν έστειλα μέηλ στα υπουργεία και στους φορείς για το ΙΚΑ και τα νοσοκομεία. Κι όμως, κάτι κατάφερα;). ΕΔΕ διετάχθη εξαιτίας των μέηλ μου στο Παπαγεωργίου και στο Ιπποκράτειο.

Είπαμε, όχι βία!

η μολοτωφ δεν ειναι βία καλέ κ εσυ! σε ποιον θα βιαιοπραγησουμε? στα περιστερια? στον υπνο 8α τους πιάσουμε

dZJip3.png

οχι δλδ εχιε μια λογικη.. 8α σκασουμε μυτη χαριέστατες με τα τζηνακια μας και τα φουτεράκια μας, τα μπεμπε στα καροτσάκια και με χαριτωμένες κινήσεις τσουπ το μολοτωφάκι...μπροστα οι μολοτοφωπεταχτριες σολο πίσω οι υπολοιπες με τα καροτσια. μετα απο 5 μολοτωφ..αλλαγή φρουράς.

επίσης θα μπορουσαμε να πάμε στου μαξίμου πχ και να κανουμε ντου καροτσάτες..αφου λεφτα για παιδοτοπους δεν εχουμε, 8α παμε βολτα τα παιδια στο προεδρικον μεγαρον..άλλωστε δικό μας είναι... εχει και ωραιότατους κήπους...

πωπωπωπω....εσύ είσαι δικιά μου!!!!!!

Λοιπόν, εξαιρώ τις μολότωφ. Είπαμε όχι βία λεεεεεεεεεε

Το άλλο που λες είναι πολύ καλό. Να γίνει στην κάθε πόλη. Εμείς εδώ Θεσσαλονίκη πχ στο υπουργείο. Να γράψουμε όμως τα αιτήματά μς και να έχουμε και πλαν β μόλις μας συνδέσουνε με κάιρο.

Ε, σας βλέπω που γελάτε!:tongue:Ναι πιστεύω ότι μπορούμε να το αλλάξουμε.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...