Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

PEITE MOY KAI MENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ΚΑΛΟ μηνα ζαργάνες μου και ναι η επανασταση 8α ξεκινησει και απο το σιτιβιλ! μουαχαχαχαχαχαχαχ

βασικα δενκανουμε μια μαμαδοεπανασταση τυπου δεν κατυαναλωνων δεν παω σουπερ δεν κανω τιποτα παιρνω το παιδι και τρεχω στα παρκα?

dZJip3.png

Ρε Κική η τάδε εκεί δίπλα γιατί σε ειρωνεύεται τόσο πολύ? έχετε τπτ προηγούμενα από άλλο θέμα? τη βρίσκω πολυυυυυυυ προκλητική:twisted:

Δεν πειράζει, τη διαψεύδουν τα γραπτά!Χοχοχοχο. Θίγουμε την κυρία με τας καμελίας γι αυτό!

πού πού???????

Στην παραπληροφόρηση από γιατρό στον καφέ με την ελένη για το θηλασμό.

Αν βρω το λινκ θα σου το δώσω.

Μάλεκον θα το κανονίσουμε επειγόντως!

Σε κανα δυο μέρες, γιατί πρώτα πρέπει να δείξω το καλό παράδειγμα στον καλό μου για το νετ, γιατί τον βλέπω να το κόβει:mrgreen:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Δεν πειράζει, τη διαψεύδουν τα γραπτά!Χοχοχοχο. Θίγουμε την κυρία με τας καμελίας γι αυτό!

εχει ώρα να σου απαντήσει...θα βγάζει αφρούς από το στόμα χιχιχιχιχιχι

Μαλεκόν θα το κανονίσουμε επειγόντως!

:D:D:D:D:D

Σε κανα δυο μέρες, γιατί πρώτα πρέπει να δείξω το καλό παράδειγμα στον καλό μου για το νετ, γιατί τον βλέπω να το κόβει:mrgreen:

Περιμένω :P Και ο δικός μου με πρήζει μόλις καθήσω στην καρέκλα. Αυτός όμως κάθεται με τις ώωωωωωρες :twisted: Ευτυχώς που είμαι λίγο χαλαρή στην δουλεια

Διαφημίσεις

PEITE MOY KAI MENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ΚΑΛΟ μηνα ζαργάνες μου και ναι η επανασταση 8α ξεκινησει και απο το σιτιβιλ! μουαχαχαχαχαχαχαχ

βασικα δενκανουμε μια μαμαδοεπανασταση τυπου δεν κατυαναλωνων δεν παω σουπερ δεν κανω τιποτα παιρνω το παιδι και τρεχω στα παρκα?

Εγώ μιλάω σοβαρά. Όχι βία. Είμαι κατά της βίας. Δε μπορώ να φανταστώ τι θα μπορούσαμε να κάνουμε. Ίσως ένα μπλογκ αρχικά με τα ανάλογα επαναστατικά.

Τι λέτε ρε άνθρωποι, ψήνεται κανείς?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Περιμένω :P Και ο δικός μου με πρήζει μόλις καθήσω στην καρέκλα. Αυτός όμως κάθεται με τις ώωωωωωρες :twisted: Ευτυχώς που είμαι λίγο χαλαρή στην δουλεια

Μπα εμένα μπαίνει σπάνια, για να κατεβάσει ταινίες και τέτοια οπότε δεν έχω αντίλογο!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Εγώ μιλάω σοβαρά. Όχι βία. Είμαι κατά της βίας. Δε μπορώ να φανταστώ τι θα μπορούσαμε να κάνουμε. Ίσως ένα μπλογκ αρχικά με τα ανάλογα επαναστατικά.

Τι λέτε ρε άνθρωποι, ψήνεται κανείς?

εγω ειμαι μεσα...απλά σκεψου πως οι εργαζομενες μαμαδες είμαστε αυτοι τη στιγμή οι μεγαλύτερες καταναλώτριες. σπιτι παιδι κλπ...αν εμεις σταματησουμε τη μηχανή... και κλεισουμε το μαγαζακι μας.. ε 8α παρουν τα χαμπάρια τους φανταζομαι

dZJip3.png

εγω ειμαι μεσα...απλά σκεψου πως οι εργαζομενες μαμαδες είμαστε αυτοι τη στιγμή οι μεγαλύτερες καταναλώτριες. σπιτι παιδι κλπ...αν εμεις σταματησουμε τη μηχανή... και κλεισουμε το μαγαζακι μας.. ε 8α παρουν τα χαμπάρια τους φανταζομαι

Αν μπεις δίπλα, στο τόπικ με τις ιντερνετικές αγορές και το διαδώσεις, έχεις κάνει μεγάλο βήμα! Εγώ και πολύς κόσμος πλέον σταματήσαμε τη μηχανή. 2 δις διαφυγόντα κέρδη από το κράτος είπαν οι ειδήσεις λόγω αυτών των αγορών!Χιχιχιχιχιχι.

Πως να το ονομάσουμε ο μπλογκ?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Μπα εμένα μπαίνει σπάνια, για να κατεβάσει ταινίες και τέτοια οπότε δεν έχω αντίλογο!

Μπορείς να έχεις: η ενασχόληση με το pc διασφαλίζει ότι δεν θα αποκτήσετε και τρίτο παιδί!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...