Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Βρε κορίτσια, το έχω ξαναπεί, κάπως πρέπει να επαναστατήσουμε. Και το βλέπετε, από το νετ ξεκινάει η επανάσταση.

Άντε προτείνετε κάτι να κάνουμε, μπας και αλλάξουμε κάτι στην Ουγκάντα που ζούμε.

Μάρα, με θες γείτον στο σίτιβιλ οεο?

Από το σιτιβιλ θα ξεκινήσετε την επανάσταση; :P :p :P

Έλεος ρε κορίτσια με αυτά τα παιχνίδια! Κική καλά κάνει ο άντρας σου και σου γκρινιάζει :P Αγωνιστικούς χαιρετισμούς να του στείλεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια και απο μένα,

τι κάνετε??? Εμένα εδώ το αρρωστούλι μου κοιμάτε πανω στο μαξιλαρι θηλασμού που είχα πάρει (αυτο το μαξιλαρι έχει βγάλει τα λεφτά του 10 φορες).

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Από το σιτιβιλ θα ξεκινήσετε την επανάσταση; :P :p :P

Έλεος ρε κορίτσια με αυτά τα παιχνίδια! Κική καλά κάνει ο άντρας σου και σου γκρινιάζει :P Αγωνιστικούς χαιρετισμούς να του στείλεις!

Έτερον εκάτερον:tongue: Καινούριο κοσκινάκι μου το σίτιβιλ...

Σοβαρά τώρα θα κάνουμε κάτι? Κανένα μπλογκ να ξεσηκώσουμε τον κόσμο?

Ξέρετε υπάρχει μια θεωρία που λέει ότι αυτό που έγινε πέρσι στη μαρφίν ήταν προμελετημένο εκ των έσω για να ησυχάσει ο κόσμος...κι όντως, εγώ δε βλέπω να κινούνται πολλά πράγματα.

Λέγετε, να κάνουμε κανένα μπλογκ και πως να το ξεκινήσουμε?

Όσο για τον άντρα μου, έχει δίκιο, το ξέρω και το πολεμάω....

Τι εχει το μωρο Στελινουλα???

Και εγω τα σιχαινομαι τα παιχνιδια.

Αχχχχχχ έτσι αγάπησα το νετ. Τάβλι, Μπιρίμπα (καλά μιλάμε άλλη αιτία διαζυγίου) φάρμα, σίτι κ.ο.κ.:mrgreen:

Άντε Στέλλα να ξεκουραστεί λίγο το γιαβρί μου.

Φλεβάρη περαστικά.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Τι εχει το μωρο Στελινουλα???

Και εγω τα σιχαινομαι τα παιχνιδια.

αναπνέει βαριά απο την μυτούλα και σφυρίζει μερικές φορές, σαν να βράζει νεράκι και απο χθές μου έχει ψιλοροχαλισει 1-2 φορές, την καθάρισα με ορό εχθές αλλά δεν ξέρω πόσο βάζουν μέσα και πόσες φορές την μέρα να το κάνω και πως το κάνουν ακριβώς.... Μερικές φορές αναπνέει απο το στόμα...Νευριαζει λόγω αναπνοής και έχει γκρινίτσα στον ύπνο του, όχι κλαμα, ξέρεις δεν βολευετε και κάνει όλο ιχ ιχ ιχ...Κάνει μερικά γκουχου γκουχου 2-3 όλη μέρα και φτερνίζετε συχνά (αλλά φτερνισμα συχνό έκανε απο την μέρα που γεννηθηκε, οπότε δεν ξέρω αν πρέπει να το αναφέρω ως συμπτωμα...

2 γιατρούς που πήρα τηλέφωνο και οι 2 μου είπαν ότι δεν είναι τίποτα να το καθαριζω με τον ορό και θα αρχίσω να ανυσηχώ αν ο βηχάκος που έχει γίνει επίμονος και συνεχόμενος, η μια γιατρός θα έρθει αυριο κιόλας να το δεί (αντε να δούμε αν θα μας κάνει αυτη).

uop51syge.png

Διαφημίσεις

παιδια cityville παίζω και εγώ ξεκίνησα πριν 1 εβδομάδα, είναι λίγο κόλλημα ή νομίζω???

Όσο για μπιριμπα που αναφέρθηκε, δεν ξέρω αν υπάρχει ον λάιν αλλά αμα βρώ παρέα στο τραπέζι μπορώ να κάτσω και να παίξω ώρες (την λατρευω)

uop51syge.png

Αχχχχχχ έτσι αγάπησα το νετ. Τάβλι, Μπιρίμπα (καλά μιλάμε άλλη αιτία διαζυγίου) φάρμα, σίτι κ.ο.κ.:mrgreen:

Τάβλι και μπιρίμπα είναι μόνο για live....Αν δεν κοπανήσεις τα πούλια τι να καταλάβεις? :D:D:D

Να δώ πότε θα ξαναπαίξω...άντε να μεγαλώσει η μικρή να της μάθω :mrgreen:

Υπάρχει και ιντερνετική μπιριμπα :D Λεπτομέρειες αργότερα γιατί τώρα πήζω :D Νομίζω πάντως πως έχει το dods games

Επίσης μόλις παρέλαβα το πακέτο μου με τα 7 γάλατα...Μεγαλεία ρεεεεεε

και ΠΑΝΦΘΗΝΑΑΑΑΑΑΑ

που ζούσα τόσα χρόνια , πόσα λεφτά έχανα η άμοιρηηηηη!!!

uop51syge.png

Διαφημίσεις

Stelinoula δεν ακουγεται ανησυχητικο, ορο μπορεις να βαζεις το μωρο στο πλαι αδειαζεις με δυναμη μιση αμπουλα στο ενα μιση στο αλλο ρουθουνι και αμεσως γυρνας κατευθειαν το παιδι μπρουμητα. Μου το εχει δειξει γιατρος θα κλαψει μην φρικαρεις ειναι λιγο βαρβαρο και εγω δεν μπορουσα να το κανω ευκολα η αληθεια ειναι.

Υπάρχει και ιντερνετική μπιριμπα :D Λεπτομέρειες αργότερα γιατί τώρα πήζω :D Νομίζω πάντως πως έχει το dods games

Έχει το zoo.gr :tongue:

Επίσης μόλις παρέλαβα το πακέτο μου με τα 7 γάλατα...Μεγαλεία ρεεεεεε

και ΠΑΝΦΘΗΝΑΑΑΑΑΑΑ

που ζούσα τόσα χρόνια , πόσα λεφτά έχανα η άμοιρηηηηη!!!

Μπράβο!!!!!!!!!!!!!! Κι εγώ περιμένω τα δικά μου!

παιδια cityville παίζω και εγώ ξεκίνησα πριν 1 εβδομάδα, είναι λίγο κόλλημα ή νομίζω???

Όσο για μπιριμπα που αναφέρθηκε, δεν ξέρω αν υπάρχει ον λάιν αλλά αμα βρώ παρέα στο τραπέζι μπορώ να κάτσω και να παίξω ώρες (την λατρευω)

Ε, θα σου στείλω πμ για φατσοβιβλίο.

Και για μπιρίμπα διαδικτυακή το κανονίζουμε.

Με τη φάρμα να δείτε τι είχα πάθει!

κική έχεις φατσοβιβλιο????

έλα να δεις τον άντρα μου πώς ξεσηκώνει τον κόσμο!!!!

μάρτυράς μου το αερικό :)

Σου στέλνω πμ.

Θα μπω μετά φατσοβιβλίο. Τώρα θα πάρω ένα τηλεφωνάκι στο πάρεντς:mrgreen:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Ρε Κική η τάδε εκεί δίπλα γιατί σε ειρωνεύεται τόσο πολύ? έχετε τπτ προηγούμενα από άλλο θέμα? τη βρίσκω πολυυυυυυυ προκλητική:twisted:

Αν λες αυτή που νομίζω πρέπει να είναι περίπτωση. Την θυμάμαι από άλλο θεμα που μου την είχε πει γιατί δεν είχε καταλάβει τι παιζόταν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...