Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ραννια δοντια και εσεις η αλμα ανπτυξης και αλλες πολλες αιτιες μπορω να σου ανακαλυψω....

7 με 7????? Εμενα γιατι μου δωσαν ενα απο τα πιο τζαναμπετικα μωρα στο μαιευτηριο???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αντε για να σας κανω να νιωσετε καλύτερα (χιχιχιχιχι). τα μεσημερια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να κοιμηθει...οποτε πρεπει να εισαι απο πισω της και μαζι της και να παιζεις νον στοπ

dZJip3.png

Γιαυτο το ηθελα εγω το κοριτσι αλλα τι να κανουμε τωρα το ερωτευτηκαμε και επιστροφες δεν κανουμε...

κ εγω που ήθελα αγορι? λολ... αλλα οκ την ντυνω με χαμηλοκαβαλα τζηνακια και ολ σταρ και μου φευγει ο καημος (μουαχαχαχαχ)

dZJip3.png

δοντια ναι...μπορει να ειναι , αν και ξυπναει μες την τρελη χαρα! εγω παλι...με το ματι στο πατωμα απο τις σακουλες!

αλμα αναπτυξης...τοσο καιρο? ποσο διαρκουν αυτα ?

Διαφημίσεις

Ας κοιμοταν ο δικος μου ολο το βραδυ και ας χορευε καρσιλαμα ολο το μεσημερι δεν θα με εκαιγε. Δεν παλευεται το καθημεριο ξενυχτι. Κλεινουμε δυο χρονια σε λιγο καιρο και ακομα απορω πως στεκομαι ορθια. Μεγαλη η δυναμη της μανας σε αλλη περιπτωση θα ειχα καταρρευσει στανταρ.

θετε να ακουσετε και προγραμμα Πηνελοπης??

κοιμαται 11 το βραδυ με 10.30 το πρωι(ενδιαμεσα ξυπνα για γαλα μια φορα)

και απο 1.30-2 ωρες το απογευμα!!!

φτου-φτου σκορδα...και παραπονιομουνα!!!

Ας κοιμοταν ο δικος μου ολο το βραδυ και ας χορευε καρσιλαμα ολο το μεσημερι δεν θα με εκαιγε. Δεν παλευεται το καθημεριο ξενυχτι. Κλεινουμε δυο χρονια σε λιγο καιρο και ακομα απορω πως στεκομαι ορθια. Μεγαλη η δυναμη της μανας σε αλλη περιπτωση θα ειχα καταρρευσει στανταρ.

ωχ.....τη βλεπω τη μοιρα μου.............

Τα αλματα αναπτυξης ειναι συνεχομενα και ειδικα αυτους τους μηνες και λενε οτι μακραινουν τα ακρα τους και αυτο ποναει πολυ γιαυτο ταραζονται στον υπνο τους.

Και εγω που ηθελα κορδελακια ροζ που να τα βαλω γαμωτο??? Εχει και κατι μπουκλες ο δικος μου τελειες για χτενισματα.

Διαφημίσεις

Ε οχι και να παραπονιεσαι Μαρς, αλλαζουμε?????????

Ποιος μικρος εκλαιγε και πηγαινα οπωσδηποτε γιατι σηκωνε την γειτονια στο ποδι λες και τον σφαζαν. Τωρα ξυπναει φωναζει σαν εφηβος που θελει καφε. Μαμααα, μαμαααα και οταν με δει γυρναει πλευρο και ξανακοιμαται. Αν δεν πας και κανεις τον κουφο γινεται χαμος.

Ετοιμάζω σεντόνι και καληνυχτώ. Έτσι και δε μου απαντήσετε θα κλαίω σαν τη Ράνια και χειρότερα:P

Με την Αγλαια ειχαμε κονταροχτυπηθει ασχημα καποια στιγμη που προσπαθουσε με καθε τροπο να με πεισει οτι το δεσιμο του θηλασμου δεν μπορει να το αναπληρωσει τιποτα αλλο και εγινε και πιο ειδικη για την παθηση μου λες και την ειχε αυτη και οχι εγω. Πολυ γελιο απιστευτος διαλογος ειχε γινει. Ηταν απο τις λιγες φορες στην ζωη μου που ειχα την αισθηση οτι μιλαω σε τοιχο.

Πόσο δε μπορώ τους φωτεινούς παντογνώστες. Τέτοια είναι η κουνιάδα μου. Να τους γνωρίσω θα κάνουν καλή παρέα.

Αυτό για το δέσιμο είναι αλήθεια! οι μητέρες που δεν θηλάζουν κάθονται στον καναπέ, σπρώχνουν το ριλάξ με το πόδι και δένουν στην άκρη ενός κονταριού το μπιμπερό και το δίνουν... σιγά τώρα μη σηκώνονται για το μούλικο! Κι εγώ που της κάνω μεικτή διατροφή, όταν θηλάζω δένομαι μαζί της, όταν της δίνω μπουκάλι λύνομαι :tongue:

επίσης, το να μπαίνεις στην ενότητα υποκατάστατα μητρικού γάλακτος και να ανεβάζεις ένα δακρύβρεχτο κείμενο για την ανωτερότητα του μητρικού δεν είναι προβοκάτσια! Δεν το έκανες κακοπροαίρετα, ήθελες απλά να ανοίξεις τα μάτια στις πλανεμένες που δίνουν στο παιδάκι τους δηλητηριώδη σκόνη! :roll:

Που είσαι χαμένη Φωτεινούλα? Ρε παιδιά το Δωράκι τι γίνεται?

μα είναι ήδη...!!!!!:rolleyes::cool:;):tongue:

σοβαρά τώρα -

αγαπάει πολύ τα ζώα

αλλά

κυρίως ανά 2ωρο περίπου σκαρώνει κάποιο "παράσταση" και παίρνει τον αντίστοιχο ρόλο!

οπότε στη συγκεκριμένη φάση, μάλλον την έχει δει... φαρμαδόρος (που λέει κι ένας θείος μου)!

αααααχ! μεγαλώνω τον κλιντ ιστγουντ!:-D

Τι τέλεια...μη με πείτε χαζή...θα συγκινούμουν πολύ να γίνει το παιδί μου πχ κτηνίατρος, καλός όμως όχι λαμόγιο. Μπράβο στο ζωπυράκι.

Ε μα εκεί ακριβώς είναι το πρόβλημα! Γίνεται 'ειδική' επί παντός επιστητού αρκεί να έχει τη λέξη θηλασμος μέσα

Δεν είναι απαραίτητο. Αρκεί να άπτεται ιατρικής ειδικότητας, και όχι μόνο τώρα που το θυμάμαι.

Η πολιτικη γινεται αρρωστια οταν βλεπεις ολοι να ειναι λαμογια κι εσυ ακομη να προσπαθεις να εισαι δικαιος...Τοτε σε χτυπαει στο στομαχι...και παιρνεις το καλυτερο φαρμακο που ειναι η φυγη απο το πλαι των ελεεινων και ησυχαζεις.....

Στο λεω γιατι ασχοληθηκα και ως φοιτητρια(3 χρονια) και ως εργαζομενη(2 χρονια).....

Και στις δυο εμπειριες περα απο πολλα θετικα που αποκομησα.....δυστυχως γνωρισα και πολλη ασχημια...

και ετσι στοπ...οριστικο!!!

Μάρσυ συμφωνώ. Ο πατέρας μου συνδικαλίστικε πριν χρόνια και έφυγε σούμπιντος από τη βρώμα. Κι εγώ κατέβηκα για δημοτικός σύμβουλος φέτος (δε βγήκα εννοείται αλλά πήγα πολύ καλά) από μεράκι για το κοινό καλό...αλλά αισθάνομαι ότι είμαι σε ένα ροζ σύννεφο και δεν το βλέπω για πολύ.

Κοιτα ποσα θα μαθω για σενα αποψε Αερικακι!!!! Αφου οταν συναντιομαστε δεν σταυρωνουμε κουβεντα με τα πιτσιρικια. Εγω δουλεψα σε αυτη τη δουλεια αρκετα χρονια και βρηκα ευτυχως αρκετες εξαιρεσεις. Τα λαμογια βεβαια και αυτα αρκετα.....

Ρε κοριτσούδια της δημοσιογραφίας, ο ρομπέν των αμνών (βλ. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος) είναι τόσο κάθαρμα, τόσο λαμόγιο, το μεγαλύτερο των δημοσιογράφων, ή εγώ είμαι κακός άνθρωπος.

το χει παρακανει η τυπισσα....καλα της ειπε μια....δλδ επειδη εδωσε 750 ευρω αγορασε και τον σερβιτορο?

(δε μου μιλαει καμια? :(:(:()

Και εμένα έρχονται στιγμές που δε μου μιλάτε και ΘΑ ΚΛΑΙΩ:-(:sad::-(

βρε κορίτσια συμφωνούμε!

αλλά δεν βλέπετε ότι η κοπέλα είναι εκτός εαυτού? διαβάστε σας παρακαλώ τι δικά της θέματα έχει ανοίξει στο παρελθόν...

Δώστε κανένα λινκ στα φτωχά.

ασχετο! αυτος ο παγκαλος ηθελα να ξερα γιατι δεν αυτοκτονει να ξεβρωμισει λιγο ο τοπος.....

Και οι 300...και οι από πίσω!

Πόσο το χάρηκα δε λέγεται!Στο καλό φασίστα!Χοχοχοχο

Ολοι συναδελφοι θα βγουμε εδω μεσα??? Κουρειο??? Ευτυχως δεν εισαι ακομα εκει δεινοπαθουν γνωστοι μου εκει, μαζι και ο ερμος ο πατερας μου που συμπτωματικα χρωσταει ο κουρεας στην εταιρεια που δουλευει εκατομμυρια και εχει να πληρωθει ο καυμενος 3 μηνες.

Παιδιά σχετικά με τον Κουρή...αφήνω το πόσο τα έπαιρνε από τον Ανδρέα χοντρότατα. Μου είχε κάνει εντύπωση το εξής. Παλιά μου φίλη που πλέον είναι Αθήνα και δεν έχουμε τόσες επαφές δουλεύει στο ρυθμό. Όταν λέω δεν έχουμε επαφές, λόγω απόστασης και διαφορετικής ζωής, όχι ότι έχουμε μαλώσει πχ. Πριν χρόνια φεύγει από το ρυθμό και πάει σε ένα σταθμό του Κουρή και κάνει εκπομπή με το Δρυμούση...και σε 3 μήνες γύρισε πίσω στο ρυθμό! Και δεν αλλάζει εύκολα επαγγελματική στέγη.

Και όχι δεν έκατσε για να γίνει. Ήταν ραδιοφωνική παραγωγός από 13 χρονών.

Οντως εχει βοηθησει κοσμο απλα στενομυαλη να μην ητανε και θα βοηθαγε ακομα περισσοτερους.

Πόσο συμφωνώ.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...