Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επειδη απο αυτα που λες .... εχω την εντυπωση οτι τα μπουμπουκια μας μοιαζουν πολυ....σκεφτομουν το πρωι, οτι ισως, αν περπατησει και ξεθεωνεται στη κουραση, θα κοιμαται λιγο περισσοτερο ο δικος μου. Τωρα ξυπναει στις 5,30 (κοιμαται 8,30 βεβαια)....να μην ελπιζω ε?

με τπτ...η πουκι κοιμαται το ΠΟΛΥ 9 και 6.15 ΑΚΡΙΒΩΣ ξυπνάει ανεμελη...μαζι και ο σκυλος....

dZJip3.png

με τπτ...η πουκι κοιμαται το ΠΟΛΥ 9 και 6.15 ΑΚΡΙΒΩΣ ξυπνάει ανεμελη...μαζι και ο σκυλος....

περπαταει η πουκη?????????????

Ραννια εσυ ακους στο νικνεημ σου να φανταστω??

ω ναι...αλλα με 1 "ν"....απο το Ουρανια.

Διαφημίσεις

Ουτε εγω δεν περασα απο κουρειο ευτυχως.

Ετσι κανει ναι ξυπναει στα καλα καθουμενα και ξανακοιμαται αφου με δει. Στο βραδυνο υπνο δεν ειχε βελτιωση με το περπατημα στον μεσημεριανο ομως ναι. Μολις περπατησε εκοψε το καροτσι και αρχισε να κοιμαται μιαμιση ωρα το μεσημερι που δεν το εκανε πριν.

Κατα λαθος βοηθησε η το καταλαβε Μαρς?????

κι ομως βοηθησε κανονικοτατα....το καταλαβε απο αυτα που της εγραψα και μου εστειλε με πμ το μεηλ της για να μου πει περαιτερω...και μαλιστα ακριβως επειδη δεν ηταν απολυτη αλλα ειχε κατανοηση σταματησα να εχω κι εγω τυψεις!!

Αφου κοιμουνται σερι μην το πειτε ουτε στον παπα...... Οταν γεννηθηκε λεγαμε εφταιγε που ηταν νεογεννητο μετα εφταιγε που ειχε κολικους, μετα εφταιγε που ειχε παλινδρομηση και μετα εφταιγαν τα δοντια. Θα δουμε στο μελλον τι αλλο θα βρουμε για να δικαιολογησουμε οτι δεν κοιμαται σερι βραδυ.

περπαταει η πουκη?????????????

εισαι με τα καλα σου κ εσυ..ειπαμε εχω παιδι προχώ αλλα οχι κ ετσι μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα απλα την ιδια ωρα ξυπναει και ο σκυλος γιατι βλεπει να αναβει φως οποτε αρχιζει και γρατζουναει πορτα....η πουκι κοιταει σκυλο..η πουκι γελαει στο σκυλο... η πουκι 8ελει βολτα και μετα το πρωινο γάλα βουταμε τρικυκλο και φευγει

dZJip3.png

Διαφημίσεις

κι ομως βοηθησε κανονικοτατα....το καταλαβε απο αυτα που της εγραψα και μου εστειλε με πμ το μεηλ της για να μου πει περαιτερω...και μαλιστα ακριβως επειδη δεν ηταν απολυτη αλλα ειχε κατανοηση σταματησα να εχω κι εγω τυψεις!!

Οντως εχει βοηθησει κοσμο απλα στενομυαλη να μην ητανε και θα βοηθαγε ακομα περισσοτερους.

νιανιανιαααανιανιααααα νιιααανιααανιαααααα η πουκι εξ απ ανακαθεν κοιμοτανε σεριιιιι νιανιανιααα νιααα νιααααααααα ξυπναει μονο κατα τισ 3 για το γαλα -σνακ της νιααανιααα νιααα νιααααα νιααααααα

με φθονησατε αρκετά άραγε? :P

dZJip3.png

εμενα μεχρι 6 μηνων ειχε το ΤΕΛΕΙΟ ωραριο....19:30-07:30 (απο πριν σαραντησει)...με το που μπηκε στον 7ο....μας εχει φυγει η παναγια λεμε....05:30???????? τι τον επιασε ...δε ξερω! ελπιζω στο να περπατησει πλεον να κουραζεται μπας και ξερενεται καμια ωρα τουλαχιστον παραπανω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...