Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

με την καμμία! θέλω να πάω για ύπνο σε 5'

μαρα τι σχέση έχεις με τις κουρούνες είπαμε;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

κάνουν οι κουρούνες μπαμ? :P

Toσο βαθυστοχαστα ερωτηματα δεν τα κανουν τα μεσανυχτα βρε!!!!!!!!

Ο Μαριος εχει ξυπνησει ηδη δυο φορες, προβλεπεται δυσκολη νυχτα....

Ολοι συναδελφοι θα βγουμε εδω μεσα??? Κουρειο??? Ευτυχως δεν εισαι ακομα εκει δεινοπαθουν γνωστοι μου εκει, μαζι και ο ερμος ο πατερας μου που συμπτωματικα χρωσταει ο κουρεας στην εταιρεια που δουλευει εκατομμυρια και εχει να πληρωθει ο καυμενος 3 μηνες.

Aeriko..δυστυχως για το φιλοθεαμον κοινο...η επικοινωνια μας ηταν με μεηλ...σε πληροφορω οτι αν δεν ηταν η Αγλαια δεν θα ειχα συνδεσει την σπασμενη κλειδα της μικρης εμ την αδυναμια θηλασμου!!!

Ραννια...ειπα κι εγω μην νομιζες οτι με λενε "κωλοφαρδη" επειδη μου απαντησε γλυκα η συμβουλος:P:p

Ακουω στο εξωτικο ονομα μαρια

Κουράγιο Μαρκοπουλάκι! Θα έρθει και η δική σας νύχτα που θα κοιμηθείτε σερί μέχρι το πρωί και θα κρατήσει για... 10 χρόνια (εφηβεία μετά!)... Κουράγιο και στον μπαμπά που έμπλεξε με τον κουρέα... εγώ ευτυχώς έφυγα αναίμακτα αν και φεύγοντας έριξα ένα γαμωσταυρίδι ανάλογης έντασης και περιεκτικότητας με τα όσα είχα ακούσει εκεί ;)

Καληνυχτώ και σας ασπάζομαι ασάλιωτα (αρκετά μικρόβια έχουμε βουτήξει!)

Διαφημίσεις

αμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! ειδικα αν ειναι μικροαστες νοικοκυρουλες (οχι με την κυριολεκτικη εννοια το νοικοκυρουλες για να μην παρεξηγηθω)

μπααα η κουρούνα υπερπηδά τυχόν ταξικά και μορφωτικά στεγανά και απαντά σε όλους τους βιότοπους :tongue:

θα σας αφήσω κόρες, όλη μέρα στο πισίον μου (και με αναγραμματισμό ;)) πιάστηκα!

Καλό βράδυ σε όλες και φιλιά!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

γουδβαι αερικον

μαρκοπουλο...εννοεις οτι ετσι απλα ξυπνάει σου κανει κουκου τζα και μετα ξανακοιμάται?

υγ. ευτυχως δεν περασα ποτε παο το κουρειο...δεν 8α το αντεχε το ευαισθητο νευρικο μου συστημα

dZJip3.png

Τιποτα δεν επαθε, ετσι κανει καθε βραδυ, τσεκαρει τα αντανακλαστικα μου!!!!!!!!!

επειδη απο αυτα που λες .... εχω την εντυπωση οτι τα μπουμπουκια μας μοιαζουν πολυ....σκεφτομουν το πρωι, οτι ισως, αν περπατησει και ξεθεωνεται στη κουραση, θα κοιμαται λιγο περισσοτερο ο δικος μου. Τωρα ξυπναει στις 5,30 (κοιμαται 8,30 βεβαια)....να μην ελπιζω ε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...