Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

...ασχετο! αυτος ο παγκαλος ηθελα να ξερα γιατι δεν αυτοκτονει να ξεβρωμισει λιγο ο τοπος.....

γιατί... κακό σκυλί ψόφο δεν έχει :twisted:

μάρσυ, μπράβο στη μικρή σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

[quote=marsolan;888378

ξερεις κατι που δεν ξερω??:tongue::tongue::rolleyes:

οχι καλε...το ονομα σου ποιο ειναι....

ranni...εισαι τρελή που 8α αυτοκτονησει? ετοιμαζει την κα8οδο της γυναικος στον πολιτικον στιβον! και να θελει να σκασει απο το φαι πχ..δεν θα τον αφησει η μανδαμ

χχαχαχαχαχαχα το μεγαλο φαγοποτι!

(ασχετο αλλα εχω πονοκεφαλο, κρυαδεσ, και υπνηλια..να παρω κανα ντεπονζ?)

απντειντ. κρυαδεσ δεν εχω...απλα κρυωνω επειδη δεν αν9ιγω το καλοριφερ μετα την λιποθυμια με τα κοινοχρηστα....μοαυχαχαχαχαχχα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Aeriko....πηγαινε φαε και μαλιστα καλα γιατι εχει απαντησει και σε αλλους ανθρωπινα η Αγλαια..μπορει να ειμαι η δευτερη μετα απο 4 χρονια:tongue::P

που καλέ; αυτά ειναι σπάνια ντοκουμέντα... πρέπει να καταγράφονται!

και επειδη με εχει πιασει η μαλακια μου λεω αποψε να με εγκαινιασω...και να παω ολοταχως για καρτα...ας ξεκινησω απο την παραπληροφορηση του δοχτοροσ

δεν εχεις φαει ΠΟΤΕ καρτα? δε ξερεις τι χανεις!

το δρομολογω με πεισμα ραννι μου... αμα βρειτε κανα αξιοσχολιαστο τοπικ σφυρατε μου γιατι προς το παρον εχω μονο τον τηλε δοχτωρα και την αντιγονη80τοσο και τα αποφαγια της

dZJip3.png

Διαφημίσεις

καληνύχτα ζούπυ :D απαπαπα δεν διαβάζω 6 σελίδες θρεντ που να χτυπάτε τον κώλο σας κάτω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...