Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Bρε Αερικακι δεν ισχυει για ολες, η πλειοψηφια ισως αλλα υπαρχουν και γυναικες που δουλευουν σαν τα σκυλια για να αποδειξουν την αξια τους χωρις να κανουν το αρχαιοτερο επαγγελμα στο συγκεκριμενο χωρο. Και εγω δουλευα χρονια και ποτε δεν εσκυψα το κεφαλι σε κανεναν οπως και αλλες φιλες μου απο τον ιδιο χωρο.

Οτι θελει πολυ δουλεια και καθολου προσωπικο χρονο ναι, οτι δεν εχεις ζωη οταν εισαι δημοσιογραφος, οτι δεν ειναι δουλεια για οικογενεια με τα τρελα ωραρια ναι αλλα δεν σημαινει απαραιτητα οτι εχεις περασει απο κρεβατια για να επιβιωσεις. Οταν μπηκα ημουν απειρη αλλα εφτυσα αιμα χρονια και κανεις δεν μπορεσε να με αμφισβητησει πανω στη δουλεια γιατι δουλευα σαν σκλαβος και ημουν πολυ καλη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη μου τι να σου πω... ισως εγώ να έπεσα στην περίπτωση... δεν το μετανιώνω... δούλεψα σκληρά στο "κουρείο" για να πάρω αυτό που χρειαζόμουν για 'μετά' και ήμουν και πολύ τυχερή...

Βέβαια οδηγός μου σε όλο αυτό και ο 'σωτήρας' μου ήταν ο Κομίνης... αυτός με έμαθε και να ελλίσσομαι και να αποφεύγω τα στραβοπατήματα... ήταν ο φύλακας άγγελός μου και μου έδωσε τη διέξοδο που χρειαζόμουν... έκλαψα πολύ όταν 'εφυγε' και ελπίζω να ήξερε πόσο τον αγαπούσα.

Μου έδειξε όμως με τον τρόπο του το σκληρότερο πρόσωπο της δημοσιογραφίας!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

εχει, εχει θεματακια το ατομο...καλα λεει η ζουπη....αν δεις απο το αρχειο τα θεματα που εχει ανοιξει....το πιανεις το κοσεπτ!

ασχετο! αυτος ο παγκαλος ηθελα να ξερα γιατι δεν αυτοκτονει να ξεβρωμισει λιγο ο τοπος.....

marsy Πώς ειναι η λοπη?

η Λοπη η Αντιλοπη πηρε πονσταν στις 3 το μεσημερι κι απο τοτε ο πυρετος επεσε στα Ταρταρα...καλουτσικη διαθεση...κι απλα ειμαστε σε διαδικασια ελεγχου μηπως ξανανεβει...η βραχναδα παραμενει..

και μαρση....πως σε λενε? :D:D

ξερεις κατι που δεν ξερω??:tongue::tongue::rolleyes:

ranni...εισαι τρελή που 8α αυτοκτονησει? ετοιμαζει την κα8οδο της γυναικος στον πολιτικον στιβον! και να θελει να σκασει απο το φαι πχ..δεν θα τον αφησει η μανδαμ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...