Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , Epilachna είπε:

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

Αχχχχχ είμαστε και κοντά με είχαν μείνει γκοναλ οι οποίες έλεγαν τέλος Νοεμβρίου αλλά τις έδωσα στο κέντρο, μακάρι να βρεις γιατί από ότι ξέρω είναι πανάκριβες αν δεν τις πάρεις με παρεπεμπτικο αλλά μπορεί να κάνω και λάθος 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ράννια και αερικό, τάγραψα και δίπλα εξάλλου...

εγώ νομίζω πως στο βασικό της συλλογισμό, έχει και δίκιο - θα έπρεπε να την ρωτήσει ο σερβιτόρος πριν πετάξει ολόκληρες πιατέλες κρεατικών (εαν είναι έτσι)

όσο για το ύφος της, νομίζω πως πρέπει με την συμμετοχή μας ν' αποκλιμακώσουμε την ένταση... δείτε και τ' άλλα θέματα που έχει ανοίξει η κοπέλα κατά καιρούς...

Διαφημίσεις

εμενα πιο πολυ μου την εχει βιδωσει η δεσποινα.γερ.....μωρε καλα τα ελεγε η δημητρα...αυτη πρεπει να ειναι γυναικαι γυναικολογου....

Καλά σας έχω νέο απίστευτο! Διάβασα ανθρώπινο ποστ της ειδικού! Μετά από αυτό μπορώ να πάω να φάω για σήμερα :lol:

Διαφημίσεις

αααα εχει απαντησει και στο γνωστο θεμα του παπου που κωλοχεριαζε το πιτσιρικι...

τιγκα στη καρτα ειναι η τυπισσα και ολες για ειρωνικο/προσβλητικο τροπο γραφης....

Ζοπιράκι...όλοι δουλέυουμε ... και ξέρουμε τι σημαίνει να εχείς ένταση...αν αυτή είχε 30 καλεσμένους και ο σερβιτόρος πήγαινε τριφτός που λέμε εδώ στην Κύπρο, μπορεί και να ξεχάστηκε (ανθρώπινο) και στην προσπάθεια του να μαζέψει το τραπέζι να τ απέταξε χωρίς να ρωτήσει.....και εξ αλλου μπορεί ο ιδιοκτήτης να έχει δώσει τέτοιες εντολές ώστε να μη ρωτάνε οι σερβιτόροι γιατί υπάρχουν άλλοι που θίγονται.... Όπως και να χει..Αποφάγια ξεαποφάγια, ολόκληρες πιατέλες κρεατικά και τα λοιπά..αν η κυρία αυτή θεωρεί ότι ξανασερβίρονται απορώ γιατί πήγε εξ αρχής σ αυτην την ταβέρνα??? Δηλαδή και η ίδια αποφάγια έφαγε! Ελεος ρε παιδιά τι φοβίες και τι υστερίες είναι αυτές? Όλοι δηλαδή προσπαθούν να μας ξεγελάσουν και συνομωτούν εναντίον μας? Και απο τη στιγμή που ο σερβιτόρος μαζεψε το τραπέζι σιγά μη της δείχνανε και που τα πετάξανε!!!

βρε κορίτσια συμφωνούμε!

αλλά δεν βλέπετε ότι η κοπέλα είναι εκτός εαυτού? διαβάστε σας παρακαλώ τι δικά της θέματα έχει ανοίξει στο παρελθόν...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...