Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

καλέ μη σκάτε για θηλασμούς και βλακείες, το θέμα μας είναι άλλο!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=83147&page=2

πχιότητα, που έλεγε κι ο Σημίτης!

το χει παρακανει η τυπισσα....καλα της ειπε μια....δλδ επειδη εδωσε 750 ευρω αγορασε και τον σερβιτορο?

(δε μου μιλαει καμια? :(:(:()

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φωτεινή μπορείς να έχεις τα πάντα έτοιμα εκτός από εκκλησία και ημέρα ;) Οι προσκλήσεις αν έχεις καταλήξει θέλουν το πολύ μια εβδομάδα... Τις μπομπονιέρες μπορείς να έχεις ανοικτή ημερομηνία μέχρι κάποιο συγκεκριμένο διάστημα... Ε και μια ταβέρνα θα βρείτε βρε αδερφέ! Αθήνα θα την κάνετε;

το χει παρακανει η τυπισσα....καλα της ειπε μια....δλδ επειδη εδωσε 750 ευρω αγορασε και τον σερβιτορο?

έχει ξεφύγει ο κόσμος λέμε... τέτοιο μένος γιατί θα μείνουν ατάιστα τα αδέσποτα;;;; ή γιατί με τα 750 ευρώ δεν είχε το σερβιτόρο να της λέει yes my beautiful madame πριν ακόμα εκφράσει επιθυμία; :D

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

κουράγιο... τα επόμενα 1-2 χρόνια θα είναι δύσκολα, ειδικά αν το παιδί έχει δυνατή προσωπικότητα...!

οκ... τώρα μπορώ να έχω και τη συνταγή για τα ηρεμιστικά παρακαλώ πολύ;

Κοιτα ποσα θα μαθω για σενα αποψε Αερικακι!!!! Αφου οταν συναντιομαστε δεν σταυρωνουμε κουβεντα με τα πιτσιρικια. Εγω δουλεψα σε αυτη τη δουλεια αρκετα χρονια και βρηκα ευτυχως αρκετες εξαιρεσεις. Τα λαμογια βεβαια και αυτα αρκετα.....

Το 'χω ξαναγράψει κάπου ;) Ο λόγος που δεν μπήκα τελικά στο επάγγελμα ήταν γιατί διαπίστωσα ότι για να μπω έπρεπε πρώτα να δώσω τις εξετάσεις μου ως ιέρεια του αρχαιότερου επαγγέλματος του κόσμου... ε νομίζω ότι η λύση της γραφιστικής ήταν σαφώς καλύτερη μιας και το αντικείμενο του "υλατζή" μου πήγαινε καλύτερα :D Είναι δύσκολο αν είσαι γυναίκα να μπεις στο χώρο με το τούτο σου (και δεν εννοώ το κούτελο) καθαρό! Πρέπει απλώς να είσαι τυχερή... δεν το μετανιώνω... η γραφιστική μου πρόσφερε πολλά και σε συνδυασμό με την ενασχόλησή μου με τους υπολογιστές βάζει τα τελευταία 20 χρόνια αξιοπρεπή μισθό στο σπίτι μου!

Διαφημίσεις

Ράννια μου δεν το έχω δει το θέμα! Σήμερα λόγω πρωινής καθυστέρησης στη δουλειά δούλευα σαν σκλάβος για να προλάβω... διάβασα τα απολύτως απαραίτητα όπως π.χ. το νέο σχεδιαστικό του φόρουμ που τα έκαναν λίγο μπαχάλο :D

Φωτεινή μπορείς να έχεις τα πάντα έτοιμα εκτός από εκκλησία και ημέρα ;) Οι προσκλήσεις αν έχεις καταλήξει θέλουν το πολύ μια εβδομάδα... Τις μπομπονιέρες μπορείς να έχεις ανοικτή ημερομηνία μέχρι κάποιο συγκεκριμένο διάστημα... Ε και μια ταβέρνα θα βρείτε βρε αδερφέ! Αθήνα θα την κάνετε;

μιλάς σε άνθρωπο που οργάνωσε γάμο σε 1,5 μήνα (και μεσολαβούσαν και Χριστούγεννα) :cool: δεν κάθομαι να σκάσω με τρελές ετοιμασίες κλπ, απλά, λιτά, ωραία και γρήγορα! Δεν είμαι και την πολύ φανφάρας εντωμεταξύ και οι βαφτίσεις έχουν γίνει υπερπαραγωγές πλέον! μάλλον λέμε για Λουτράκι, μιας και τα πεθερικά μένουν Κόρινθο. Εμένα η καταγωγή είναι από Γιάννενα, οπότε πέφτει κομματάκι μακριά και για τον κόσμο που θα θέλει να έρθει. Απλά είμαστε σε φάση ξεκρέμαστοι τώρα, δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώνει από όταν τελειώσει ο καλός μου με τις σπουδές, και πιο πολύ αυτό μας προβληματίζει και διαχέεται και στα υπόλοιπα.

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

οκ... τώρα μπορώ να έχω και τη συνταγή για τα ηρεμιστικά παρακαλώ πολύ;

βαθιές ανάσες, ψυχραιμία, περίσκεψη...

Ράννια μου δεν το έχω δει το θέμα! Σήμερα λόγω πρωινής καθυστέρησης στη δουλειά δούλευα σαν σκλάβος για να προλάβω... διάβασα τα απολύτως απαραίτητα όπως π.χ. το νέο σχεδιαστικό του φόρουμ που τα έκαναν λίγο μπαχάλο :D

ρε συ αερικό, τώρα που το είπες... έπαθα πλάκα με ότι έγραψες! σε θαύμασα!

Διαφημίσεις

εντάξει... έκανα αναφορές... τι να λέμε; Έλεος!

ρε συ αερικό, τώρα που το είπες... έπαθα πλάκα με ότι έγραψες! σε θαύμασα!

με κάνετε και κοκκινίζω! που καλέ;

μια ελαφρα....σχιζοφρενεια...την εχει παντως..στα καλα του καθουμενου ξεκινησε να βριζει τη κοπελα....τι να πεις! ο,τι να ναι ο καθενας εδω μεσα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...