Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

λοιπόν... εμένα η συγκεκριμένη ειδικός με απωθεί αφάνταστα...

όπως με απωθούν όλοι οι άνθρωποι που είναι απόλυτοι, υπεροπτικοί, αδιάλλακτοι, μεροληπτικοί, μονομερείς, αγενείς, προσβλητικοί, απόμακροι, παγεροί, ξερόλες, τυπολάτρες...

δεν θα κρίνω εγώ ούτε κανείς άλλος γιατί μια μάνα δεν θήλασε ή γιατί μια μάνα θηλάζει τέσσερα χρόνια - λαικό δικαστήριο θα κάνουμε ή ριάλιτι?

οι επιστήμονες για μένα πρέπει να κατεβάζουν την γνώση στο πεζοδρόμιο (με απλά λόγια καθημερινά), να την παλεύουν μόνοι τους χωρίς αυλικούς και κόλακες και να την επικοινωνούν κυρίως με τρυφερότητα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα! είμαι λιώμα... θέλω διακοπές...

τέλος πάντων! ακούστε... ο γιος μου πολύ σοβαρά μου ζήτησε να του αγοράσω

ένα άλογο!!!!!!!!!!!

Να του πάρεις! Αν διαθέτεις γύρω στα 3500 + 250ευρώ το μήνα για συντήρηση τότε πραγματικά ΑΞΙΖΕΙ. Ξέρω τι σου λέω!;) (Και δε μιλάω για να το δέσεις στην ταράτσα, εννοείται!)

Φωτεινή όλα καλά θα πάνε, μην το σκέφτεσαι...

Για το θέμα του θηλασμού, έχω παρατηρήσει ότι τα ιδιωτικά μαιευτήρια δεν τον ενθαρρύνουν...

Γέννησα και τα 2 στο μαιευτήριο Έλενα και για να καταφέρω να θηλάσω τον Παναγιώτη ερχόντουσαν σε κάθε γεύμα οι κοπέλες από την τράπεζα μητρικού θηλασμού για να με βοηθούν, άσχετα που δεν θήλασα πολύ καιρό, άλλοι λόγοι αδικαιολόγητοι! Απίστευτες πάντως οι κοπέλες... Ενθαρρύνουν και βοηθούν πολύ τις νέες μανούλες. Στη μικρή δεν είχα θέματα, ευτυχώς...

Απλά, διάβασα κπ από τις καταγγελίες και διαπίστωσα ότι όλα τα λάθη γίνονται στα ιδιωτικά μαιευτήρια-ξενοδοχεία!..

ένα άλογο!!!!!!!!!!!

A ρώτα την Dems! Είχε ζητήσει κι εκείνη μικρή άλογο!

Στελινουλα σημασια εχει να τα εχεις εσυ με τον εαυτο σου καλα μην δινεις σημασια σε τιποτα αλλο. Αν εισαι καλα εσυ θα ειναι και το μωρο σου!!!!!

ΈΤΣΙ!!!

Με την Αγλαια ειχαμε κονταροχτυπηθει ασχημα καποια στιγμη που προσπαθουσε με καθε τροπο να με πεισει οτι το δεσιμο του θηλασμου δεν μπορει να το αναπληρωσει τιποτα αλλο και εγινε και πιο ειδικη για την παθηση μου λες και την ειχε αυτη και οχι εγω. Πολυ γελιο απιστευτος διαλογος ειχε γινει. Ηταν απο τις λιγες φορες στην ζωη μου που ειχα την αισθηση οτι μιλαω σε τοιχο.

Ε μα εκεί ακριβώς είναι το πρόβλημα! Γίνεται 'ειδική' επί παντός επιστητού αρκεί να έχει τη λέξη θηλασμος μέσα

δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μου λέει αυτό το παιδί - αφού μέχρι κάποια στιγμή τα κατέγραφα σ' ένα τετράδιο αλλά μετά σταμάτησα γιατί δεν προλάβαινα!

Μπορείς να ανοίξεις ένα blog (κλειστό) και να τα καταγράφεις εκεί.... όταν μεγαλώσει αρκετά ώστε να καταλάβει θα του το δώσεις να τα διαβάσει :D

Οντως το ζοπιρακι δεν παιζεται!!!!!!! Αχαλινωτη φαντασια να δεις που θα σου γινει σεναριογραφος η συγγραφεας!!!!!!!!!!!

χμμμ το κακό θα είναι να της γίνει... δημοσιογράφος!

H μικρή μου σήμερα... μες στην άρνηση! Όχι σε όλα λέμε!

Nt-l1jhBbp4

λοιπόν... εμένα η συγκεκριμένη ειδικός με απωθεί αφάνταστα...

όπως με απωθούν όλοι οι άνθρωποι που είναι απόλυτοι, υπεροπτικοί, αδιάλλακτοι, μεροληπτικοί, μονομερείς, αγενείς, προσβλητικοί, απόμακροι, παγεροί, ξερόλες, τυπολάτρες...

δεν θα κρίνω εγώ ούτε κανείς άλλος γιατί μια μάνα δεν θήλασε ή γιατί μια μάνα θηλάζει τέσσερα χρόνια - λαικό δικαστήριο θα κάνουμε ή ριάλιτι?

οι επιστήμονες για μένα πρέπει να κατεβάζουν την γνώση στο πεζοδρόμιο (με απλά λόγια καθημερινά), να την παλεύουν μόνοι τους χωρίς αυλικούς και κόλακες και να την επικοινωνούν κυρίως με τρυφερότητα...

Μεγαλες κουβεντες ειπες τωρα.

Αυτο ειναι θεμα χαρακτηρα και νοοτροπιας. Αν εισαι ετσι ως ανθρωπος ετσι θα συμπεριφερεσαι σε οτι καταπιαστεις στην ζωη σου. Ο σεβασμος και το ανοιχτο μυαλο δυστυχως δεν εχει να κανει ουτε με πτυχια ουτε με ειδικοτητες.

Διαφημίσεις

...Για τις απόκριες ήθελε τη χελωνοοικογένεια ή για την απλή καθημερινότητά σας; Να σκας χελώνα στο γραφείο ας πούμε; :tongue:

για την απλή καθημερινότητά μας!:lol: αν δείτε στις ειδήσεις ότι εθεάθη γυναίκα-χελώνα στο μετρό, θα ξέρετε ότι είμαι εγώ...:mrgreen:

Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα. Το Μάιο τελειώνει το συζυγομάστερ, τον Ιούνιο χρονίζει η Μαριθέα. Ε, κάπου εκεί προς τον Ιούνιο λέμε ότι πρέπει να έρθουμε να τη βαφτίσουμε. Δεν ξέρουμε όμως τι θα παίζει από δουλειά συζύγου, θα έχει βρει, κι αν ναι πότε θα πρέπει να ξεκινήσει κλπ κλπ και είμαστε ακόμη εντελώς φλου. Με βλέπω να τρέχω πάλι σε μια βδομάδα να κάνω ετοιμασίες :confused:

Μαριθέα το όνομα αυτής?????? ζουζού,θα μας καλέσεις στη βάφτιση?

Σπεράααααα τι κανετε αγάπες μου??? Ζοπιρακι = Θεός!!! καλα ε, αυτά περιμένω να ακουω κι εγώ απο το γιό μου κι όχι χαλώνα ντυνομαι και κροκόδειλος αμα θέλει!!! να τον χαίρεσαι αγάπη μου!!!!!!

σ' ευχαριστώ στίναμου! κι εσύ τον δικό σου! τι κάνει η όμορφη λεμεσσός?

Οντως το ζοπιρακι δεν παιζεται!!!!!!! Αχαλινωτη φαντασια να δεις που θα σου γινει σεναριογραφος η συγγραφεας!!!!!!!!!!!

μπα, για αυλωνίτη τον κόβω!!!!:cool:

Και εγω ειμαι απο αυτες τις ξεκουραστες που δεν θηλασαν αλλα παρολαυτα δεν εχω κοιμηθει ουτε ενα βραδυ σερι 23 μηνες καθως το παιδακι μου σιχαινεται τον υπνο.Το στερηθηκα τις πρωτες ημερες της ζωης του αλλα δεν ελειψα ποτε στιγμη απο το πλαι του και δεν ξερω τι θα πει ξεκουραση

σιγά μην απολογηθούμε βρε μαρκοπουλάκι, σιγά μην απολογηθούμε κιόλας! μην τρελλαθώ - ποιός τολμάει να πει ότι δεν αγαπάμε τα παιδιά μας?

Κορίτσια με όλα όσα λεει η Αγλαία εγώ που δεν κατάφερα να θηλάσω θα το κουβαλάω κρίμα σε όλη μου την ζωή δηλαδη?....

Δεν φτάνει που έκλεγα 5 μέρες λέγοντας πόσο άχρηστη και ένοχη ένιωθα που δεν μπορεσα να θηλασω τελικά έχουμε και μια στο φόρουμ να μας το επιβεβαιώνει???? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

Σιγα μην κατσεις να πεθανεις επειδη δεν καταφερες να θηλασεις....!!Παρτο αλλιως Στελλινουλα....το παιδι σου εχει αναγκη κι ασπο αλλα...κι ας λενε οτι θενε ειδικοι-ξεειδικοι!!

Στέλλα μην διαβάζεις θέματα θηλασμού... εφόσον δεν θήλασες... δεν σε αφορούν πλέον :D Το ίδιο συστήνω και στις υπόλοιπες μπας και ηρεμήσουμε!

αααα....εγω συνεχιζω να διαβαζω ιδιως οταν γραφουν και ανοιγουν θεματα οι αυλικοι των βασιλεων!!

Άντε καλή επιτυχία! Το έχεις ξανακάνει? Η πολιτική είναι αρρώστεια. Η καλή ε?Όχι η λαμογιά.

Η πολιτικη γινεται αρρωστια οταν βλεπεις ολοι να ειναι λαμογια κι εσυ ακομη να προσπαθεις να εισαι δικαιος...Τοτε σε χτυπαει στο στομαχι...και παιρνεις το καλυτερο φαρμακο που ειναι η φυγη απο το πλαι των ελεεινων και ησυχαζεις.....

Στο λεω γιατι ασχοληθηκα και ως φοιτητρια(3 χρονια) και ως εργαζομενη(2 χρονια).....

Και στις δυο εμπειριες περα απο πολλα θετικα που αποκομησα.....δυστυχως γνωρισα και πολλη ασχημια...

και ετσι στοπ...οριστικο!!!

ένα άλογο!!!!!!!!!!!

Παρε ενα αλογακι στο παλικαρι!!!:rolleyes:

Αυτό για το δέσιμο είναι αλήθεια! οι μητέρες που δεν θηλάζουν κάθονται στον καναπέ, σπρώχνουν το ριλάξ με το πόδι και δένουν στην άκρη ενός κονταριού το μπιμπερό και το δίνουν... σιγά τώρα μη σηκώνονται για το μούλικο! Κι εγώ που της κάνω μεικτή διατροφή, όταν θηλάζω δένομαι μαζί της, όταν της δίνω μπουκάλι λύνομαι :tongue:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

επίσης, το να μπαίνεις στην ενότητα υποκατάστατα μητρικού γάλακτος και να ανεβάζεις ένα δακρύβρεχτο κείμενο για την ανωτερότητα του μητρικού δεν είναι προβοκάτσια! Δεν το έκανες κακοπροαίρετα, ήθελες απλά να ανοίξεις τα μάτια στις πλανεμένες που δίνουν στο παιδάκι τους δηλητηριώδη σκόνη! :roll:

οοοοοχιιιιι...το εκανες επειδη θες να προσφερεις σε ολες τις μαμαδες την γνωση σου...

Μεταξυ μας τωρα δεν θεωρω οτι το θεμα ανοιχτηκε εκει συνειδητα....μαλλον απο υπερβαλλοντα ζηλο και μιση γνωση..

Φωτεινή όλα καλά θα πάνε, μην το σκέφτεσαι...

Για το θέμα του θηλασμού, έχω παρατηρήσει ότι τα ιδιωτικά μαιευτήρια δεν τον ενθαρρύνουν...

Γέννησα και τα 2 στο μαιευτήριο Έλενα και για να καταφέρω να θηλάσω τον Παναγιώτη ερχόντουσαν σε κάθε γεύμα οι κοπέλες από την τράπεζα μητρικού θηλασμού για να με βοηθούν, άσχετα που δεν θήλασα πολύ καιρό, άλλοι λόγοι αδικαιολόγητοι! Απίστευτες πάντως οι κοπέλες... Ενθαρρύνουν και βοηθούν πολύ τις νέες μανούλες. Στη μικρή δεν είχα θέματα, ευτυχώς...

Απλά, διάβασα κπ από τις καταγγελίες και διαπίστωσα ότι όλα τα λάθη γίνονται στα ιδιωτικά μαιευτήρια-ξενοδοχεία!..

όλα σχετικά είναι κορίτσι μου. Πήγα κι εγώ στο ΙΑΣΩ ψαρωμένη, ότι θα γίνονται τα τέρατα. Ζήτησα αποκλειστικό θηλασμό, μου τη φέρνανε (άλλο αν λόγω ίκτερου και νωθρότητας δεν πολυθήλαζε η δικιά μου), γενικά προσπαθούσαν να βοηθήσουν, άλλο αν δεν είχαν όλες τις κατάλληλες γνώσεις. Αυτό που μπορώ να τους προσάψω είναι ότι όταν μου είπαν ότι έχει κοντό χαλινό, προφανώς για να με ψαρώσουν να κάνω την επέμβαση στο παίδων τους, μου είπαν ότι θα έχει πρόβλημα ομιλίας (το οποίο δεν ισχύει), κι όχι ότι θα έχει θέμα με το θηλασμό.

Άμα πας όμως με τον τσαμπουκά και με ύφος χιλίων καρδιναλίων γιατί διάβασες στο φόρουμ ότι το ΙΑΣΩ είναι έτσι κι αλλιώς, λογικό είναι να μην ασχοληθεί κανείς με την περίπτωσή σου. Εμείς είχαμε κοπέλα στο δωμάτιο με καισαρική που τους είπε το πρώτο βράδυ πάρτε το μωρό να ξεκουραστώ και δεν το παίρνανε, της λέγανε (με το μαλακό βέβαια) ότι καλό θα ήταν να το θηλάσει.

Ήρθε και μια άλλη όμως ξινή την τελευταία μέρα, όλα της βρωμούσαν και της ξίνιζαν, έφεραν το μωρό, πάλευε αυτή, η μάνα της, η θεία της και μια άσχετη φίλη/ συγγενής/ δεν ξέρω τι να το βάλουν να θηλάσει, δεν ήξεραν την τύφλα τους προφανώς, το μωρό έκλαιγε εκνευρισμένο, της λέω φώναξε τις κοπέλες να σε βοηθήσουν, είναι πολύ εξυπηρετικές, κι εμένα αυτές μου έδειξαν, ήρθαν, της έδειξαν, σε πέντε λεπτά λέει δεν μπορώ άλλο, θέλω μπουκάλι. Ε, εκεί καμία μαία βάρδιας δεν θα κάτσει να χολοσκάσει για την περίπτωσή σου.

Αφήστε ρε παιδιά που έβαλε τη θεία της να της φέρει γεμιστά από το σπίτι και βρώμισε ο τόπος, γιατί το φαγητό του ΙΑΣΩ δεν της άρεσε λέει!:roll:

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Γιατι βρε φιλεναδα τι εχουν οι δημοσιογραφοι??????????? Υπαρχουν και καλα παιδια δεν ειναι ολοι σκαρτοι.

r u talking 2 me? Ναι είναι τόσο καλοί που έχοντας το δίπλωμα στο χέρι μου και δουλειά σίγουρη.... είπα να το γυρίσω στη γραφιστική :lol: καλύτερα διαφημιστής παρά δημοσιογράφος! (οκ... εξαιρέσεις υπάρχουν παντού ;))

Μα υτο ειναι το θεμα οκευ εγω τα εχω καλα με τον εαυτο μου και την συνειδηση μου και δεν μπορει να με βαλει κανεις σε τετοιο τρυπακι. Αλλες κοπελες ομως που γεννησαν προσφατα και ειναι ευαλωτες συναισθηματικα ειναι κριμα να επηρεαζονται και να αυτομαστιγωνονται γιατι καποιος ειδικος τις αξιολογει για το αν καταφεραν να θηλασουν η οχι. Ειναι κατι πολυ υποκειμενικο και σημαντικο το θεμα του θηλασμου και θελει προσεκτικη αντιμετωπιση με σεβασμο και αγαπη για καθε μανα.

καλέ μη σκάτε για θηλασμούς και βλακείες, το θέμα μας είναι άλλο!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=83147&page=2

πχιότητα, που έλεγε κι ο Σημίτης!

zopiron Μαριθέα το όνομα αυτής, από το Μαρία (τάμα αντρός) και το Ευσταθία (της μαμάς μου της συγχωρεμένης). Ε και καταλήξαμε στο Μαριθέα να έχει κάτι κι από τα δύο, κι όταν μεγαλώσει ας διαλέξει εκείνη τι θα είναι πιο τρέντι ;). Άμα καταφέρω και την οργανώσω, θα σας καλέσω!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Να του πάρεις! Αν διαθέτεις γύρω στα 3500 + 250ευρώ το μήνα για συντήρηση τότε πραγματικά ΑΞΙΖΕΙ. Ξέρω τι σου λέω!;) (Και δε μιλάω για να το δέσεις στην ταράτσα, εννοείται!)

βρε μπέμπα μου τρελλάθηκες κορίτσι μου? άσε που δεν έχω 3500 + 250 μηνιαίως!

Μπορείς να ανοίξεις ένα blog (κλειστό) και να τα καταγράφεις εκεί.... όταν μεγαλώσει αρκετά ώστε να καταλάβει θα του το δώσεις να τα διαβάσει :D

σκάρλετ... χαλάρωσε! εδώ μετά βίας, έχω ψιλομάθει το φόρουμ... ν' ανοίξω και κλειστό blog? έχεις χιούμορ!

H μικρή μου σήμερα... μες στην άρνηση! Όχι σε όλα λέμε!

κουράγιο... τα επόμενα 1-2 χρόνια θα είναι δύσκολα, ειδικά αν το παιδί έχει δυνατή προσωπικότητα...!

Μεγαλες κουβεντες ειπες τωρα.

Αυτο ειναι θεμα χαρακτηρα και νοοτροπιας. Αν εισαι ετσι ως ανθρωπος ετσι θα συμπεριφερεσαι σε οτι καταπιαστεις στην ζωη σου. Ο σεβασμος και το ανοιχτο μυαλο δυστυχως δεν εχει να κανει ουτε με πτυχια ουτε με ειδικοτητες.

συμφωνώ απόλυτα! μόνο που αν είσαι ειδικός και δεν έχεις σεβασμό και ανοιχτό μυαλό, παίρνεις κι άλλους στο λαιμό σου...

νίτσα μου, μέχρι πότε θα δουλεύεις βάρβαρες ώρες?

Κοιτα ποσα θα μαθω για σενα αποψε Αερικακι!!!! Αφου οταν συναντιομαστε δεν σταυρωνουμε κουβεντα με τα πιτσιρικια. Εγω δουλεψα σε αυτη τη δουλεια αρκετα χρονια και βρηκα ευτυχως αρκετες εξαιρεσεις. Τα λαμογια βεβαια και αυτα αρκετα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...