Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Α, τώρα είδα για τον ορό. Για το βήχα της είπες?

Ναι και μου είπε μόνο α γίνει συχνός και επιμονος θα ανυσηχισω αφου ειναι μια στο τόσο να μην ανυσηχω

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα! είμαι λιώμα... θέλω διακοπές...

τέλος πάντων! ακούστε... ο γιος μου πολύ σοβαρά μου ζήτησε να του αγοράσω

ένα άλογο!!!!!!!!!!!

καλησπέρα! είμαι λιώμα... θέλω διακοπές...

τέλος πάντων! ακούστε... ο γιος μου πολύ σοβαρά μου ζήτησε να του αγοράσω

ένα άλογο!!!!!!!!!!!

θέλει να γίνει ο πρίγκιπάς σου με το λευκό άλογο; :D

ποιος ξέρει τι να σκέφτηκε το παιδάκι!

Καλημέρα στη σεβαστή πανήγυρη ( α λα Βασιλειάδου)

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

θέλει να γίνει ο πρίγκιπάς σου με το λευκό άλογο; :D

μα είναι ήδη...!!!!!:rolleyes::cool:;):tongue:

σοβαρά τώρα -

αγαπάει πολύ τα ζώα

αλλά

κυρίως ανά 2ωρο περίπου σκαρώνει κάποιο "παράσταση" και παίρνει τον αντίστοιχο ρόλο!

οπότε στη συγκεκριμένη φάση, μάλλον την έχει δει... φαρμαδόρος (που λέει κι ένας θείος μου)!

αααααχ! μεγαλώνω τον κλιντ ιστγουντ!:-D

Στελινουλα σημασια εχει να τα εχεις εσυ με τον εαυτο σου καλα μην δινεις σημασια σε τιποτα αλλο. Αν εισαι καλα εσυ θα ειναι και το μωρο σου!!!!!

Αλογο???? Δεν ζηταει και κατι δυσκολο το παιδι!!!!

Ευχομαι ολοι οι πυρετοι να πεσουν και ολα τα παιδακια να παρουν τα πανω τους. Ατιμες ιωσεις, η ανοιξη ερχεται υπομονη.

Με την Αγλαια ειχαμε κονταροχτυπηθει ασχημα καποια στιγμη που προσπαθουσε με καθε τροπο να με πεισει οτι το δεσιμο του θηλασμου δεν μπορει να το αναπληρωσει τιποτα αλλο και εγινε και πιο ειδικη για την παθηση μου λες και την ειχε αυτη και οχι εγω. Πολυ γελιο απιστευτος διαλογος ειχε γινει. Ηταν απο τις λιγες φορες στην ζωη μου που ειχα την αισθηση οτι μιλαω σε τοιχο.

Διαφημίσεις

Ζούπυ δεν παίζεται ο γιόκας σου...

Τελικά κάτι παθαίνουμε οι μαμάδες με τους γιους.. Μου το έλεγαν παλιά και δεν το πίστευα. Όταν έκανα την κόρη ξετρελάθηκα εντελώς αλλά τελευταία έχω φάει κάτι φλασιές, μα κάτι φλασιές... Έπιασα τον εαυτό μου το ΣΚ να είναι πολύ περιποιητικός και στοργικός προς τον Π. παρά προς την Όλγα! και τρελάθηκα, φυσικά. Το Οιδιπόδειο!

Στελλίτσα, μην διαβάζεις τα πάντα δίπλα! Σου επιτρέπω να διαβάζεις μόνο τις Σχέσεις εφ εξής που έχει και ενδιαφέρον!

Φωτεινούλα χαθήκαμε...τι κάνεις? πως είναι ο καιρός εκεί στο Αμέρικα?

Χριστίνα, don't worry... το ανησυχητικό θα ήταν αν δεν υπήρχε "μαρούλι" για να πληρωθείτε, εφόσον υπάρχει, για 2μέρες δεν τρέχει τίποτα.

Ειρηνάκι, δεν με κόβω να προλαβαίνω να σου 'ρχομαι! Επιστρέφω ώρες τρελές.. Άσε την απόσταση, κάνω 45' χωρίς κίνηση, γμτ.

Η συμπεθέρα μου που είναι?

Με την Αγλαια ειχαμε κονταροχτυπηθει ασχημα καποια στιγμη που προσπαθουσε με καθε τροπο να με πεισει οτι το δεσιμο του θηλασμου δεν μπορει να το αναπληρωσει τιποτα αλλο και εγινε και πιο ειδικη για την παθηση μου λες και την ειχε αυτη και οχι εγω. Πολυ γελιο απιστευτος διαλογος ειχε γινει. Ηταν απο τις λιγες φορες στην ζωη μου που ειχα την αισθηση οτι μιλαω σε τοιχο.

Όλες οι μανούλες ξέρουμε ότι είναι σημαντικός ο θηλασμός και θέλει τέχνη. Αλλά είναι θέμα προσωπικό καθαρά της κάθεμιάς μας και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να το κατακρίνει... Η Αγλαϊα μπορεί να είναι εξπέρ στο θέμα θηλασμός αλλά να υστερεί σε άλλα!

Στελινουλα σημασια εχει να τα εχεις εσυ με τον εαυτο σου καλα μην δινεις σημασια σε τιποτα αλλο. Αν εισαι καλα εσυ θα ειναι και το μωρο σου!!!!!

Αλογο???? Δεν ζηταει και κατι δυσκολο το παιδι!!!!

Ευχομαι ολοι οι πυρετοι να πεσουν και ολα τα παιδακια να παρουν τα πανω τους. Ατιμες ιωσεις, η ανοιξη ερχεται υπομονη.

Αυτό για το δέσιμο είναι αλήθεια! οι μητέρες που δεν θηλάζουν κάθονται στον καναπέ, σπρώχνουν το ριλάξ με το πόδι και δένουν στην άκρη ενός κονταριού το μπιμπερό και το δίνουν... σιγά τώρα μη σηκώνονται για το μούλικο! Κι εγώ που της κάνω μεικτή διατροφή, όταν θηλάζω δένομαι μαζί της, όταν της δίνω μπουκάλι λύνομαι :tongue:

επίσης, το να μπαίνεις στην ενότητα υποκατάστατα μητρικού γάλακτος και να ανεβάζεις ένα δακρύβρεχτο κείμενο για την ανωτερότητα του μητρικού δεν είναι προβοκάτσια! Δεν το έκανες κακοπροαίρετα, ήθελες απλά να ανοίξεις τα μάτια στις πλανεμένες που δίνουν στο παιδάκι τους δηλητηριώδη σκόνη! :roll:

bh45qekil.png

παλιόκαιρος σήμερα Νίτσα μου, βροχή και μουντίλα και κρύο... είμαι και λίγο άυπνη, θα έρθει κι ο άντρας αργά, τεμπελιάζω σήμερα ;)

χτες κάναμε την πρώτη έξοδο σε εστιατόριο με τη μικρή. Μια χαρά τα πήγε, καταχάρηκε, ήταν μια κιουρία, χάζεψε με τον κόσμο και τα καινούρια πράγματα και μετά ξεράθηκε στον ύπνο. Έριξε βέβαια και τον καφέ του πατέρα της πάνω του, αλλά έφταιγε αυτός που δεν την πρόσεχε :rolleyes: χαλαρώσαμε κι εμείς το ζεύγος λίγο και ξεφύγαμε από τα λούκια, ωραία ήταν!

bh45qekil.png

παλιόκαιρος σήμερα Νίτσα μου, βροχή και μουντίλα και κρύο... είμαι και λίγο άυπνη, θα έρθει κι ο άντρας αργά, τεμπελιάζω σήμερα ;)

Κι εδώ μία από τα ίδια!

Σε ζηλεύω..:tongue: δουλεύω τόσες ώρες που μου λείπουν τα παιδιά μου!

χτες κάναμε την πρώτη έξοδο σε εστιατόριο με τη μικρή. Μια χαρά τα πήγε, καταχάρηκε, ήταν μια κιουρία, χάζεψε με τον κόσμο και τα καινούρια πράγματα και μετά ξεράθηκε στον ύπνο. Έριξε βέβαια και τον καφέ του πατέρα της πάνω του, αλλά έφταιγε αυτός που δεν την πρόσεχε :rolleyes: χαλαρώσαμε κι εμείς το ζεύγος λίγο και ξεφύγαμε από τα λούκια, ωραία ήταν!

Μπράβο βρε! είναι ωραία να ξεφεύγεις και λίγο..

Αλήθεια.. πότε έρχεστε στην πατρίδα?

Διαφημίσεις

καλώς τα κορίτσια! (η αγγελίνα που είναι?)

οι γιοί είναι μεγάλη καψούρα, τι να λέμε τώρα...

λοιπόν, μου ζήτησε άλογο και ελλείψει στάβλου... μου πρότεινε να το δένουμε προσωρινά στο ανοιχτό πάρκινκ, μέχρι να φτιάξουμε στάβλο στη ταράτσα όπου θα ανεβάζουμε το άλογο με ειδικό ανυψωτικό μηχάνημα!!!

κόρες σας λέω, δεν παίζεται ο τύπος!

και μέχρι να γίνει αυτό, θάθελε λέει να ντυθούμε χελωνο-οικογένεια τις απόκριες - ο μπαμπάς χελώνος, η μαμά χελώνα, το παιδί χελωνάκι...

κορίτσια, δεν σας κάνω πλάκα! δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μου λέει αυτό το παιδί - αφού μέχρι κάποια στιγμή τα κατέγραφα σ' ένα τετράδιο αλλά μετά σταμάτησα γιατί δεν προλάβαινα!

τέλος όμως τώρα η κουβέντα για το ζωπυράκι, θα σας πω για το δίπλα...

υ.γ. με φαντάζεστε ολόκληρη γυναίκα να κυκλοφορώ με καβούκι?

καλώς τα κορίτσια! (η αγγελίνα που είναι?)

οι γιοί είναι μεγάλη καψούρα, τι να λέμε τώρα...

λοιπόν, μου ζήτησε άλογο και ελλείψει στάβλου... μου πρότεινε να το δένουμε προσωρινά στο ανοιχτό πάρκινκ, μέχρι να φτιάξουμε στάβλο στη ταράτσα όπου θα ανεβάζουμε το άλογο με ειδικό ανυψωτικό μηχάνημα!!!

κόρες σας λέω, δεν παίζεται ο τύπος!

και μέχρι να γίνει αυτό, θάθελε λέει να ντυθούμε χελωνο-οικογένεια τις απόκριες - ο μπαμπάς χελώνος, η μαμά χελώνα, το παιδί χελωνάκι...

κορίτσια, δεν σας κάνω πλάκα! δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μου λέει αυτό το παιδί - αφού μέχρι κάποια στιγμή τα κατέγραφα σ' ένα τετράδιο αλλά μετά σταμάτησα γιατί δεν προλάβαινα!

τέλος όμως τώρα η κουβέντα για το ζωπυράκι, θα σας πω για το δίπλα...

υ.γ. με φαντάζεστε ολόκληρη γυναίκα να κυκλοφορώ με καβούκι?

Τέλειος! Πολλή φαντασία αλλά και λογική ε; Το παιδί τα έχει όλα τα θέματα τα πρακτικά λυμένα!

Για τις απόκριες ήθελε τη χελωνοοικογένεια ή για την απλή καθημερινότητά σας; Να σκας χελώνα στο γραφείο ας πούμε; :tongue:

bh45qekil.png

Μπράβο βρε! είναι ωραία να ξεφεύγεις και λίγο..

Αλήθεια.. πότε έρχεστε στην πατρίδα?

Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα. Το Μάιο τελειώνει το συζυγομάστερ, τον Ιούνιο χρονίζει η Μαριθέα. Ε, κάπου εκεί προς τον Ιούνιο λέμε ότι πρέπει να έρθουμε να τη βαφτίσουμε. Δεν ξέρουμε όμως τι θα παίζει από δουλειά συζύγου, θα έχει βρει, κι αν ναι πότε θα πρέπει να ξεκινήσει κλπ κλπ και είμαστε ακόμη εντελώς φλου. Με βλέπω να τρέχω πάλι σε μια βδομάδα να κάνω ετοιμασίες :confused:

bh45qekil.png

Σπεράααααα τι κανετε αγάπες μου??? Ζοπιρακι = Θεός!!! καλα ε, αυτά περιμένω να ακουω κι εγώ απο το γιό μου κι όχι χαλώνα ντυνομαι και κροκόδειλος αμα θέλει!!! να τον χαίρεσαι αγάπη μου!!!!!

Τι εγινε πάλι δίπλα και συζητάμε για το μητρικό γάλα?? Εγώ θηλαζα αποκλειστικά 3 μήνες, εκει δέθηκα (βασικα αναπλήρωσα τα κενά που δημιουργησε η καισαρική) μετα έδινα και ξένο εκτός το θηλασμό για ακόμα 3 μήνες , εκει αρχισα να τα χαλάω, τώρα 3 εβδομάδες πίνουμε μόνο ξένο... δεν με αναγνωρίζει σας λέω το παιδί μου!

Οντως το ζοπιρακι δεν παιζεται!!!!!!! Αχαλινωτη φαντασια να δεις που θα σου γινει σεναριογραφος η συγγραφεας!!!!!!!!!!!

Εγω ειμαι δυστυχως απο εκεινες που δεν ειχε καν την ευκαιρια να δοκιμασει να θηλασει εστω μια φορα λογω φαρμακων. Παρολαυτα σεβομαι τον θηλασμο και εκτιμω τον κοπο που χρειαζεται για να τα καταφερεις. Αλλα τον ιδιο σεβασμο απιατω και προς εμενα που εφτυσα αιμα για αυτο το παιδι και δεν δεχομαι κανεις να αμφισβητει την σχεση μου μαζι του ειδικα οταν δεν με γνωριζει.

Και εγω ειμαι απο αυτες τις ξεκουραστες που δεν θηλασαν αλλα παρολαυτα δεν εχω κοιμηθει ουτε ενα βραδυ σερι 23 μηνες καθως το παιδακι μου σιχαινεται τον υπνο.Το στερηθηκα τις πρωτες ημερες της ζωης του αλλα δεν ελειψα ποτε στιγμη απο το πλαι του και δεν ξερω τι θα πει ξεκουραση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...