Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξυπνησα! λιγο βιαια βεβαια! παω στο συλλογο να ψηφισω...και μαντεψτε! με εβαλαν υποψηφια τα τζιμανια μου! και εχει και καλυτερο...θα βγω λεει! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....ε ρε βια και νοθεια λεμεεεεεεεεεεε......χαχαχαχαχαχ

9 μηνεσ αυπνη αγαπη μου ώς έγκυος.... η πουκι ειχε δικο της ωράριο ύπνου και πολύ απλά ΔΕΝ ηθελε να κοιμηθει οταν ηθελα να κοιμηθω εγω...οποτε...τα παντα ολα διαβασα μοτυαχαχαχαχαχαχαχ

υγ οχι πως τελικά μου χρησιμευσαν και πολύ στο θέμα του θηλασμου αλλά τεσπα απεκτησα μια σφαιρικη επιγνωση της καταστασης

dZJip3.png

Αλλά αν το αφήσεις να πεινάσει για να πιασει το μπιμπερό ή για να φάει φρούτο κάνεις έγκλημα...μάλλλλλλιιιιιστα :D

Και εμένα μου αρέσω :D

Τι κάρτες πήρες πάλι? :confused:

Αυτό.

Καμμιά καινούρια. Αυτές που είχα πάρει. Αλλά δεν μου έχουν λύσει απορίες. Πάω να παίξω λίγο με το γιο μου. Θα προσπαθήσω να μπω το βράδι ν δεν ωρύεται ο καλός μου.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς πληρωνόμασταν τέλος του μήνα πάντα! Από αυτό το μήνα θα πληρωνόμαστε 1 ή 2 γιατί τα είχαν κάνει μπάχαλο και άλλα χαρτιά υπογράφαμε και άλλα παίρναμε! Οπότε πλέον θα περιμένουμε το λογιστηριακό χαρτί.

Κορίτσια με όλα όσα λεει η Αγλαία εγώ που δεν κατάφερα να θηλάσω θα το κουβαλάω κρίμα σε όλη μου την ζωή δηλαδη?....

Δεν φτάνει που έκλεγα 5 μέρες λέγοντας πόσο άχρηστη και ένοχη ένιωθα που δεν μπορεσα να θηλασω τελικά έχουμε και μια στο φόρουμ να μας το επιβεβαιώνει???? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Στέλλα μην διαβάζεις θέματα θηλασμού... εφόσον δεν θήλασες... δεν σε αφορούν πλέον :D Το ίδιο συστήνω και στις υπόλοιπες μπας και ηρεμήσουμε!

Διαφημίσεις

ξυπνησα! λιγο βιαια βεβαια! παω στο συλλογο να ψηφισω...και μαντεψτε! με εβαλαν υποψηφια τα τζιμανια μου! και εχει και καλυτερο...θα βγω λεει! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....ε ρε βια και νοθεια λεμεεεεεεεεεεε......χαχαχαχαχαχ

Άντε καλή επιτυχία! Το έχεις ξανακάνει? Η πολιτική είναι αρρώστεια. Η καλή ε?Όχι η λαμογιά.

Κορίτσια με όλα όσα λεει η Αγλαία εγώ που δεν κατάφερα να θηλάσω θα το κουβαλάω κρίμα σε όλη μου την ζωή δηλαδη?....

Δεν φτάνει που έκλεγα 5 μέρες λέγοντας πόσο άχρηστη και ένοχη ένιωθα που δεν μπορεσα να θηλασω τελικά έχουμε και μια στο φόρουμ να μας το επιβεβαιώνει???? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

Τουλάχιστον! Εγώ πιστεύω ότι ήδη έπρεπε να έχεις τάσεις αυτοκαταστροφής. Άσε μας μωρέ με τους φωτεινούς παντογνώστες.

Τι έκανες με το γιατρό?Βρήκες από λίστα?

Κορίτσια οι άρρωστες πως είστε?

Χάρλοου σ' αγαπώ. Για τα διόδια:D

Ο γιος μου τρώει το αχλάδι του και βρήκα λίγο χρόνο.Αύριο θα αγοράσω χαρτί γκοφρέ να κάνουμε κανένα θέμα με την άνοιξη. Πείτε καμμιά ιδέα.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Στέλλα μην διαβάζεις θέματα θηλασμού... εφόσον δεν θήλασες... δεν σε αφορούν πλέον :D Το ίδιο συστήνω και στις υπόλοιπες μπας και ηρεμήσουμε!

Εχεις δίκιο ρε Χριστινα!!!

uop51syge.png

Τι έκανες με το γιατρό?Βρήκες από λίστα?

Ναι απο το 184 μου είπαν ότι αυτοι οι γιατροι έχουν το δικαιωμα να αρνηθούν...

Εκλεισα ραντεβού με μια άλλη που είναι και στο ΙΚΑ, αντε να δούμε...Θα έρθει την Τετάρτη...Μου είπε να καθαρισω την μυτούλα του με ορό καια αυτη!!!

uop51syge.png

Ναι απο το 184 μου είπαν ότι αυτοι οι γιατροι έχουν το δικαιωμα να αρνηθούν...

Εκλεισα ραντεβού με μια άλλη που είναι και στο ΙΚΑ, αντε να δούμε...Θα έρθει την Τετάρτη...Μου είπε να καθαρισω την μυτούλα του με ορό καια αυτη!!!

Ναι έχουν. Αλλά μπορεί και να μην το κάνουν.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...