Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Που σκοτώνεστε καλέ; :lol: Εμείς δεν πληρωθήκαμε σήμερα... πρώτη φορά στα όσα χρόνια δουλεύει το γραφείο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

mouris

μ'έχεις κάνει καψούρης

λαλαλα λαλαλα λα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Έχεις κάποιο πρόβλημα?Ε?:tongue: Άντε τώρα μη γίνει χαμός μιλάμε.

Που σκοτώνεστε καλέ; :lol: Εμείς δεν πληρωθήκαμε σήμερα... πρώτη φορά στα όσα χρόνια δουλεύει το γραφείο!

Αχ, και πουσαι ακόμα. Κλασσικά στα θέματα θηλασμού.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

στανταρακι χρυσο μου...αν η απαντηση της δεν περιεχει τις φρασεις "ο παιδιατρος σου ειναι απαραδεκτος" "η παιδιατρικη ακαδημια αμερικα λεει αυτο" και "κακως που ακοσυες τον παιδιατρο επρεπε να θηλασεις μεχρι το παιει παει πανεπιστημιο" απλα ΔΕΝ απαντάει

dZJip3.png

Διαφημίσεις

και αν δεν περάσει στο πανεπιστήμιο τι κάνεις??? :D:D:D

Βασικά έχω ρωτήσει γιατί ο ΕΟΦ επιτρέπει το ντοστινεξ ενώ αυτή λεει οτι απαγορεύεται...μάλλον θα μεινω με την απορια

κικι ερχομαι να σε σωσω!

Ρε συ Μάρα σου το έχω ξαναπεί, το έχεις με το γράψιμο πολύ.

xa den antexo 8a lioso apo ta gelia... Κικιτσα..να σας το μπαχαλεψω λιγακι κα8οτι εχω κεφια?

Χαχαχαχαχα!

καλησπέρα :P Μάρα έγραψες :D:D:D

αερικό έχει 28 ο μήνας στο τέλος πληρώνεστε? όχι στην αρχή του επόμενου?

Εσύ μου αρέσει που κάνεις και καίριες ερωτήσεις.

στανταρακι χρυσο μου...αν η απαντηση της δεν περιεχει τις φρασεις "ο παιδιατρος σου ειναι απαραδεκτος" "η παιδιατρικη ακαδημια αμερικα λεει αυτο" και "κακως που ακοσυες τον παιδιατρο επρεπε να θηλασεις μεχρι το παιει παει πανεπιστημιο" απλα ΔΕΝ απαντάει

Εμένα πάντως αυτό με το φενουγκρικ όντως μου το έκανε.

Πάντως αύριο το πρωί θα τηλ στο πάρεντς γιατί με τα μέηλ δεν είδα προκοπή. Να πάρω τις απαντήσεις μου για τις κάρτες.

Ψήνομαι και για μεταφορά στης ολίβιας που είχε παραθέσει το αερικό.

Wktmp2.png

qIogp3.png

ασε ρε οπυλακι μου τωρα που προσπα8εις να βγαλέις άκρη..εγω απο τοτε που εγκυςο διαβασα ενα ποστ της για το ανηψάκι της, αν δεν κανω λα8ος, που το αφησε 3 μερες νηστικο μεχρι σωνει και ντε να θηλασει η μανα του απλά δεν ξαναδιαβασα ΚΑΝΕΝΑ ποστ της... οτι απορίες ειχα για τον θηλασμό διαβαζα εμπειρικες συμβουλές μαμάδων

dZJip3.png

ασε ρε οπυλακι μου τωρα που προσπα8εις να βγαλέις άκρη..εγω απο τοτε που εγκυςο διαβασα ενα ποστ της για το ανηψάκι της, αν δεν κανω λα8ος, που το αφησε 3 μερες νηστικο μεχρι σωνει και ντε να θηλασει η μανα του απλά δεν ξαναδιαβασα ΚΑΝΕΝΑ ποστ της... οτι απορίες ειχα για τον θηλασμό διαβαζα εμπειρικες συμβουλές μαμάδων

Αλλά αν το αφήσεις να πεινάσει για να πιασει το μπιμπερό ή για να φάει φρούτο κάνεις έγκλημα...μάλλλλλλιιιιιστα :D

Εσύ μου αρέσει που κάνεις και καίριες ερωτήσεις.

Πάντως αύριο το πρωί θα τηλ στο πάρεντς γιατί με τα μέηλ δεν είδα προκοπή. Να πάρω τις απαντήσεις μου για τις κάρτες.

.

Και εμένα μου αρέσω :D

Τι κάρτες πήρες πάλι? :confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...