Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε; Εγώ δεν είμαι πολύ καλά! Μάλλον τσίμπησα γαστρεντερίτιδα, όλο το βράδυ έκανα εμετό και είχα έντονο στομαχόπονο ! Λέτε να έκανα ζημιά στο εμβρυακι;

Μάλλον απτήν εγκυμοσύνη είναι  Ξεκίνησαν τα πρώτα έντονα συμπτώματα . Τι κακό να έκανες? Προφανώς με την εγκυμοσύνη Κ κάποιο φάρμακο σε πειράζει να τρως πράγματα που ανακουφίζουν το στομάχι Κ ειδικά όταν είναι να πάρεις κάποιο φάρμακο 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Επιτέλους! Τελείωσα τις δουλειές!

Τι κάνετε ρε κορίτσια?Σας έχασα. Ο άντρας μου με κράζει άσχημα με το νετ:oops:Κι έχει δίκιο.

ναι, στάγόνες αποτέλ. γιατί;

έχω και ντεπόν, αλλά δεν της το έδωσα ως τώρα.

Την πιάνουν δλδ. Είναι πιο ελαφριές από το ντεπόν? Σε ρωτάω για να τις χρησιμοποιήσω κι εγώ αν είναι.

Αχ ευχαριστώ που με κατατοπίζετε!!!!

Εμένα έχει αρχίσει και λεει "αχουυυ" και όταν κλαίει και αναστενάζει μετά λέει "μαααααα" παραπονιάρικα....

Κάτι άλλο ρε κορίτσια έχω μεγάλο άγχος περί κρυώματος...Που θα καταλάβω αν είναι αδιαθετούλι?? Αν έχει ψιλοκρυώσει ή αν έχει ψιλοαρρωστήσει???

Γιατι φοβάμαι ότι το έχει πάθει αυτο???

Σας ρωτάω γιατι αραιάαα και που κάνει 2-4 φορές την μέρα κανα γκουχ (βηχάκο), και ψιλοφτερνιζετε....

Βάζω θερμομετρο στην μασχαλίτσα και έχει δεν έχει πυρετο (36,6)...Τέλος εδώ και εβδομάδες γουργουρίζει η μυτούλα του σαν να βράζει νεράκι και καμια φορά το νιώθω και απο τον λαιμό του....

εδώ και 2 μέρες έχει μια διαφορετική γκρινίτσα απο άλλες φορές σαν παραπονάκι...

όταν το είχα πεί στον παιδιατρο τον πρώτο μου είχε πεί ότι απλά να του βάλω φυσιολογικό ορό....

Τώρα ακόμα ψάχνω παιδιατρο, έγραψα και στο άλλο parents τι μου συναίβει περι παιδιατρου και έχω χεστει επάνω μου γιατι ο καιρός περνάει και αν είναι αρρωστούλι το μωρό μου, τι θα κάνω?

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, πήρα στι ικα για να κλεισω ραντεβού για το πρωτο εμβόλιο του μωρού, Ηταν όλα κλεισμένα και το μοναδικό που υπήρχε ήταν 12/04, τοτε το νινάκι μου θα είναι περίπου 3 μηνών παρα 8 μέρες....Είναι πολυ αργά???

Στέλλα, στο ΙΚΑ είπες ότι θέλεις να κλείσεις ραντεβού στο κέντρο μάνας και παιδιού ή γενικά σε παιδίατρο?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στέλλα, στο ΙΚΑ είπες ότι θέλεις να κλείσεις ραντεβού στο κέντρο μάνας και παιδιού ή γενικά σε παιδίατρο?

στο μανας και παιδιού!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

στο σπίτι έχουμε αποτέλ και ντεπόν για τη μικρή. της έδωσα το αποτέλ τυχαία. και το συνεχίζουμε, γιατί την πιάνει αμέσως.

δεν ξέρω τίποτα για σύγκριση των δύο.

μη με πείτε άσπλαχνη μάνα. αρκετά με τις τύψεις μου που δεν επέμενα στο χωριστά εμβόλιο για ανεμοβγολιά....

στο μανας και παιδιού!!!

Ντόιγνκ! Παίρνω την κουμπάρα μου να ρωτήσω κι επανέρχομαι.

στο σπίτι έχουμε αποτέλ και ντεπόν για τη μικρή. της έδωσα το αποτέλ τυχαία. και το συνεχίζουμε, γιατί την πιάνει αμέσως.

δεν ξέρω τίποτα για σύγκριση των δύο.

μη με πείτε άσπλαχνη μάνα. αρκετά με τις τύψεις μου που δεν επέμενα στο χωριστά εμβόλιο για ανεμοβγολιά....

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι κακούργα!Φτου!Στην πυρά:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Κακώς έχεις τύψεις Σεβούλα. Το εμβόλιο το έκανες για το καλό του παιδιού. Το ότι κάνει πυρετό δείχνει ότι ανταποκρίνεται στο εμβόλιο. Μην ξεχνάς ότι εμβόλιο σημαίνει

βάζω εξασθενημένο τον ιό στον οργανισμό του παιδιού για να φτιάξει τα αντισώματα. Οπότε ο πυρετός είναι λογικός.

Ρε κοριτσάκια, όταν με βλέπετε δίπλα να παρεκτρέπομαι να μου την λέτε.

Πολλές φορές πολεμάνε μέσα μου 2 κόσμοι. Ο ''έλα μωρέ τώρα, ασχολείσαι με βλακείες, έλεος εμμονή καταντάει'' κι ο ''πως, θα το αφήσεις αναπάντητο?να νομίζουν ότι σου την είπαν?''

Πρέπει να νικήσει ο πρώτος, θαυμάζω τους ανθρώπους που το κάνουνε αυτό.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Σας ρωτάω γιατι αραιάαα και που κάνει 2-4 φορές την μέρα κανα γκουχ (βηχάκο), και ψιλοφτερνιζετε....

Μην ανησυχεις...ετσι κανουν τα μωρακια....εξασκουν τα πνευμονια τους. Επισης, ρουθουνιζουν...κατι σαν ροχαλητο.

καλημερα...τι καλημερα δηλαδη!!

Σεβη,σκατα η μικρη...

εκει που χτες εφαγε και ενα μπωλ φρουτοκρεμα κι ειπα επανερχεται....μου ανεβασε κατι 39,7 τα μεσανυχτα να εχω να πορευομαι...της εδωσα depon επεσε στο 38,7 κι εννοειται οτι δεν ειδα παρακατω...ανα δυο ωρες την θερμομετρω και τωρα παλι 39,4...

Πηρα την γιατρο,μου ειπε να της δωσω και πονσταν...

Τηλεφωνω στον ομοιοπαθητικο και δεν ειναι στο ιατρειο...

Ωραια φετα!!

Μπανια την κανεις Μαρς?

επανερχομαι παω μνα παιξω μπουνιδια με τα εργοδφοτικα τσιρακια....αν αργηδω ψαξτε με...

Ντου!

Τι κανετε οι υπολοιπες? Εγω ψιλοκομματια να το πω? Ψιλοδενεχωορεξη να το πω? Ψιλοβαριεμαι να το πω? Ψιλογαμωτηφτωχιαμου να το πω? κατι τετοιο!

όταν παρεκτραπείς θα σε ειδοποιήσουμε.

προς το παρόν μια χαρά. σε παρακολουθώ. μη νομίζεις. δεν μιλάω, αλλά αμ γουότσινγκ γιου!

μάρα, ακόμα πλακώνεσαι μαρή; άστον ήσυχο τον μέρμυγκαλογιστή.

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσάκια, όταν με βλέπετε δίπλα να παρεκτρέπομαι να μου την λέτε.

Πολλές φορές πολεμάνε μέσα μου 2 κόσμοι. Ο ''έλα μωρέ τώρα, ασχολείσαι με βλακείες, έλεος εμμονή καταντάει'' κι ο ''πως, θα το αφήσεις αναπάντητο?να νομίζουν ότι σου την είπαν?''

Πρέπει να νικήσει ο πρώτος, θαυμάζω τους ανθρώπους που το κάνουνε αυτό.

πού καλέ? για πες!!!!!

γεια σου Ράννια! είπαμε τσαγκαροδευτέρα σήμερα!!!!

ράννια με ψιλοάγχωσες, αλλά σε ψιλοκαταλαβαίνω. κάτι θκατά έχουν τα άστρα, δεν εξηγείται αλλιώς.

κι εγώ μαζί σου, ψιλοβαριέμαι να δουλέψω, αφού ούτε ψιλοπληρώθηκα...

πάω για το σλιμ ψιλό τσιγαράκι μου να με επαναφέρει χοντρά. έχω από τις 12. ήμαρτον ......

...Εγω ψιλοκομματια να το πω? Ψιλοδενεχωορεξη να το πω? Ψιλοβαριεμαι να το πω? Ψιλογαμωτηφτωχιαμου να το πω? κατι τετοιο!

μία από τα ίδια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...