Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

αστο να κοιμηθει πανω σου το ψυχουλάκι... ταλαιπωριέτε..τωρα νομιζω οτι τα συνεχη δεκατα χρειαζονται ψαξιμο για να δει ο δοχτωρ απο που ειναι.. που σημαινει τρυπηματα κλπ κλπ κλπ μακρια απο εμας δλδ..και οι καρφωτοι πυρετοι..δλδ 39 στισ 11 και 37 στισ 12 ειναι περίεργοι αλλα δεν ξερω γιατι

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας πω, μένω Κορυδαλλό.....

μου ειχαν πει για την Κα Ουζούνη Γιολάντα εδώ οι κοπέλες ότι είναι φοβερη παιδιατρος....ΔΕΝ εχω στοιχεια της μόνο ένα σταθερό που δεν το σηκώνει......

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Σε ενα ταψι ειχα βρει το κινητο μου μια φορα που ειχε κλεισει απο μπαταρια και μου το ειχε παρει.

με βλέπω να ψάχνω τα ταψιά μου απογευματιάτικο...

Περαστικα και εμας ανεβαζει παντα με τα εμβολια. Λοιπον μεσα σε παπουτσια, μεσα στα παιχνιδια της, κατω απο μαξιλαρια, μεσα σε συρταρια κατω απο ρουχα, πισω απο μαξιλαρια καναπε.

όλα τα έψαξα.

ρε ελλ, όταν γράφεις για τα μωρά, χαζεύω.

bonjourrr Και για να αρψχισει υπεροχα η εβδομάδα μου... η λογιστρια στην εταιρεια ηρθε να μου πει τον ποξνο της.. δεν ξερει απο που να βρει λεφτα να μας πληρωσει

ΜΟΥΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ!

το ίδιο μαρή μάρα. γιατί έρχονται σε μας; θα το ανοίξω καμιά μέρα το βρωμόστομά μου κ άντε να με βγάλουν από της φυλακής τα σίδερα.:confused::lol:

καλημερα...τι καλημερα δηλαδη!!

Σεβη,σκατα η μικρη...

εκει που χτες εφαγε και ενα μπωλ φρουτοκρεμα κι ειπα επανερχεται....μου ανεβασε κατι 39,7 τα μεσανυχτα να εχω να πορευομαι...της εδωσα depon επεσε στο 38,7 κι εννοειται οτι δεν ειδα παρακατω...ανα δυο ωρες την θερμομετρω και τωρα παλι 39,4...

Πηρα την γιατρο,μου ειπε να της δωσω και πονσταν...

Τηλεφωνω στον ομοιοπαθητικο και δεν ειναι στο ιατρειο...

Ωραια φετα!!

αχ, πουλάκι μου...

πονστάν, εναλλάξ με ντεπόν. έτσι δίνει και η αδερφή μου στην ανηψιά μου.

περαστικά βρε μάρσυ. ελπίζω σήμερα να είναι η τελευταία σας μέρα με πυρετούλι.

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια σορυ κιολασ αλλα να κανω μια εντελως χαζη ερώτηση? οι ιωσεις πως προκύπτουν στο μπεμπε?

ελα μου ντε????πραγματικα αναρωτιεμαι....απο τον αερα????

η Πηνελοπη τον τελευταιο καιρο δεν ηρθε σε επαφη με ατομο αρρωστο....επειδη εβρεχε κιολας εδω κατω κι ειχε αγριο καιρο δεν την βγαζαμε με καροτσι εξω!!Μια δυο φορες στην γιαγια της την πηγαμε αλλα απο το αυτοκινητο στο σπιτι κι απο το σπιτι στο αυτοκινητο!!

Μονο με εμας και παππουδογιαγαδες που ολοι ηταν και ειναι μια χαρα!!!

Το ματιασα το καψοπαιδο μου...ελεγα τι καλα που αποφυγαμε τις ιωσεις...και να..μας κοπανησε τωρα!!!

αστο να κοιμηθει πανω σου το ψυχουλάκι... ταλαιπωριέτε..τωρα νομιζω οτι τα συνεχη δεκατα χρειαζονται ψαξιμο για να δει ο δοχτωρ απο που ειναι.. που σημαινει τρυπηματα κλπ κλπ κλπ μακρια απο εμας δλδ..και οι καρφωτοι πυρετοι..δλδ 39 στισ 11 και 37 στισ 12 ειναι περίεργοι αλλα δεν ξερω γιατι[/QUOTE]

Κυκλικοι πυρετοι ονομαζονται και ειναι κατα κυριο λογο με αιτια λοιμωξη, γιαυτο και μπορει να γινουν επικυνδινοι. Η πυελονεφριτιδα που καναμε που μπορει να κινδυνεψει και η ζωη του παιδιου αν την αφησεις ειχε κυκλικους πυρετους. Ηταν βακτηριο στα νεφρα.....γιαυτο οι κυκλικοι θελουν ψαξιμο. Οταν μιλατε με τον γιατρο σας να λετε ΠΑΝΤΑ καθε ποτε κανει πυρετο. Μπορει να μην σας φαινεται σημαντικο αλλα ο σωστος γιατρος θα το ερμηνεψει........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

ελα μου ντε????πραγματικα αναρωτιεμαι....απο τον αερα????

η Πηνελοπη τον τελευταιο καιρο δεν ηρθε σε επαφη με ατομο αρρωστο....επειδη εβρεχε κιολας εδω κατω κι ειχε αγριο καιρο δεν την βγαζαμε με καροτσι εξω!!Μια δυο φορες στην γιαγια της την πηγαμε αλλα απο το αυτοκινητο στο σπιτι κι απο το σπιτι στο αυτοκινητο!!

Μονο με εμας και παππουδογιαγαδες που ολοι ηταν και ειναι μια χαρα!!!

Το ματιασα το καψοπαιδο μου...ελεγα τι καλα που αποφυγαμε τις ιωσεις...και να..μας κοπανησε τωρα!!!

Εσυ τις κουβαλας ματια μου. Οσο μεγαλωνουμε εχουμε πολλα αντισωματα ΑΛΛΑ ειμαστε φορεις. Το οτι δεν αρρωσταινουμε απο καποιο στελεχος ιωσης ΔΕΝ σημαινει οτι δεν το κουβαλαμε. Το μωρο ως καθαρος οργανισμος πιανει στον αερα τα παντα. Και αυτο που σε εμας περναει ως πονοκεφαλος σε αυτο ειναι βαρβατη ιωση με 40.......πολυ απλο......

katalaba Ell... τι χαρα που νιωθω τωρα που ολο το σκ ξεψαχνιζα τα κακα της πουκι...τι καλαααααααα!

σεβικα..μαλλον τα λενε σε μας για να ξεσπάσουν...εδω ειμαστε 15 ατομα ολα κ ολα.. ε που να τα πει η χριστιανη? στο αφεντικο...αμα το βρειτε πειτε μας μουαχαχαχαχαχα

α ρε μαρσουλα.. απο το πουθενα ε?

dZJip3.png

Γιατι ειναι υποπτα τα χαμηλα δεκατα και οι κυκλικοι πυρετοι??Επειδη πιθανον δεν ξερουμε απο που προερχονται???

Τι να κανω ρε κοριτσια...αυτο το παιδι αρνειται και το νερο ακομη..Τωρα κοιμαται επανω μου κυριολεκτικα...

Αστην να κοιμηθει οπου θελει......για τους κυκλικους ειπα πριν.....για τα δεκατα γιατι μπορει να ειναι ενδειξη αρχης καποιας λοιμωξης. Παντα να τα παρακολουθεις αυτα. Εμεις ετσι την πατησαμε......και ασχημα.

Διαφημίσεις

εμένα βρε Μάρα έτσι που μου τα λέει, σε λίγο θα μου ζητήσει και δανεικά για το καημένο αφεντικό, που δεν έχει τίποτα στο όνομά του (λήζιγκ και δεν συμμαζεύεται........)

μην το ανοίξω άλλο.........

τραβάω τις κοτσίδες που δεν έχω.........

και πω πω τί θα κάνουμε αν σκάσουν οι επιταγές και πώ πω τί θα κάνει ο αφεντικός άμα το ένα, άμα το άλλο...

αέι χέσου μερμυγκάααααααααααακι!

επανερχομαι παω μνα παιξω μπουνιδια με τα εργοδφοτικα τσιρακια....αν αργηδω ψαξτε με...

:lol::lol:

εγώ κρατιέμαι μέχρι να μπει αύριο η μισθοδοσία.:cool:

ελπίζω.:cool:

αλλά τα ακούει στέρεο ο συζυγάτος...:wink:

τί τραβάει ο έρμος;)! είναι πολλά τα λεφτά Μάααααρααααααααα!:tongue:

γειά σου ζώπυ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...