Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατί???? άρρωστη είναι?

Όχι μια χαρα είναι (ίσως λίιιιιγο κρυωμένη). Εγώ έπαθα μια βαρυστομαχιά το βράδυ και πήγα να σκάσω :D Δεν είχα συνέλθει το πρωί, βαριόμουν και λίγο,,,,ε καταλαβαίνεις :D:D:D

Όχι μια χαρα είναι (ίσως λίιιιιγο κρυωμένη). Εγώ έπαθα μια βαρυστομαχιά το βράδυ και πήγα να σκάσω :D Δεν είχα συνέλθει το πρωί, βαριόμουν και λίγο,,,,ε καταλαβαίνεις :D:D:D

αααααααα..κοπανατζούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ εύγε!

Διαφημίσεις

αααααααα..κοπανατζούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ εύγε!

Έλα μωρέ μια χαρά τα καταφέρνουν και χωρίς εμένα....μην σου πω ότι ούτε που θα το καταλάβουν ότι λείπω :D Αυτά που ήθελα να σε ρωτήσω αναβάλλονται για αύριο, ετοιμάσου ψυχολογικά :D

Έλα μωρέ μια χαρά τα καταφέρνουν και χωρίς εμένα....μην σου πω ότι ούτε που θα το καταλάβουν ότι λείπω :D Αυτά που ήθελα να σε ρωτήσω αναβάλλονται για αύριο, ετοιμάσου ψυχολογικά :D

χαχαχα.....θα είμαι όλο αυτιά (ή μάλλον μάτια)!

Αχ ευχαριστώ που με κατατοπίζετε!!!!

Εμένα έχει αρχίσει και λεει "αχουυυ" και όταν κλαίει και αναστενάζει μετά λέει "μαααααα" παραπονιάρικα....

Κάτι άλλο ρε κορίτσια έχω μεγάλο άγχος περί κρυώματος...Που θα καταλάβω αν είναι αδιαθετούλι?? Αν έχει ψιλοκρυώσει ή αν έχει ψιλοαρρωστήσει???

Γιατι φοβάμαι ότι το έχει πάθει αυτο???

Σας ρωτάω γιατι αραιάαα και που κάνει 2-4 φορές την μέρα κανα γκουχ (βηχάκο), και ψιλοφτερνιζετε....

Βάζω θερμομετρο στην μασχαλίτσα και έχει δεν έχει πυρετο (36,6)...Τέλος εδώ και εβδομάδες γουργουρίζει η μυτούλα του σαν να βράζει νεράκι και καμια φορά το νιώθω και απο τον λαιμό του....

εδώ και 2 μέρες έχει μια διαφορετική γκρινίτσα απο άλλες φορές σαν παραπονάκι...

όταν το είχα πεί στον παιδιατρο τον πρώτο μου είχε πεί ότι απλά να του βάλω φυσιολογικό ορό....

Τώρα ακόμα ψάχνω παιδιατρο, έγραψα και στο άλλο parents τι μου συναίβει περι παιδιατρου και έχω χεστει επάνω μου γιατι ο καιρός περνάει και αν είναι αρρωστούλι το μωρό μου, τι θα κάνω?

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, πήρα στι ικα για να κλεισω ραντεβού για το πρωτο εμβόλιο του μωρού, Ηταν όλα κλεισμένα και το μοναδικό που υπήρχε ήταν 12/04, τοτε το νινάκι μου θα είναι περίπου 3 μηνών παρα 8 μέρες....Είναι πολυ αργά???

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

καλημερα...τι καλημερα δηλαδη!!

Σεβη,σκατα η μικρη...

εκει που χτες εφαγε και ενα μπωλ φρουτοκρεμα κι ειπα επανερχεται....μου ανεβασε κατι 39,7 τα μεσανυχτα να εχω να πορευομαι...της εδωσα depon επεσε στο 38,7 κι εννοειται οτι δεν ειδα παρακατω...ανα δυο ωρες την θερμομετρω και τωρα παλι 39,4...

Πηρα την γιατρο,μου ειπε να της δωσω και πονσταν...

Τηλεφωνω στον ομοιοπαθητικο και δεν ειναι στο ιατρειο...

Ωραια φετα!!

Διαφημίσεις

Αχ ευχαριστώ που με κατατοπίζετε!!!!

Εμένα έχει αρχίσει και λεει "αχουυυ" και όταν κλαίει και αναστενάζει μετά λέει "μαααααα" παραπονιάρικα....

Κάτι άλλο ρε κορίτσια έχω μεγάλο άγχος περί κρυώματος...Που θα καταλάβω αν είναι αδιαθετούλι?? Αν έχει ψιλοκρυώσει ή αν έχει ψιλοαρρωστήσει???

Γιατι φοβάμαι ότι το έχει πάθει αυτο???

Σας ρωτάω γιατι αραιάαα και που κάνει 2-4 φορές την μέρα κανα γκουχ (βηχάκο), και ψιλοφτερνιζετε....

Βάζω θερμομετρο στην μασχαλίτσα και έχει δεν έχει πυρετο (36,6)...Τέλος εδώ και εβδομάδες γουργουρίζει η μυτούλα του σαν να βράζει νεράκι και καμια φορά το νιώθω και απο τον λαιμό του....

εδώ και 2 μέρες έχει μια διαφορετική γκρινίτσα απο άλλες φορές σαν παραπονάκι...

όταν το είχα πεί στον παιδιατρο τον πρώτο μου είχε πεί ότι απλά να του βάλω φυσιολογικό ορό....

Τώρα ακόμα ψάχνω παιδιατρο, έγραψα και στο άλλο parents τι μου συναίβει περι παιδιατρου και έχω χεστει επάνω μου γιατι ο καιρός περνάει και αν είναι αρρωστούλι το μωρό μου, τι θα κάνω?

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, πήρα στι ικα για να κλεισω ραντεβού για το πρωτο εμβόλιο του μωρού, Ηταν όλα κλεισμένα και το μοναδικό που υπήρχε ήταν 12/04, τοτε το νινάκι μου θα είναι περίπου 3 μηνών παρα 8 μέρες....Είναι πολυ αργά???

Δεν εχεις παιδιατρο? Θες το τηλεφωνο της δικιας μου? Πια περιοχη εισαι? Στειλε πμ αν θες.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

marsy σε συγχαιρω για την ψυχραιμια σου... και το ενοοώ αυτό...

στελλακι...αμα 8ελεις παιδιατρο σφυρα μου, την εν αθηναισ παιδιατρο της πουκι την εμπιστευομαι με κλειστά μάτια...

dZJip3.png

καλημερα...τι καλημερα δηλαδη!!

Σεβη,σκατα η μικρη...

εκει που χτες εφαγε και ενα μπωλ φρουτοκρεμα κι ειπα επανερχεται....μου ανεβασε κατι 39,7 τα μεσανυχτα να εχω να πορευομαι...της εδωσα depon επεσε στο 38,7 κι εννοειται οτι δεν ειδα παρακατω...ανα δυο ωρες την θερμομετρω και τωρα παλι 39,4...

Πηρα την γιατρο,μου ειπε να της δωσω και πονσταν...

Τηλεφωνω στον ομοιοπαθητικο και δεν ειναι στο ιατρειο...

Ωραια φετα!!

Περαστικα....η γιατρος μου ειπε οτι τα ψηλα ακατεβατα ειναι κατα μεγαλη πιθανοτητα σχεδον παντα ιωση.....τους κυκλικους πυρετους να φοβασαι.....δλδ 39.6 το βραδυ ή την μερα και ολη την επομενη ωρα 37.4.......αυτοι ειναι υποπτοι. Αυτοι και τα συνεχομενα δεκατα........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

marsolan πόσες μέρες έχετε πυρετό?

αυτον τον υψηλο εχει απο χτες τα μεσανυχτα!!Λεω για 39 κι επανω..τις προηγουμενες μερες δεν εφτανε πανω απο 38!

marsy σε συγχαιρω για την ψυχραιμια σου... και το ενοοώ αυτό... .

Mara..τι μπορω να κανω αλλο ρε γαμωτο...Δεν δεχεται και τις κομπρεσες στο κεφαλακι,κλαιει!!!Και γαλα με το σταγονομετρο!!!

Περαστικα....η γιατρος μου ειπε οτι τα ψηλα ακατεβατα ειναι κατα μεγαλη πιθανοτητα σχεδον παντα ιωση.....τους κυκλικους πυρετους να φοβασαι.....δλδ 39.6 το βραδυ ή την μερα και ολη την επομενη ωρα 37.4.......αυτοι ειναι υποπτοι. Αυτοι και τα συνεχομενα δεκατα........

Γιατι ειναι υποπτα τα χαμηλα δεκατα και οι κυκλικοι πυρετοι??Επειδη πιθανον δεν ξερουμε απο που προερχονται???

Τι να κανω ρε κοριτσια...αυτο το παιδι αρνειται και το νερο ακομη..Τωρα κοιμαται επανω μου κυριολεκτικα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...