Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι Ειρήνη μου για πυρετό.

η γιατρός με την οποία μόλις μίλησα μου είπε ότι μπορεί να κρατήσει ως Τρίτη απόγευμα.

κλαψ, σνιφ!

εσείς έχετε κάνει το πριορίξ τέτρα;

πείτε μερικά απίθανα σημεία για να ψάξω το τηλέφωνο. είναι συσκευή κινητού.

ακούω ιδέες.

Κατω απο καναπεδες, μεσα σε κανενα ταψι,στα παιχνιδια της κρυμμενο μεσα??? Σε καμια βιβίοθηκη??? Μεσα στο παρκο??? Κατω απο μαξιλαρια??? Εχουν αρκετη φαντασια μπορει να το εχει βαλει οπουδηποτε. Αν την ρωτησεις μπορει και να σου δειξει!!!!!!!!!!

το έχουμε κάνει! αλλά σε κανένα εμβόλιο δεν μου έκανε πυρετό...

σε συρτάρια, ντουλάπες, ψυγείο...

εγώ προχτές έψαχνα την μια κάλτσα της και την βρήκα μέσα στην μαξιλαροθήκη υην δικιά μας :)

Μέσα στο πλυντήριο, μέσα στο ντουλάπι με τα τάπερ (σε κάποιο τάπερ) τι άλλο ανοίγει; Έχει κανά παιχνίδι (αυτοκινητάκι ή κάτι τέτοιο) που να έχει θήκη; Κάτω από το κρεβάτι της... σε κανά συρτάρι.

Διαφημίσεις

Α ναι... και καλημέρα :D Ξυπνήσαμε 9.20 όλοι και τρέχαμε πανικόβλητοι να έρθουμε στη δουλειά...

Κατω απο καναπεδες, μεσα σε κανενα ταψι,στα παιχνιδια της κρυμμενο μεσα??? Σε καμια βιβίοθηκη??? Μεσα στο παρκο??? Κατω απο μαξιλαρια??? Εχουν αρκετη φαντασια μπορει να το εχει βαλει οπουδηποτε. Αν την ρωτησεις μπορει και να σου δειξει!!!!!!!!!!

αυτό δεν το έψαξα, και όντως έπαιζε στο συρτάρι με τα ταψιά.

το πάρκο θα το γυρίσω ανάποδα. το έψαξα, αλλά ποτέ δε ξέρεις.

το έχουμε κάνει! αλλά σε κανένα εμβόλιο δεν μου έκανε πυρετό...

σε συρτάρια, ντουλάπες, ψυγείο...

εγώ προχτές έψαχνα την μια κάλτσα της και την βρήκα μέσα στην μαξιλαροθήκη υην δικιά μας :)

εγώ χθες ψάχνοντας βρήκα μια κάλτσα της, ένα μπαλάκι της κατω από τον καναπέ. ωραία καθαριότητα έκανα...;):lol:

πλάκα θα έχει να το έβαλε στην κατάψυξη. με αυτήν καταπιάνεται τελευταία.:lol:

Μέσα στο πλυντήριο, μέσα στο ντουλάπι με τα τάπερ (σε κάποιο τάπερ) τι άλλο ανοίγει; Έχει κανά παιχνίδι (αυτοκινητάκι ή κάτι τέτοιο) που να έχει θήκη; Κάτω από το κρεβάτι της... σε κανά συρτάρι.

το γραφείο του μπούλη της δεν έψαξα. εκεί είχε τρύπώσει χθες για λίγο.

:confused:

ναι Ειρήνη μου για πυρετό.

η γιατρός με την οποία μόλις μίλησα μου είπε ότι μπορεί να κρατήσει ως Τρίτη απόγευμα.

κλαψ, σνιφ!

εσείς έχετε κάνει το πριορίξ τέτρα;

πείτε μερικά απίθανα σημεία για να ψάξω το τηλέφωνο. είναι συσκευή κινητού.

ακούω ιδέες.

Περαστικα και εμας ανεβαζει παντα με τα εμβολια. Λοιπον μεσα σε παπουτσια, μεσα στα παιχνιδια της, κατω απο μαξιλαρια, μεσα σε συρταρια κατω απο ρουχα, πισω απο μαξιλαρια καναπε.

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Σε ενα ταψι ειχα βρει το κινητο μου μια φορα που ειχε κλεισει απο μπαταρια και μου το ειχε παρει.

Μπραβο σε κατσαρολα ειχε βαλει το παπακι της και το βρηκα οταν πηγα να μαγειρεψω......σωστα........:D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας κοριτσια μου, τι κανετε? Συγχωρήστε με που μπαίνω που και που αλλά είμαι τρελά άυπνη και ο μπεμπης είναι μέσα στην γκρίνια ΟΛΗΗΗΗΗ μέρα....

βρε κοπέλες μου να ρωτήσω κάτι? Είναι δυνατόν ένα νινάκι 40 ημερών να στέκετε στα πόδια του όρθιο και να μην τα λυγιζει καθολου σαν να θέλει να περπαήσει ένα πραγμα???

Επισης ρε κορίτσια προσπαθει να μιλησει νομίζω....αμα δειτε τι κάνει θα τρελαθείτε...

επίσης έχει γίνει "μαφία" όταν νιώθει κάπως καλύτερα, κάνει ότι και καλά κλαίει (κλαψουριζει, γκρινιάζει, βγάζει παιχνιδιαρικες φωνούλες) και μετά αμα τον παίξεις λίγο όλα τέλεια δεν τρέχει τιποτα...μέχρι και προχθές γελούσε μόνο στον ύπνο του, τώρα καρφωνει καπου τις ματάρες του και χαζογελάει....είναι απιστευτος...

Αν τα κάνει 40 ημερών αυτα τι θα κάνει όταν είναι 6 μηνών??? Επισης γιατι γουρλώνει τόοοοσο πολύ τα μάτια του??? είναι δυνατον να έχει ξεκινησει να βλέπει απο τώρα?

εσεις ? καλά? τα ζουζουνια σας? τα νέα σας?

ΥΓ...Σαραντησαμε εχθές (πηραμε την ευχούλα)

Αγαπουλα μου να ειναι καλα το νινι σου. Πολυ χαιρομαι που εισαστε καλα και σου χρωσταω επισκεψη αν και νομιζω θα στην αφησω προς ανοιξη να εχει δυναμωσει το νινι σου και να μην ειναι και η δικια μου φουλ στις ιωσεις. Και παμε απο την αρχη. Εισαι μια ενθουσιασμενη πρωτο μανα οπως ολες μας και εχεις τζατζεψει να ξερεις....λογικο! Ναι ολα τα μωρα που ειναι υγιη πατουν στα ποδια τους και μαλιστα σπρωχνουν και προς τα πανω. Και ειναι κατι που ελεγχουν εκτεταμενα οι γιατροι για να δουν πως ειναι τα αντανακλαστικα του. Δεν ειναι οτι θελει να περπατησει ειναι αντανακλαστικο οπως ειναι και τα χερια που τιναζει αν το αφησεις λιγο πιο αποτομα. Δοκιμες με το στομα θα κανει μπολικες αλλα δεν ειναι ομιλια. Στην αρχη θα δοκιμαζει χειλια, γλωσσα τα σαλια του και τον ηχο που κανουν αυτα και μετα θα αρχισει λαρρυγγισμους. Το πρωτο που ειπε η δικια μου ηταν 2 μηνων γειαχουυυυ.....δεν ηταν οτι μας ειπε γεια σου καμια σχεση.

Απλα μιμηθηκε την ηχιτικη αυτου που της ελεγα εγω. Κοινως δοκιμαζει τι και πως. Επισης να ξερεις οτι σε αυτη την ηλικια το μωρο ΔΕΝ ξερει οτι ειναι ξεχωριστη οντοτητα και οτι εχει ποδια και χερια. Νομιζει οτι ειναι μερος ΣΟΥ......ρωτα τον γιατρο εχει πολυ ενδιαφερον. Οταν αρχισει να ανακαλυπτει τα χερια του θα τον δεις να τα κοιταζει με τις ωωωωωωρες και να ασχολειτε μαζι τους. Και με τα ποδια του. Και οταν καταλαβει οτι εισαστε ξεχωριστες οντοτητες θα βγει το αγχος αποχωρισμου. Εχεις καιρο για αυτα πολυ.

Τελος οταν ενα μωρακι 40 ημερων κλαιει, το κανει ΠΑΝΤΑ με λογο. Η μαφια βγαινει αργοτερα και οταν γινει θα την καταλαβεις. Ολα ειναι φυσιολογικα για την ηλικια του αλλα ως πρωτο μανουλα τα φουσκωσες....τα ιδια εκανα και εγω.....ως οτου μεγαλωσε και ειδα πως και τι ειναι πραγματικα. Να χαιρεσαι το κουκλακι σου και να απολαυσεις ΚΑΘΕ μικρο στιγμη γιατι μεγαλωνουν ΠΟΛΥ γρηγορα κοπελα μου......εγω δεν πιστευω για ποτε κοντεουμε 2.5...........

Φιλακια ζεστα και στους δυο σας και μεταλ αγωνιστικους χαιρετισμους σε σενα και στην κουραση σου!

bonjourrr Και για να αρψχισει υπεροχα η εβδομάδα μου... η λογιστρια στην εταιρεια ηρθε να μου πει τον ποξνο της.. δεν ξερει απο που να βρει λεφτα να μας πληρωσει

ΜΟΥΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ!

dZJip3.png

Α, ξεχασα σε αυτη την ηλικια τα βλεπουν θολα ολα και πρεπει να εισαι πολυ κοντα για να δουν περιγραμμα μορφης, οχι χαρακτηριστικα. Γιαυτο και γουρλωνουν ματια. Εχουν γινει πειραματα που μαμα αλλαξε κουρεμα και οταν πλησιασε το νεογεννητο ΧΩΡΙΣ να μιλαει το μικρο δεν εδειξε σημαδια αναγνωρισης. Αναγνωριζουν το περιγραμμα της μορφης σου. Αργοτερα καθαριζει η οραση. Νομιζω μετα απο 2 μηνων αλλα δεν ειμαι σιγουρη. Ρε, ειχα διαβασει τομους τοτε στις αρχες αλλα δεν τα καλοθυμαμαι. Μπες ιντερνετ και ψαξε αναπτυξη και τι γινεται. Εχει πολυ ενδιαφερον.

bonjourrr Και για να αρψχισει υπεροχα η εβδομάδα μου... η λογιστρια στην εταιρεια ηρθε να μου πει τον ποξνο της.. δεν ξερει απο που να βρει λεφτα να μας πληρωσει

και γιατί δεν απευθύνεται στο αφεντικό καλέ?????

αααααααα θα βάλω τις φωνές!!!!!!!!

και γιατί δεν απευθύνεται στο αφεντικό καλέ?????

αααααααα θα βάλω τις φωνές!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...