Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

αερικο..απο την παρασκευη κοιταω ΚΑ8ε πανα της πουκισ και προσπαθω να δω αν ειναι διαροια η οχι...τελικα κατεληξα στο συμπερασμα οτι ειναι σαν παστα λιωμενη...και ηρθα αθηνα για να ξεραθω στον υπνο.....

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καληνυχτίζω γιατί έχω έναν ρημαδοπονοκέφαλο άνευ προηγουμένου από το πρωί! Καλό ξημέρωμα σε όλες :D

Καλησπέρα σας κοριτσια μου, τι κανετε? Συγχωρήστε με που μπαίνω που και που αλλά είμαι τρελά άυπνη και ο μπεμπης είναι μέσα στην γκρίνια ΟΛΗΗΗΗΗ μέρα....

βρε κοπέλες μου να ρωτήσω κάτι? Είναι δυνατόν ένα νινάκι 40 ημερών να στέκετε στα πόδια του όρθιο και να μην τα λυγιζει καθολου σαν να θέλει να περπαήσει ένα πραγμα???

Επισης ρε κορίτσια προσπαθει να μιλησει νομίζω....αμα δειτε τι κάνει θα τρελαθείτε...

επίσης έχει γίνει "μαφία" όταν νιώθει κάπως καλύτερα, κάνει ότι και καλά κλαίει (κλαψουριζει, γκρινιάζει, βγάζει παιχνιδιαρικες φωνούλες) και μετά αμα τον παίξεις λίγο όλα τέλεια δεν τρέχει τιποτα...μέχρι και προχθές γελούσε μόνο στον ύπνο του, τώρα καρφωνει καπου τις ματάρες του και χαζογελάει....είναι απιστευτος...

Αν τα κάνει 40 ημερών αυτα τι θα κάνει όταν είναι 6 μηνών??? Επισης γιατι γουρλώνει τόοοοσο πολύ τα μάτια του??? είναι δυνατον να έχει ξεκινησει να βλέπει απο τώρα?

εσεις ? καλά? τα ζουζουνια σας? τα νέα σας?

ΥΓ...Σαραντησαμε εχθές (πηραμε την ευχούλα)

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

καλημέρα όλη μέρα.

εμείς είχαμε πυρετό, η Χρύσπα δηλαδή, λόγω εμβολίου. και την Κυριακή.

σήμερα ξύπνησε απύρετη. ελπίζω να ξεμπερδέψαμε.

πολύ ωραία πράγματα έχετε στην Αθήνα για τα παιδιά... εδώ παπάγια.

κατά τα άλλα κρύο, απλήρωτη, είμαι αγχωμένη για το αγαπάκι μου, που είναι με τη μάνα μου στο σπίτι...

έχει πολλή δουλειά, αλλά δεν έχω κέφια...

η μέρα ξεκίνησε με απόλυση...

Μάρα, από τα δόντια είναι. μην ανησυχείς.

Αερικό, μου αρέσει η συνέπειά σου, αλλά μην το παρακάνεις με τις τύψεις... και τα δώρα. λέω εγώ τώρα.

αν βρείτε το σταθερό τηλεφωνο του σπιτιού μου, που το έδωσε χθες ο μπαμπάς της Χρύσπας στο σπλάχνο του, επειδή είχε πυρετό, σφυρίξτε κλέφτικα. ακόμα το αναζητούμε.

η μάνα μου ακόμα ψάχνει...

Μάρσυ, πώς είναι η μικρή;

Διαφημίσεις

καλημέρα Σέβη!

δεν σφυράει άμα το καλείτε?

τσαγκαροδευτερα σήμερα , υπομονή!

καλημέρα Ειρήνη.:)

το είχε κλείσει ο πατήρ, γιατί η μικρά έπαιρνε τηλεφωνα, παίζοντας.

έχουμε κάνει το σπίτι κόσκινο... μέχρι ψυγείο, σκουπίδια, καναπέδες,... τα πάντα όλα.;)

τζίφος. :P

μιλάμε για αθέατο κόσμο πλέον.:tongue:

δύσκολη μέρα, ξεκίνησε στραβά η εβδομάδα, είχε ουρά από την προηγούμενη...

:(:(:mad::(:mad::mad:

θένκ γιου!

μωρέ σε κάποιο απίστευτο σημείο θα το έβαλε, αλλά προς το παρόν δεν μας πάει το μυαλό.

μόλις μίλησα με τη μάνα μου, πάλι 37,9. ξανά αποτέλ.

αν συνεχίσει και το απόγευμα, θα πάρω τηλ. τη γιατρό μας.

Καλημέρα!!!!!

Μπήκα για λίγο θα μπω καλά το μεσημέρι!

κλεινω κ εγω γιατι πρεπει στο σιτιβιλ να τελειωσω το χτισιμο του σουπερ μαρκετ moyaxaxaxaxa

καληνυχτα κορες...αυριο με νεα κεφια

Με θες γειτόνισσα:cool: Θέλω γείτονες στο σίτι λέμε!

Καλησπέρα σας κοριτσια μου, τι κανετε? Συγχωρήστε με που μπαίνω που και που αλλά είμαι τρελά άυπνη και ο μπεμπης είναι μέσα στην γκρίνια ΟΛΗΗΗΗΗ μέρα....

βρε κοπέλες μου να ρωτήσω κάτι? Είναι δυνατόν ένα νινάκι 40 ημερών να στέκετε στα πόδια του όρθιο και να μην τα λυγιζει καθολου σαν να θέλει να περπαήσει ένα πραγμα???

Επισης ρε κορίτσια προσπαθει να μιλησει νομίζω....αμα δειτε τι κάνει θα τρελαθείτε...

επίσης έχει γίνει "μαφία" όταν νιώθει κάπως καλύτερα, κάνει ότι και καλά κλαίει (κλαψουριζει, γκρινιάζει, βγάζει παιχνιδιαρικες φωνούλες) και μετά αμα τον παίξεις λίγο όλα τέλεια δεν τρέχει τιποτα...μέχρι και προχθές γελούσε μόνο στον ύπνο του, τώρα καρφωνει καπου τις ματάρες του και χαζογελάει....είναι απιστευτος...

Αν τα κάνει 40 ημερών αυτα τι θα κάνει όταν είναι 6 μηνών??? Επισης γιατι γουρλώνει τόοοοσο πολύ τα μάτια του??? είναι δυνατον να έχει ξεκινησει να βλέπει απο τώρα?

εσεις ? καλά? τα ζουζουνια σας? τα νέα σας?

ΥΓ...Σαραντησαμε εχθές (πηραμε την ευχούλα)

Στέλλα είναι μάγκας ο γιος σου!Μην ανησυχείς!

Καλημερα!!! Εμεις Σεβουλα ψαχναμε ενα τηλεκοντρολ τρεις μηνες και το βρηκα μεσα σε ενα μιξερ μια ημερα τυχαια!!!!!! Περαστικα στο μωρακι σου!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κι εμείς έχουμε κάτι τέτοια!

θένκ γιου!

μωρέ σε κάποιο απίστευτο σημείο θα το έβαλε, αλλά προς το παρόν δεν μας πάει το μυαλό.

μόλις μίλησα με τη μάνα μου, πάλι 37,9. ξανά αποτέλ.

αν συνεχίσει και το απόγευμα, θα πάρω τηλ. τη γιατρό μας.

Της δίνεις ακόμη αποτέλ σταγόνες Σέβη μου?

Θα επανέλθω το μεσημέρι:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...