Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλησπερα τσουπες!!

Πως περασατε το ΣΚ? Εμεις καλα!

Λιγο σημερα ειμαι στις μαυρες μου αλλα θα επανελθω! :)

Μαρσυ εγω δεν σε εχω στο face! :( Σου στελνω πμ!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα :) Εμείς είχαμε έξοδο σήμερα το απόγευμα με τους νονούς που είχαν έρθει σπίτι από νωρίς το μεσημέρι και έπαιξαν με τη βαφτιστήρα τους... φάγαμε μετά που κοιμήθηκε και αφού ξύπνησε και ξαναπαίξαμε φύγαμε με την υπόσχεση ότι θα γυρίσουμε σύντομα με αυτό "που ξέχασαν οι νονοί να φέρουν"... Μαλακία μου γιατί αργήσαμε περισσότερο απ' όσο υπολόγιζα και δεν την προλάβαμε ξύπνια :( Αύριο θα έχει απολογητικό λογύδριο και συγνώμες και ελπίζω να το καταλάβει :( Νιώθω χάλια! Όχι γιατί δεν την πρόλαβα να την κοιμήσω αλλά γιατί της "είπα ψέματα" :( Και της έχω πάρει μια μπαλα και μία κόρνα αποκριάτικη :(

Μάρα πρέπει να είναι από τα δόντια τα πολλά κακά μην αγχώνεσαι :D

Καλησπερα και απο μενα και περαστικα στα αρρωστουλικα παιδακια.

Eλα βρε Αερικακι δεν πειραζει για μια φορα δεν βγαινετε και καθε ημερα. Στον δικο μου πιανει να του λεω οταν φευγω σπανια οτι η μαμα εχει μια δουλεια αλλα μην ανησυχεις θα γυρισω σιγουρα. Ετσι πλεον το δεχεται πιο καλα.

Εμεις σημερα ειχαμε κοσμο πολυ, την θεια του Κωστα την αδερφη του και ξεσαλωσε στο παιχνιδι το ταλιμπανακι μου τις ξεθεωσε!!!!!! Αλλα εγω ξεκουραστηκα καπως μιας και ειχα πολλα χερια και μαγειρεψα και ωραια φαγητακια.

Μωρέ στεναχωριέμαι γιατί όλο το απόγευμα τους έπρηξε με το "μαμά" και "μαμά" και το βράδυ έκλαιγε κιόλας... από τη μία βέβαια μια μικρή ικανοποίηση την έχω γιατί η πεθερά μου κάθε φορά λέει "δεν σε αναζήτησε καθόλου" οπότε σήμερα δεν μπορούσε να πει μαμακίες γιατί ήταν και ο πεθερός μου μπροστά και τα είπε όπως έγιναν :lol: από την άλλη όμως έχω σκάσει για το παιδί.

Διαφημίσεις

Ναι κουραστηκα να τρωω!!!!!!!!! Οτι κιλα ειχα χασει τα πηρα μια με τα μοσχαρια που αποδεκατισα και σημερα με λουκανικα ντολμαδακια κεφτεδακια και αλλα πολλα.

Μονο μαγειρεψα εγω δεν εκανα τιποτα αλλο. Ο καλος μου μαζεψε κουζινα και τα λοιπα.

μιαμ μιαμ...άσε και εγώ σήμερα το ξ@#$@$@%@%@%*

μετά πήγαμε στο "καφενείο" στην πλάκα και δεν περιγράφω τί έγινε...

και δεν μου έφταναν αυτά στον γυρισμό σταμάτησα και στο ζαχαροπλαστείο να πάρω μια σοκολατόπιτα ...

Σε αυτη την ηλικια ειναι ακομα κομματακι δυσκολο να σε αποχωριζονται εκτος προγραμματος αλλα θα δεις οτι με τον καιρο θα στρωσει και δεν θα εχει τοσες ανασφαλειες. Θα της τονιζεις παντα οτι η μαμα θα επιστρεψει γρηγορα. Καπου το ειχα διαβασει αυτο. Αν ξερεις οτι δεν θα εχεις γυρισει πριν κοιμηθει μπορεις φευγοντας να της πεις οτι θα κοιμηθει με την γιαγια και οταν γυρισει η μαμα θα ερθει να της δωσει ενα γλυκο φιλακι στον υπνο της.

αχχχχχ καλε εδω ειστε σορρυ δεν κοιταγα εκανα ανωτατη σκατολογικη....πιφφφ βραδιαιτκο παλι....γειααα σασσσ

αερικακκι...μην αγχωνεσαι μαναρακι μου..σιγα σιγα 8α κμπορεσει να συνηθισει και με εσας εκτος για λιγο

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Μπήκα για μια καληνύχτα. Ο άντρας μου με κράζει πολύ με το νετ και λέω να μπαίνω όταν θα λείπει:mrgreen:

Άσε που έχω κολλήσει κι με το cityville. Καινούριο κοσκινάκι ου.

Αερικό μου μη στενοχωριέσαι. Θα της πεις την αλήθεια και τέλος.Όλα θα είναι οκ.

Ομολογώ ότι και εγώ όταν πήγα να τον πάρω από τον παιδικό και έκανε σαν τρελλός που με είδε, μου άρεσε ιδιαίτερα, γιατί δεν το συνηθίζει. Συνομίληκα είναι τα σκατουλάκια μας, είδες?

Αύριο πρψί ή μεσημέρι θα μπω να αναπληρώσωω.

Καληνύχτα σε όλες

Wktmp2.png

qIogp3.png

Γιατί αϋπνία Μάρα;

Θα σας πω νεώτερα αύριο για τη συμπεριφορά της...

Κι εγώ το έσκισα σήμερα: μαγείρεψα μπιφτέκια στο φούρνο και δύο τηγανιές (μία κοτόπουλο με λαχανικά και μία χοιρινό), πατατοσαλάτα και πιλαφάκι με λαχανικά για τους κουμπάρους (τελικά έφαγαν απ' όλα :lol: ) υποτίθεται ότι θα είχα και φαί για αύριο αλλά δεν έμεινε κολυμπηθρόξυλο! Και έφεραν και μία τούρτα oreo από papagalino και το ολοκληρώσαμε το έγκλημα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...