Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Marsolan τα παιδιά έχουν τέτοια stamina που δεν παθαίνουν τίποτα και με 40 πυρετό ακόμη..λογικό βέβαια να ανησυχείς ως μανούλα αλλά να ξέρεις ότι και με γάλα ακόμη αποφεύγεις την αφυδάτωση αφού δεν πίνει νερό! Περαστικούλια και χλιαρά μπανάκια, πάντα βοηθούν...

Εκτός και αν δεν είναι απλή ίωση και είναι κάτι άλλο..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστω κοριτσια...

πιο πολυ με ανησυχει που δεν τρωει παρα ο πυρετος καθεαυτος ο οποιος δεν ανεβαινει και πανω απο 38 ουτως η αλλως!!!

Πιστευω οτι ειναι ιωση σε συνδυασμο με τα δοντια...

Ξεκινησε με τον βηχα....και περναμε ολα τα "ωραια" σταδια!!!!

Έχουν γράψει αυτό

που το έχουν γράψει αυτό που λες?

κι η αυτόματη σύνδεση δεν γίνεται από το κουτάκι πάνω από τους κωδικούς?:confused:

πάντως, εμένα δεν μ' αφήνει ακόμη να μπω μέσα - μου λέει πως δίνω λάθος κωδικό...:roll:

Διαφημίσεις

Ο πυρετός χωρίς αντιπυρετικά θέλει χλιαρά μπάνια (όχι ζεστά) και κομπρεσούλες

Κομπρέσες με ξυδόνερο ;)

Για το πρόβλημα δίπλα: Μήπως ο κωδικός σας είναι με ελληνικά; :confused:

Ούτε ο παλιός είχε ελληνικά ούτε ο καινούργιος που έστειλαν (αυτόματα νομίζω)....

γυρισαμε από ελληνικό παιδικό μουσείο...ήταν τέλεια...δραστηριότητα (χαρτοκοπτική είχε για σήμερα)δεν έκανε γιατί ήταν μικρή

αλλά είχε άλλα πραγματα...είχε μια αγορά με μαναβική, κρέαταγορά, ψαραγορά , φαρμακείο που ψώνιζες..είχε κατασκευές, πάγκους εργασίας που έπαιρνες κατσαβίδια πριόνια κλπ...όλα αυτά με πλαστικά παιχνίδια εννοείται...είχε ένα δωμάτιο με βιβλια και μουσικές και τέλος το θεικό είχε διάφορους νιπτηρες όπου έκανε παιχνίδια με το νερό, σαπουνόφουσκες κλπ

με αυτά και με εκείνα κάτσαμε δυο ώρες χωρίς να πληρώσουμε ευρώ..τύφλα να χουν οι παιδότοποι..άσε που σε κάθε αίθουσα είχε από δυο άτομα να προσέχουν τα παιδιά :)

δεν στόπα κιουλτάκι μου ότι είναι πολύ ωραία?

κι εμείς έχουμε πάει πολλές φορές!

δεν το περίμενα ζοπιράκι τόσο ωραίο!!!!!

μου έκανε εντύπωση η διάθεση και η όρεξη των εργαζομένων εκεί να παιξουν και να εξηγήσουν στα παιδια...

Διαφημίσεις

Αν το μουσειο ειναι αυτο στην Πλακα...

πριν χρονια οταν ημουν φοιτητρια ειχα προσφερει εθελοντικη υπηρεσια κατι Κυριακες...

ηταν καταπληκτικο παντως....τα παιδια δημιουργουσαν απιστευτα...

Φανταζομαι τωρα θα ειναι ακομη καλυτερο!!!!

Αν το μουσειο ειναι αυτο στην Πλακα...

πριν χρονια οταν ημουν φοιτητρια ειχα προσφερει εθελοντικη υπηρεσια κατι Κυριακες...

ηταν καταπληκτικο παντως....τα παιδια δημιουργουσαν απιστευτα...

Φανταζομαι τωρα θα ειναι ακομη καλυτερο!!!!

αυτό είναι μαρσι μου!!

έχεις σπουδάσει κάτι σχετικό με τα παιδιά, ή οποιοσδήποτε φοιτητής μπορεί??

ναι... και να σκεφτείς ότι οι περισσότεροι εργαζόμενοι είναι εθελοντές! δεν ξέρω με τι κριτήρια τους επιλέγουν!

και τα προγράμματά τους είναι ωραία! (πήρες το σχετικό φυλλάδιο?)

αν και δεν θυμάμαι τις ηλικίες που απευθύνεται, γι' αυτό σε ρώτησα χθες πόσο χρονών είναι η κόρη σου!

εντωμεταξύ, μάρσυ... στο άβαταρ σου είσαι συ?????

γιατί αν είναι έτσι, μιλάμε για... το φόρουμ των καλλονών μαμάδων και παιδιών!!!!!

Ναι...εκπαιδευτικος ειμαι,Φιλοσοφικη τελειωσα και βασικα μου αρεσε πολυ...

Ειχα παει επισκεψη σε μια εκθεση...κι ετυχε η υπευθυνη να ειναι φιλη της μητερας μου....εεε,μου το προτεινε και πηγα καμποσες φορες....

μετα...πυκνωσαν τα ξενυχτια:Pκαι το αμελησα...

Αλλα ηταν πολυ ωραια οσο πηγα...τα παιδακια εκαναν κατασκευες,ιδιως τα μικρουλια ηταν τρελλα!!!!

Χαχα...στο αβαταρ εγω ειμαι...ειπα να βαλω μια φωτο να με βλεπετε κι οσες δεν με ξερετε απο το φατσοβιβλιο!!!

xeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp KALE ΒΟΗΘΑΤΕ!

ΑΠο παρασκευη εως σημερα η πουκι χεζει 3 φορες ημερησιως...εβγαλε και ενα δοντι πανω...σαν πιτουρα ειναι τα κοπρανα οχι σχηματοποιημενα κατα τα αλλα κεφατη και απυρετη..καμια ιδεα?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...