Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ηλιο εχει και σημερα....λιγο ψυχρουλα, αλλα οκ....πιστευω σε λιγο θα ζεστανει.

Τα καρναβαλια καλα. Πηγαμε χτες κατω που ειχε εκδηλωσεις για παιδια. παρακολουθησαμε ενα θεατρο δρομου (εμεις δλδ, γιατι ο μικρος ειχε λυσσαξει με κατι πουπουλα που ειχε το καπελο του μπροστα!)...πολυ γελιο! ωραια ηταν....αλλα για πιο μεγαλα παιδακια ειναι ακομα καλυτερα....εκει, για 3-4-5 ειναι ΤΕΛΕΙΑ!

Σημερα εχει και παρελαση για τα μικρα, βγαινουν γκρουπ (κυριως νηπειαγωγεια, δημοτικα, φροντιστηρια) αλλα στο τελος εχει και ελευθερες συμμετοχες....απο του χρονου αυτα ομως....

Διαφημίσεις

Καλημέρα:D

Τι κάνετε? Οι άντρες είναι κολυμβητήριο κι εγώ τρώω πεινιρλί.

Χθες είχαμε τη γιορτή του γιου μου στο σχολείο. Τι να πω...τα παιδιά...κάθε μέρα και μια έκπληξη... Κάθησε ήσυχος και παρακολούθησε, εννοείται ότι έφαγε ότι μπορούσε...χόρεψε, μετά πήγαμε και στο σπίτι ενός συμμαθητή του....Κάθε μέρα μια ανακάλυψη.

Wktmp2.png

qIogp3.png

βρε κορίτσια τι γίνεται με το από κει? βάζω σωστό κωδικό και μου βγάζει συνέχεια αυτό το μήνυμα από χθες το βράδυ! μου έστειλαν και μέιλ ότι κάποιος προσπαθεί να μπει με λάθος κωδικό και τους απάντησα ότι... είμαι εγώ με τον... σωστό κωδικό!

μήπως έχει να κάνει με την αλλαγή του σέρβερ?

Λανθασμένο όνομα χρήστη ή κωδικός. Έχετε εξαντλήσει το διαθέσιμο αριθμό προσπαθειών για να επιτύχετε τη σύνδεσή σας! Παρακαλώ περιμένετε για 15 λεπτά πριν προσπαθήσετε πάλι. Μην ξεχνάτε ότι ο κωδικός είναι case sensitive. Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Πατήστε /login.php?do=lostpw"]εδώ!

Σεβη...εννοειται οτι η Χρυσπα δεν θα εχει προβλημα!!

Αυτο ελεγα στην Μαρα...οτι ουτε το δικο της θα εχει,που μενει κατεξοχην με παπουδογιαγαδες...οχι η Χρυσπα που βλεπει μαμα-μπαμπα μονο ΣΚ!!

Το βιβλιο λεγεται

"Μεγαλωνοντας μεσα στην Ελληνικη Οικογενεια-Η ψυχοσεξουαλικη αναπτυξη του παιδιου και ο ρολος των γονιων-Μια ψυχαναλυτικη προσεγγιση"

Ειναι καταγραφη 4 διαλεξεων του!!

Τον Απριλη εχει αλλη μια διαλεξη στο Μεγαρο Μουσικης!!!

θα το αναζητήσω το βιβλίο.

την Χρύσπα την έχω καθημερινά, όχι μόνο ΣΚ. απλά το πρωί την παίρνουν ή την πάμε σε γιαγιάδες και μας την φέρνουν το απόγευμα.

η Χρύσπα χθες ανέβασε για πρώτη φορά πυρετό, λόγω εμβολίου. 38,1. φαινόταν από το απόγευμα ότι είχε δέκατα, την ψιλιάστηκα από το μετωπο και τα χεράκια-ζεστά. πήραμε το αποτέλ μας και ξεραθήκαμε τουγκέδερ με μόνο 60 ml γάλα. ευτυχώς είχε φάει καλά το απόγευμα, δικό μου ρυζόγαλο, αρκετό.

όλο το βράδυ αυτοκόλλητες, ως συνήθως. το πρωί σαν να μη τρέχει τίποτα.

σκαρφαλώνει πολύ γρήγορα στο τραπέζι και δεν την προλαβαίνω πια...

κατά τα άλλα... καλά.

σας αφήνω, γιατί μεχρι να σας διαβάσω έκανε κακά η μικρή μου.

μπάη!

Αερικό μπράβο για το βραβείο. έβαλες φωτό;

Διαφημίσεις

Καλημερο-καλησπέρα.

Εμάς μας έπιασε η δεύτερη αντιβίωση και δεν έχουμε πια πυρετό,.

Και με την έγκριση του γιατρού, μπορούμε να βγούμε έξω... εννοείται όχι παιδότοποι. Οπότε λέω να πάμε σινεμά...........θέλει να την το "Απαισιότατος".... γούστα που έχει αυτό το παιδί.

Εμένα μου περάσανε οι δυνατοί πόνοι, μάλλον δεν πονάω καθόλου.

Τώρα αυτό να είναι καλό ή κακό?

Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω όλες.

Φιλάκια και περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα

Καλημερα σε ολες!!!

Τελικα η μικρη οπως την βλεπω κι οπως ειπε ο ομοιοπαθητικος εχει ιωση....που απλα ξεκινησε με βηχα και συνεχιζει με πυρετο και τα συναφη:confused::confused:

Βεβαια δεν εχουμε ξεπερασει το 38....μονο μια φορα μου φανηκε οτι εφτασε 39 και της εδωσα depon της καημενης....

Κατα τα αλλα...οξεια μαμακιαση,μονο εμενα θελει ουτε καν τον μπαμπα της...και θελει και την θεια μου οποτε την πηγαινω διπλα στην μανα μου να αλλαξει λιγο παραστασεις και να μπορεσω κι εγω να αερισω δωματιο κλπ κλπ.

Ερωτηση:Τον πυρετο τον καταπολεμαμε πως???Εννοω ανευ depon!!

Η μικρη δεν τρωει παρα μονο με το ζορι κι εννοειται αρνειται να πιει νερο...οσο της δινω εγω με το κουταλι...Αποτελεσμα ειδαμε αυτα τα πορτοκαλι στην πανα της που ειναι απο ελλειψη νερου....

Τι στο καλο να της δωσω απο φαι?????Μονο γαλα???Αφου δεν θελει στερεες θα παθει τιποτε αν πινει μονο το γαλα της??

θα το αναζητήσω το βιβλίο.

την Χρύσπα την έχω καθημερινά, όχι μόνο ΣΚ. απλά το πρωί την παίρνουν ή την πάμε σε γιαγιάδες και μας την φέρνουν το απόγευμα.

Ναι Σεβη μου.....που ΔΕΝ βλεπει μαμα-μπαμπα μονο ΣΚ αλλα καθε μερα ηθελα να γραψω!!!Τι σου κανει ενα τοσο δα μοριακι!!!;)

Ο πυρετός χωρίς αντιπυρετικά θέλει χλιαρά μπάνια (όχι ζεστά) και κομπρεσούλες ;) δεν θα πάθει τίποτα μόνο με γάλα για μία μέρα ;) πάντως μην φοβάσαι να δώσεις ντεπόν γιατί αν είναι και δόντια μαζί θα την βοηθήσει ΚΑΙ να φάει ;) mundisal ή κάτι παρόμοιο βάζετε στα δοντάκια;

Περαστικά και στη Χρυσπούλα και χάρηκα που η Χαρλοουοικογένεια συνήλθε :D

Για το πρόβλημα δίπλα: Μήπως ο κωδικός σας είναι με ελληνικά; :confused:

Αγαπητά μέλη ενδεχομένως κάποιοι χρήστες που δεν έχουν ενεργοποιημένη την αυτόματη σύνδεση, να παρουσιάσουν προβλήματα συνδεσιμότητας δηλαδή login με τον λογαριασμό χρήστη τους.

Οι τεχνικοί μας ήδη χειρίζονται το ζήτημα έτσι ώστε να μην υπάρχει προβλημα σε αυτό.

Μπορείτε να σημειώσετε εδώ ότι παρατηρείτε, γενικά, μετά την αλλαγή!

Έχουν γράψει αυτό

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...