Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Εγώ άργησα γιατί τρέχαμε στις αστυνομίες από τις 4.30

Μου ξαναέσπασαν το αμάξι και μου ξαναπήραν την τσάντα με κινητό δίσκο και πορτοφόλι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ άργησα γιατί τρέχαμε στις αστυνομίες από τις 4.30

Μου ξαναέσπασαν το αμάξι και μου ξαναπήραν την τσάντα με κινητό δίσκο και πορτοφόλι!

ελα ρε συ!!!!!!

πωπω.....

τι θα κανετε τωρα?

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται! Ο παιδικός είναι γωνία σε ένα παλιό οίκημα. Από τον ένα δρόμο έχει την είσοδο και από την άλλη την είσοδο του parking. Και από τις δύο πλευρές σταματάμε για να πάρουμε τα παιδιά με αλαρμ. Ε αυτό έκανα.... πάρκαρα με αλαρμ, κλείδωσα, ανέβηκα πήρα το παιδί και φύγαμε... πάω να βάλω την τσάντα του παιδιού στο πίσω κάθισμα και βλέπω γυαλιά... ε δεν χρειάστηκε να κοιτάξω ότι λείπει η τσάντα η οποία ήταν πίσω από το κάθισμα του παιδιού στη θέση του συνοδηγού καμουφλαρισμένη με έναν κατάλογο μουστάκας που διαβάζει η μικρή στο αυτοκίνητο! Όπως και την προηγούμενη φορά δεν πήραν απολύτως τίποτα άλλο! και είχα και τσάντες με ψώνια στο πίσω κάθισμα!

Αυτή τη φορά όμως δεν θα έρθουν για αποτυπώματα γιατί με την υγρασία που έχει αύριο το πρωί θα έχουν "σβήσει". Βάλαμε το αυτοκίνητο στο κλειστό γκαράζ ενός γείτονα και αύριο θα τρέχουμε να αλλάξουμε το φινιστρίνι που έσπασαν!

Δεν ξέρω τι θα κάνω πραγματικά είμαι σε απόγνωση! Δεν γίνεται να κουβαλάω παιδί μαζί με την τσάντα του και τη τσάντα μου μαζί! Απλά δεν γίνεται! Είμαι μικρόσωμη!

Διαφημίσεις

Παρόλα αυτά πήγα στον παθολόγο. Διέγνωσε οξεία ασθματική βρογχίτιδα και ευτυχώς η αντιβίωση είναι κατάλληλη αν και ελαφριά. Μου έγραψε ένα εισπνεόμενο και να συνεχίσω τα υπόλοιπα που κάνω με διαφορετικές οδηγίες. Δηλαδή trebon 2 αντί για 1 την ημέρα για 10 μέρες και μετά ξανά 1.

Θα με ξαναδεί την άλλη παρασκευή και με το πέρας της θεραπείας να με δει πνευμονολόγος.

αμαν βρε κοπελα μου......

περαστικα σου.

ειδες τελικα οτι επρεπε να σε δει γιατρος??????

προσεχε πολυ η βρογχιτιδα δεν ειναι ευκολη υποθεση:?

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Είδες που τον χρειαζόσουν τον γιατρουλάκο σου, Αερικό?

Τι είναι αυτά που ακούω για το αμάξι...φρίκη! Ρε παιδιά, να σας πω την αμάρτία μου, όσα και να με πλήρωνες δεν κατέβαινα να μεγαλώσω παιδιά σε αυτήν την κ*λ*αθήνα σας!

Ζώπυρον, πώς πάει το παιδί?

Διαφημίσεις

Ούτε εγώ Αγγελίνα μου θα κατέβαινα! Αν δεις το σημείο που είναι ο παιδικος και τι κίνηση έχει εκείνη την ώρα εκεί που έβαλα το αμάξι και από πεζούς και από αυτοκίνητα θα σου φανεί ακόμα πιο απίστευτο! Μιλάμε για ΤΟ θράσσος!

Πόσο δίκιο έχεις συναδέλφισσα...πες τους τα κι εσύ! ;)

Το σκέφτομαι κι εγώ το μανικιούρ, είναι μια πολύ καλή στη γειτονιά μου. Πολύ μου αρέσουντα περιποιημένα χέρια.

Εγώ τι να απολαύσω βρε Νίτσα μου? Δεν είναι Αθήνα εδώ και το γραφείο μας είναι κάτω από το σπίτι. Όλη μέρα ο ένας μέσα στα μούτρα του άλλου (μαζί δουλεύουμε με τον άντρα μου). Τουλάχιστον τις καθημερινές ξεκλέβω και λίγο χρόνο για έναν καφέ, μια βιβλιοθήκη, κάτι τελοσπάντων. Τα ΣΚ τζίφος.

Μόλις διαπίστωσα με φρίκη ότι δεν έχω ιντερνετ στο σπίτι! :evil: Αν με χάσετε, να ξέρετε το γιατί!

Αερικό, απάντησα σωστά στην αίτηση? Καθότι άσχετη.

Αν δεν μπορέσω να ξαναμπώ όλο το ΣΚ, περαστικά στα αρρωστούλια και καλά να περάσετε οι υπόλοιπες!

Μόλις ξάπλωσα κ είμαι πτώμα από τις δουλειές του σπιτιού.. Τύφλα να χει το μανικιουρ μου, μη χέσω!!!

Γιατί Αγγελίνα μου να μη φτιάχνεσαι? και τι σημασία έχει που εργάζεσαι κάτω από το σπίτι μαζί με το σύζυγο? ίσα-ίσα θα αναζωπηρώσεις το ενδιαφέρον του για σένα.

Καταλαβαίνω ότι ο χρόνος μας είναι περιορισμένος με τόσους ρόλους αλλά μπορείς να ξεκλέψεις 1ωρίτσα από το βράδυ;););)

Παρόλα αυτά πήγα στον παθολόγο. Διέγνωσε οξεία ασθματική βρογχίτιδα και ευτυχώς η αντιβίωση είναι κατάλληλη αν και ελαφριά. Μου έγραψε ένα εισπνεόμενο και να συνεχίσω τα υπόλοιπα που κάνω με διαφορετικές οδηγίες. Δηλαδή trebon 2 αντί για 1 την ημέρα για 10 μέρες και μετά ξανά 1.

Θα με ξαναδεί την άλλη παρασκευή και με το πέρας της θεραπείας να με δει πνευμονολόγος.

Αμάν ρε συ!!! Όλες οι ατυχίες δικές σου σήμερα!!!

Περαστικούλια σου εύχομαι :| με τα κω...φάρμακα...

Μεγάλη ταλαιπωρία με το αυτοκίνητο.. δεν είδε κανείς τίποτα? δεν υπάρχουν πουθενά εκεί γύρω κάμερες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...