Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ραννια η δικη μου κουμπαρα ηταν εγκυος και μου ειπε να τα διαλεξω ολα εγω.

Παω και εγω και βρισκω ωραιοτατα ρουχα καλα αλλα οχι βαφτιστηκα και τα αγοραζω και της λεω ποσο εκαναν και μου λεει αντε βρε που θα βαλουμε του παδιου τοσο οικονομικα ρουχα στην βαφτιση του παροτι ηταν απιστευτα ομορφα και της αρεσαν. Δεν της πηγαινε καλα να χαλασει τοσα λιγα μονο για το παιδι.

Ε τα ηθελε ο τετοιος της πηγαμε μαζι με την κοιλια ετοιμη να γεννησει και του πηρε ενα κουστουμι DaG 280 ευρω που η ιδια διαλεξε. Οντως ηταν ονειρο πανω του αλλα ηταν υπερβολη τοσα λεφτα μονο για το κουστουμι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εννοειται ποτε δεν του λες δεν εγινε τιποτα γιατι ειναι σαν να μυν συμμεριζεσαι τον πονο του. Που χτυπησες φιλακια παντα και μετα το κυρηγμα για τις πτωσεις που σου ελεγα.

Γιατι ο δικος μου δεν εκλαιγε γιατι χτυπαγε κυριως εκλαιγε γιατι θυμωνε που αποτυγχανε στην προσπαθεια του να κανει πραγματα. Ακομα και τωρα οταν δεν καταφερνει κατι θυμωνει πολυ. Δεν τον νοιαζει να χτυπαει αρκει να εχει καταφερει τον στοχο του. Και δεν θελω να το παιρνει κατακαρδα οταν κατι δεν του βγαινει.

Αυτό το κάνει και η κωτίτα! Προσπαθεί να κάνει κάτι και αν δεν γίνει αμέσως... αρχιζει η γκρίνια... έμαθε να το δίνει στον πατέρα της και να το κάνει... αλλά τη μυρίστηκα και τώρα έχουμε αρχίσει τα "μπορείς, ξαναδοκίμασε... κ.λπ."

Εννοειται ποτε δεν του λες δεν εγινε τιποτα γιατι ειναι σαν να μυν συμμεριζεσαι τον πονο του. Που χτυπησες φιλακια παντα και μετα το κυρηγμα για τις πτωσεις που σου ελεγα.

Γιατι ο δικος μου δεν εκλαιγε γιατι χτυπαγε κυριως εκλαιγε γιατι θυμωνε που αποτυγχανε στην προσπαθεια του να κανει πραγματα. Ακομα και τωρα οταν δεν καταφερνει κατι θυμωνει πολυ. Δεν τον νοιαζει να χτυπαει αρκει να εχει καταφερει τον στοχο του. Και δεν θελω να το παιρνει κατακαρδα οταν κατι δεν του βγαινει.

Η δικιά μου πιο πολύ τρομάζει, του στυλ "μα τι έγινε τώρα; αφού εγώ ήμουν όρθια!" :) δεν της το λέω το δεν έγινε τίποτε στο στυλ "άντε, μην κάνεις έτσι, σήκω πάνω, οι άντρες δεν κλαίνε :tongue:" αλλά στο στυλ εντάξει αγάπη μου, πόνεσες λίγο, θα περάσει, αγκαλιά, φιλάκι και φυσικά παίρνει θάρρος και πάει και ξανακάνει το ίδιο, τα ξέρετε εσείς πια ;)

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Ετσι εσυ εκει μπορεις και σιγα σιγα θα τα καταφερνει, τα κοριτσια ειναι πιο υπομονετικα, ο δικος μου τα κανει λιμπα οταν κατι δεν του βγαινει και εγω με το καλο ξαναπροσπαθησε αλλα δεν θελει να το κανω εγω μονος του, εγωιστικο Κριαρι τι περιμενεις....

Διαφημίσεις

Η δικιά μου πιο πολύ τρομάζει, του στυλ "μα τι έγινε τώρα; αφού εγώ ήμουν όρθια!" :) δεν της το λέω το δεν έγινε τίποτε στο στυλ "άντε, μην κάνεις έτσι, σήκω πάνω, οι άντρες δεν κλαίνε :tongue:" αλλά στο στυλ εντάξει αγάπη μου, πόνεσες λίγο, θα περάσει, αγκαλιά, φιλάκι και φυσικά παίρνει θάρρος και πάει και ξανακάνει το ίδιο, τα ξέρετε εσείς πια ;)

Ετσι ακριβως και ξανα προς στην δοξα τραβουν!!!!!!!!!!!!

κοριτσια καλησπερα τι κανετε??Ευχομαι να ειστε ολες καλα.....εχω χαθει καπως γιατι φτιαχνω κατι δικο μου,αν θελετε περαστε να ριξετε μια ματια:D:D

http://manoules.forumgreek.com/

:-D

Η ο διακομιστης σερνεται η η συνδεση μου σερνεται η εγω σερνομαι απο την κουραση. Καληνυχτα και ονειρα γλυκα και μαγεμενα οπως μου ελεγε καθε βραδυ η γιαγια μου!!!!

Η ο διακομιστης σερνεται η η συνδεση μου σερνεται η εγω σερνομαι απο την κουραση. Καληνυχτα και ονειρα γλυκα και μαγεμενα οπως μου ελεγε καθε βραδυ η γιαγια μου!!!!

καληνύχτα! πολύ ωραία ευχή!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...