Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έχουν ξεφύγει για εμάς τις κοινές θνητές... για κάποιες όμως είναι και λίγα!

Αχ στα νιάτα μου δούλευα σε μια εταιρεία με αμερικάνικα ρούχα πολύ γνωστά ;) στο Κολωνάκι. Είχε και μωρουδιακά, ένα πουλοβεράκι βαμβακερό ίσα με την παλάμη μου 90 ευρώ :roll::roll: κι όμως τα παίρνανε με το κιλό!

Να σας πω κι ένα περιστατικό που θυμήθηκα από εκεί; Είχε έρθει μια μαμά με ένα αγοράκι γύρω στα 7, με λίγο λεπτά χαρακτηριστικά, σε βαθμό που δεν καταλάβαινες αμέσως αν είναι αγοράκι ή κοριτσάκι (είχε και κάπως μακρύ μαλλάκι). Το αγοράκι λοιπόν ήθελε να αγοράσει ένα μαγιό ροζ, η μαμά επέμενε να πάρει μπλε. Αφού του κατέβασε επιχειρήματα όπως "το ροζ θα το λερώνεις όταν θα πηγαίνουμε στο σκάφος" (λιποθυμία εγώ), "το ροζ είναι κοριτσίστικο χρώμα" κλπ κλπ, τι γύρισε και του είπε;;;;;;;;;;;

ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΑΡΕ ΤΟ ΡΟΖ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΞΑΝΑΠΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ ΛΟΥΓΚΡΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙΣ

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Ουτε εγω θα τα εδινα, με τιποτα.

Μου εχει τυχει να μπω στον πειρασμο να παρω κατι τσιμπημενο αλλα οχι και για φορμα κριμα απο τον Θεο.

Μονο οι δυο μας χαζευουμε εδω μεσα αποψε μου φαινεται.

Ο Μαριος σημερα απεκτησε ενα τεραστιο καρουμπαλο αφου επεσε με ολη την δυναμη του πανω στον τοιχο, κοντεψε να ριξει το ντουβαρι.

Πνιγηκα βραδιατικα απο τα γελια, κοντεψα να ξυπνησω τον Μαριο ακου λουγκρα το παιδακι!!!!!!!!!!

Αυτο επρεπε να πω και εγω στον Μαριο σημερα που ηθελε να του παρω ενα βρακι κοριτσιστικο με την Ντορα που εχει φαει πετρια.

Πνιγηκα βραδιατικα απο τα γελια, κοντεψα να ξυπνησω τον Μαριο ακου λουγκρα το παιδακι!!!!!!!!!!

Αυτο επρεπε να πω και εγω στον Μαριο σημερα που ηθελε να του παρω ενα βρακι κοριτσιστικο με την Ντορα που εχει φαει πετρια.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ κάτι κολλήματα που τρώνε κι αυτά όμως! Αλλά κι αυτή η χριστιανή, να πει τέτοιο πράμα στο παιδί;

ααααααααααααααα τώρα θυμήθηκα και τη συνέχεια! Γυρνάει ο μικρός και λέει όλο παράπονο: "μα ό,τι και να φορέσω πάλι λούγκρα με λέει"!!!! εμείς δεν ξέραμε πού να κρυφτούμε!

Και η δικιά μου έχει αρχίσει τις κουτουλιές τώρα που πύκνωσαν οι μετακινήσεις, αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι που προσπαθεί να σηκώνεται στα έπιπλα, αλλά καμιά φορά χάνει την ισορροπία και πέφτει και χτυπάει το κεφαλάκι της στο πάτωμα. Από τη μία φοβάμαι, από την άλλη λέω στο πρόγραμμα είναι κι αυτά... προσπαθώ να είμαι συνέχεια πίσω της να την πιάνω τουλάχιστον

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Ωχ... κι ο Μάριος έχει φάει πετριά με την Ντόρα; Θα τσακώνονται με την Κωτίτα για την Ντόρα; :lol:

Είχα φίλη που δούλευε στην Πέρλα (εσώρουχα) το οποίο είχε και κάποια μπεμπέ όπως κάλτσες και καλτσάκια... ευτυχώς που πρόλαβε και πήρε μερικά πριν κλείσει το μαγαζί από τα δείγματα... όταν μου τα έφερε είχε τιμές επάνω... δεν θέλετε να ξέρετε πόσο έκαναν τα καλτσάκια και τα καλσόν! Πάντως ανθεκτικότατα... φέτος αυτά τα καλσόν τα έχουμε λιώσει... με τα καλτσάκια δεν είχα ενθουσιαστεί και τόσο!

Φωτεινή ό,τι κι αν κάνεις θα χτυπήσει... να εύχεσαι να χτυπάει λίγο και σιγά σιγά θα δεις... θα μάθει... εμείς μόνο στα δυνατά την προφυλάσσαμε... τώρα πέφτει χτυπάει και σηκώνεται και συνεχίζει ό,τι έκανε :lol:

Σε αυτη την ηλικια που ειστε οντως ειναι στο προγραμμα και δεν μπορεις να την προστατευσεις παντα,δεν προλαβαινεις και διπλα να εισαι. Κανε οτι μπορεις αλλα μην φοβασαι ειναι πολυ πιο ανθεκτικα απο οτι φαινονται τα ατιμα!!!!!!!

Καλα ο αντρας μου αλλη φορα που ειχαν παει οι δυο τους στο Λητω για πιπιλες μου τον εφερε πισω με μια φουξια πιπιλα και εμεινα καγκελο. Του λεω κλαε φουξια πιπιλα πηρες στο παιδι και τι μου απανταει???? Αφου σηκωσε το μαγαζι στο ποδι για να παρει την συγκεκριμενη, τι να εκανα???

Με ενα μαγικο τροπο χαθηκε δια παντως η φουξια πιπιλα.

Βρε Αερικο κραταγα το ποστο σου μεχρι να ερθεις!!!!!!!!!!

Θα πιαστουνε μπουκλα με μπουκλα ο Μαριος με την Κωτιτσα για την Ντορα, τον νου σου!!!!

Μηπως να ανησυχω για τον γιο μου και το κολλημα με την Ντορα?????????????????

Από τώρα να ανησυχείς; Έεεεεεεεεεεεεχεις χρόοοοοοοοοοοονια μπροστά σου να ανησυχήσεις :D Απλώς το παιδί έχει μια αδυναμία στα έντονα χρώματα :D

Διαφημίσεις

ααα στα ελαφριά, τύπου κουτουλιές στα ντουλάπια, μικροπεσίματα και τέτοια δεν δίνω σημασία. Αλλά όταν κρατιέται ας πούμε από το τραπεζάκι κι αφήνει τα χέρια και σκάει κάτω ανάσκελα κι ακούω το κεφάλι και κάνει γκντουπ, εκεί ένα σύγκρυο με πιάνει. Βέβαια δεν της δείχνω ποτέ φόβο, πάντα την αγκαλιάζω και της λέω ότι δεν έγινε τίποτε και να μη φοβάται έτσι με χαλαρό τόνο κι όντως ηρεμεί αμέσως. Απλά δεν ξέρω αν κάνει να χτυπάει έτσι το κεφάλι της κάτω. Αφήστε μια μέρα που την άφησα στο ριλάξ για να πάω μέχρι την κουζίνα και μέχρι να πάω αυτή είχε γυρίσει στο πάτωμα με το ριλάξ στην πλάτη, σα χελωνάκι! Εκεί έβαλα τα γέλια να πω τη μαύρη αλήθεια :oops:

φαντάζομαι ταραχή ο μπαμπάς με τη φούξια πιπίλα! χεχχεχεχε

bh45qekil.png

Εγω παντως ουτε για τη βαφτιση εδωσα λεφτα ( η νονα δλδ!) Της το απαγορευσα!

Πηραμε ενα ωραιοτατο συνολακι, παντελονι, πουκαμισο, γιλεκακι, που μας βγηκαν 130 ευρω (οχι οτι ειναι λιγα, αλλα απο 400 που μας ζητουσαν στα βαφτιστικα....), ενα σταυρο ασημενιο με 40 ευρω (ουτε ξερω που ειναι) και μια χαρα τη βγαλαμε!

Ενταξει, ειπαμε να μην ειμαστε καρμοιρηδες ,αλλα οχι να μας πιανουν και μαλακες. Να παρω ενα καροτσι και να το πληρωσω , ναι! Γιατι θα το εχω και για δευτερο παιδι και θα με βολευει στις μετακινησεις (και αυτο απο το ιντερνετ στη μιση τιμη εννοειται). Αλλα, για ενα ρουχαλακι, που θα το φορεσει για 1 μηνα και τον αλλον μηνα δε θα του κανει.....δε σφαξανε!

Η αλλη ηθελε 250 ευρω για τη λαμπαδα! Εισαι τρελη κυρια μου??????

Μωρε δισεκατομμυρια να ειχα....δε τα εδινα!

Μπα ο μπαμπας ηταν κουλ αφου αυτος του την αγορασε εγω επαθα ταρακουλο!!!

Αυτο το συγκρυο που περιγραφεις το θυμαμαι με το γκουπ πισω. Κρατιομουνα δεν μιλαγα και τον παρηγορουσα αν και δεν χρειαζοτανε γιατι ηταν αναιστητο απο μωρο και του ελεγα παντα οταν επεφτε. Σημασια εχει μωρο μου στη ζωη οχι ποσες φορες θα πεσεις αλλα ποσες θα σηκωθεις στα ποδια σου.

Προφανως πηρε πολυ στα σοβαρα τα λογια μου και σπανια κλαιει απο χτυπηματα, ειναι σκληροπετσο παιδι γενικα.

Είχα διαβάσει κάπου δίπλα όταν άρχισε να χτυπάει η Κωτίτα ότι δεν πρέπει να τους λέμε "δεν πειράζει δεν έγινε τίποτα" γιατί είναι σα να μην τα καταλαβαίνουμε... οπότε εγώ ακολουθώ άλλη μέθοδο...

Χτύπησε το μωρό μου; Που; στο κεφαλάκι; Να το κάνω εγώ μάκια να περάσει... με τι χτύπησε με το τραπέζι; Ωωωωω το τραπέζι που χτύπησε κι αυτό....

Τώρα την ρωτάω που χτύπησε και μου δείχνει την πόρτα, τον τοίχο, τον καναπέ και άμα δεν κανω ωωωω το σημείο εκεί δεν μου λέει που χτύπησε εκείνη χαχαχαχα

Εγω παντως ουτε για τη βαφτιση εδωσα λεφτα ( η νονα δλδ!) Της το απαγορευσα!

Πηραμε ενα ωραιοτατο συνολακι, παντελονι, πουκαμισο, γιλεκακι, που μας βγηκαν 130 ευρω (οχι οτι ειναι λιγα, αλλα απο 400 που μας ζητουσαν στα βαφτιστικα....), ενα σταυρο ασημενιο με 40 ευρω (ουτε ξερω που ειναι) και μια χαρα τη βγαλαμε!

Ενταξει, ειπαμε να μην ειμαστε καρμοιρηδες ,αλλα οχι να μας πιανουν και μαλακες. Να παρω ενα καροτσι και να το πληρωσω , ναι! Γιατι θα το εχω και για δευτερο παιδι και θα με βολευει στις μετακινησεις (και αυτο απο το ιντερνετ στη μιση τιμη εννοειται). Αλλα, για ενα ρουχαλακι, που θα το φορεσει για 1 μηνα και τον αλλον μηνα δε θα του κανει.....δε σφαξανε!

Η αλλη ηθελε 250 ευρω για τη λαμπαδα! Εισαι τρελη κυρια μου??????

Μωρε δισεκατομμυρια να ειχα....δε τα εδινα!

Κι εγώ έτσι το σκέφτομαι. Να τα δώσεις σε κάτι που θα βγάλει τα λεφτά του ή άντε κάπου-κάπου και σε κάτι που θα σου χτυπήσει στο μάτι και θα πεις χαλάλι, αλλά γενικά να πιάνουν τόπο τα λεφτά που δίνεις.

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...