Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

έχει προγράμματα από 3 χρονών ζοπιράκι!

το πάσχα θα μας πάει 600 ευρώ σύνολο με το φαγητό σχεδόν όλο βέβαια και τις εκδρομές

για κοιτα έχει προσφορά και για 25η μαρτίου και για πρωτομαγιά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα το δω κιουλτάκι...

νίτσα, καλά είμαστε - κι ο γιος μου καλά... δόξα το θεό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ήρθε ο σύζυξ και ανέλαβε...ουφ!

Με πονάει πολύ η μέση μου, μάλλον από τη φασίνα είναι...

Ζούπυ ηρέμησες.. προσοχή αυτό το 2ήμερο με τον καιρό, μόνο! Μου είπε ο Γιάννης να πάμε Πάρνηθα αύριο, είδε χιόνια, αλλά δεν...

άσε μην αρρωστήσουν κι έχω άλλα..

βρε κορίτσια μου, έχω ένα προβληματάκι υγείας...

πως να το περιγράψω τώρα για να γίνω σαφής...?:confused:

εκτός του ότι με πονάει και μουδιάζει η αριστερή μου πλευρά (πλάτη-χέρι)... καιρό τώρα... ελπίζω να μην είναι προμήνυμα εμφράγματος:mrgreen: αλλά κάποια... έκφραση των προβλημάτων που έχω με μέση και αυχένα ή ίσως και κάποια ψύξη)

σήμερα από το πρωί με πονάει... δεν ξέρω πως να σας το περιγράψω για να γίνω σαφής...

με πονάει το κόκαλο πίσω από τη σάρκα του πωπού μου, στην αριστερή πλευρά πάλι... έχουμε οστά πίσω από τον πωπό, έτσι δεν είναι?:confused:

αυτός ο πόνος μάλιστα διαχέεται και στο εσωτερικό μέρος του μηρού μου, πάνω ψηλά, κάτω από... ξέρετε...,:roll: βέβαια αριστερά πάλι...

δεν θα είχα αμφιβολία ότι είναι η μέση μου αλλά ο πόνος είναι πολύ κάτω και πολύ βαθιά στο...πωπομέρι, ακριβώς πίσω από τη σάρκα του λατινοαμερικάνικου οπίσθιου μου...:cool:

τι λέτε? μην ακούσω τίποτα κακόγουστα αστεία!!!!!!

Διαφημίσεις

Και κατι ακομη καλη μου Μαρα...ετσι για να σε ηρεμησω λιγο....

Συμφωνα με τον Γιωσαφατ(ψυχαναλυτης) το παιδι ιδιως οσο ειναι πολυ μικρουλι...μεχρι 8 μηνων ας πουμε περιπου πρεπει να εχει ενα ατομο ως σταθερα στη ζωη του για να νιωθει ασφαλεια...

Αυτο το ατομο δεν ειναι απαραιτητο να ειναι η μανα...μπορει να ειναι ο μπαμπας,η γιαγια,η θεια...παντως αυτο το ατομο πρεπει να ειναι διπλα στο παιδι για να εχει σιγουρια κλπ κλπ.

Η πουκυ αυτην την στιγμη μεγαλωνει ετσι ωστε η σταθερα στην ζωη της να ειναι η γιαγια κατεξοχην οποτε σιγουρα δεν νιωθει ανασφαλες...

Επισης το οτι εσυ εισαι η μανα της ειναι ενα δεδομενο που σιγουρα δεν ειναι αμελητεο...ετσι??

Καποια στιγμη...οοοοοοοσο δυσκολο προγραμμα και να εχεις...την μικρη θα την παρεις κατεξοχην εσυ κι ο πατερας της γιατι θα το αναζητησετε και οι δυο!!

Μην φοβασαι...τα παιδια καταλαβαινουν ποια μαμα "παραταει" και ποια αναγκαζεται να μοιραστει ευθυνες...

και να εισαι σιγουρη οτι ακομη κι εκεινη που ειναι πραγματικα αδιαφορη τα παιδια της οσα παραπονα κι αν εχουν...την αγαπανε!!

βρε μαρσάκι, με αυτή τη λογική, εγώ που την άφησα 3 μηνών στα χέρια των γιαγιαδων, η μικρή θα έχει θέματα; για δουλειά πήγα, όχι για τσάρκα.

κατά τα άλλα συμφωνώ με όσα διάβασα κι εγώ από Γιωσαφάτ "οικογένεια σε κρίση". έχεις υπόψη κάποιο άλλο βιβλίο; με ενδιαφέρει.

Μια αγκαλίτσα στην σάικο μάνα από πάνω πάνω...

Εγώ επειδή προσπάθησα πολύ γι' αυτό το παιδί... πολύ όμως... και άργησε ιδιαιτέρως στο ραντεβού μας... δεν μπορώ να μην είμαι εκεί... δεν μπορώ να την αφήσω αν δεν υπάρχει προφανής λόγος. Δεν είμαι προσκολλημένη πάνω της... μου αρκεί να είμαστε στον ίδιο χώρο και ας κάνω άλλα εγώ και άλλα εκείνη... αλλά θέλω να την βλέπω... να μεγαλώνει... να μιλάει... χθες είπε την πρώτη της φράση "Νάνι ο μωό μου"... δεν θα άντεχα να το έχω χάσει... και έτσι είμαι από την πρώτη μέρα... όταν γύρισε ένα ΣΚ από τους παπούδες και μου έλεγε καινούργιες λέξεις... ζήλεψα! Μου αρέσει να τριγυρνάμε μαζί στο σπίτι για να κάνω δουλειές εγώ για να ανοίξει νέες εκείνη... και ναι... νιώθω τύψεις για τη σχέση μου με τον άντρα μου αλλά ευτυχώς... είναι κι εκείνος στην ίδια φάση... δεν έχουμε θέματα... ακόμα! Δεν ξέρω αν θα γίνω καλή ή κακή μάνα αλλά θέλω να είμαι εκεί όταν και αν χρειαστεί... ξέρω σίγουρα πως καλή σύζυγος δεν θα είμαι ποτέ πια :lol:

μα σε όλα συμφωνούμε, σε όλα:tongue:

Φαίη... δεν έχω τίποτα άλλο να πω, απλά μόνο πως σε καταλαβαίνω απόλυτα. Σ'αυτό το σημείο μηδέν έφτασα όταν η μικρή ήταν 3 ημερών. Δεν μπορώ ακόμα να τα περιγράψω, το αποφεύγω επιμελώς. Σε καταλαβαίνω.

Να είναι πάντα καλά τα παιδάκια μας και τίποτα άλλο, αυτό μόνο αρκεί.

'άη λόβ γιου βέρυ μάτς.

Πιο παλιά είχα ένα 37,5 και στην 2η μέρα με έφαγε η μητέρα μου να πάω στον γιατρό. Πήγα με τα 1000 ζόρια και τελικά είχα λοιμώδη μονοπυρήνωση. Και εγώ θα το άφηνα

τί είναι μονοπυρήνωση;

Ράννια την ίδια εξόρμηση κάναμε σήμερις :lol: αλλά σε εμάς δεν είχε καλοκαιρινά ρε γμτ... της πήρα χειμωνιάτικα για του χρόνου 210 ? αρχική τιμή 63? τελική...

Μάρα κι όμως είναι έτσι όπως τα λέει... το παιδί μαθαίνει σε ρουτίνες και όντως είναι αλλιώς το άλλαγμα της πάνας από το μπαμπά και από τη μαμά... όπως και το τάισμα... παλιά η μικρή δεν έτρωγε με τίποτα με τον πατέρα της γιατί ήξερε ότι ο μπαμπάς είναι το παιχνίδι της... όπως και δεν κοιμόταν με τον πατέρα της... με πολύ κόπο καταφέραμε να τα κάνουμε πριν δυο μήνες αυτά που κόντεψα να καταρρεύσω από την αϋπνία και την κούραση.

σκέφτομαι να εφαρμόσουμε κι εμείς αυτό το σύστημα, γιατί το άλλαγμα, ύπνος προς το παρόν το έχω σε αποκλειστικότητα...

ζήλεψα ψώνια Ράννιας, Αερικού....

αλλά το αφεντικό δεν πλέρωσε για Γενάρη... ούτε καν ταμεία...:(:mad:

Κικη μου...εχω την εντυπωση,απο αυτα που αποκομισα ως αναγνωστης του βιβλιου με τις διαλεξεις του,οτι δεν τιθεται θεμα αγαπης αλλα διακριτων ρολων καθαρα για θεμα ασφαλειας-σιγουριας!!Δηλαδη δεν ενιωσα καπου να υποννοειται ή εννοειται οτι "οι πολλοι" δεν θα κανουν το μωρο να αισθανθει αγαπη!!!

Κατα τα αλλα...η μικρη ειναι ψιλοκαλα...αλλα ζαβλακωμενη...και πιο παραπονιαρα και πιο αγκαλιτσας απο αλλες μερες...το πουλακι μου!!

μπράβο το κοριτσάκι μου. χαίρομαι.

ποιό βιβλίο διάβασες;

Μπες: www.beauty-elixirs.com. Το έχω ανακαλύψει τελευταία και λέω να πειραματιστώ με homemade καλλυντικά!

ό,τι έχεις δοκιμασμένο, γράψτο μας.

α μαλιστα....αμεσα δλδ! ο γιατρος μου ειπε να τα ξαναπουμε σε ενα μηνα...

Ψεματα μη πω, μπορει να ειναι και η ιδεα μου, αλλα στο πωπουδακι του το βραδυ δεν ειχε τιποτα.Το μεσημερι το ηπιε...να ταν η ιδεα μου? Δε ξερω....θα δουμε

ερώτηση. τελικά από τί ήταν το έκζεμα, τί το δημιούργησε;

Νίτσα, πού είσαι βρε ψυχή; δεν τους χέζ.. να καθήσεις με τον αντρούλη σου;

Ζώπυ, δεν ξέρω τί είναι αυτό που έχεις. ψύξη; να πας παθολόγο;

εγώ σε αντίθεση με αυτά που γράφατε στο θέμα πυρετών, βήχα, μπουκώματος.. πηγαίνω αμέσως στο γιατρό.

αν προέκυπτε κάτι για το παιδί, ενοείται θα την πηγαίναμε αμέσως.

αν δεν έβρισκα ικανοποιητικές απαντήσεις σε κλασικό γιατρό, θα πήγαινα και σε ομοιοπαθητικό.

πιστεύω περισσότερο στο θέμα της διατροφής και στα φυσικά όπλα, π.χ. χαμομήλι, γάλα με μέλι, καλή διατροφή με όσπρια, φρούτα, πορτοκάλια, λαχανικά, σπιτικό κοτόπουλο μόνο, όχι γλυκά, όχι αλάτι, όχι επεξεργασμένες τροφές κλπ.

προληπτικά δηλαδή.

βέβαια, αυτά είναι εφαρμόσιμα άμεσα και σε όλο το μεγαλείο στην μικρούλα μου...

κατά τα άλλα εμείς χθες κάναμε αγκαλίτσες πολλές, σήμερα περισσότερες, και τώρα ακούμε-βλέπουμε τον Σοφοκλή το καναρίνι...

έχει κρύο, χάλια καιρό, η ανηψιά μου με πυρετό ανά 3ωρο και πυώδεις αμυγδαλές. δεν δέχεται την αντιβίωση, τα αντιπυρετικά με τίποτα, τα κάνει εμετό, από το γινάτι...

εγώ την κόρη μου την αγάπησα από πριν την δω στο υπερηχογράφημα, την αγαπούσα στις προσευχές μου, εκεί ήταν όπως είναι τώρα.

το παιδί μου είναι οι προσευχές μου.

το ψωμί της Παναγίας, έτσι την είδα στα χέρια μου από τα χέρια Της, όταν προσευχόμουν σε Εκείνη για το παιδί μου....

πολλες καλησπερες κυριες μου!!

Πως μου ειστε??

Εμεις σπιτι...με την μικρη σε κατασταση εμπυρετη που να πηγαιναμε???

Σημερα το παιδι ολο να κοιμαται θελει,κατα προτιμηση κολλημενη επανω μου ωσαν στρειδι,ανεβασε και πυρετο μεχρι 38 το ανωτερο....βηχα οχι πολυ,καταρροη οχι ακομη εντονη!!

Κι εννοειται δεν θελει να φαει..με λιγο γαλα,εναν κροκο αυγου και λιγο τραχανα ειναι απο το πρωι...

Φανταζομαι αναμενομενα αυτα εεε??

Ειπα να μην της δωσω depon για τον πυρετο,μιας και πηρε το ομοιοπαθητικο κι ισως αυτα τα παραπανω να ειναι τα συμπτωματα που εντεινονται πριν την ιαση...

Ουφ:confused:

Τον πυρετο πως τον καταπολεμουμε ανευ σιροπιου???

Σεβη...εννοειται οτι η Χρυσπα δεν θα εχει προβλημα!!

Αυτο ελεγα στην Μαρα...οτι ουτε το δικο της θα εχει,που μενει κατεξοχην με παπουδογιαγαδες...οχι η Χρυσπα που βλεπει μαμα-μπαμπα μονο ΣΚ!!

Το βιβλιο λεγεται

"Μεγαλωνοντας μεσα στην Ελληνικη Οικογενεια-Η ψυχοσεξουαλικη αναπτυξη του παιδιου και ο ρολος των γονιων-Μια ψυχαναλυτικη προσεγγιση"

Ειναι καταγραφη 4 διαλεξεων του!!

Τον Απριλη εχει αλλη μια διαλεξη στο Μεγαρο Μουσικης!!!

Κορίτσααααα καλές Αποκριές σε όλες, να χαίρεστε τα καρναβαλάκια σας! Βάλτε και φωτό να γελάσουμε μετά

Τα νέα από το μέτωπο είναι ότι το μικράκι μας μέσα σε δύο μέρες έμαθε και πιάνεται από τα έπιπλα και σηκώνεται όρθια :P από τη μία χαρήκαμε το κουκουβαγιοζεύγος, από την άλλη τρέχουμε και δεν φτάνουμε γιατί δεν έχουμε καμία προστασία στο σπίτι, ούτε μπρίζες, ούτε τίποτε, ο καλός μου τρέχει να κατεβάσει την κούνια, κι εγώ μουτζώνομαι που πήγα και πήρα έπιπλο τηλεόρασης ανοιχτό και χαμηλό και τώρα πάει και τα σκαλίζει όλα... και να πεις ότι δεν είχε γεννηθεί όταν το διάλεξα, αλλά ούτε καν το σκέφτηκα η χαζιά!

Κατά τα άλλα με πολύ κόπο εφάρμοσα τη μέθοδο εκπαίδευσης ύπνου, αναγκάστηκα και την άφηνα στην κούνια, στην αρχή τη χάιδευα λίγο και μόλις έβλεπα ότι πιο πολύ την αναστάτωνα παρά ηρεμούσε την άφηνα κι έφευγα και πήγαινα πού και πού και της μιλούσα λίγο... πολύ κλάμα παιδιά και στενοχωρήθηκα κι εγώ πολύ, αλλά είπα αφού το ξεκίνησα δεν σταματάω, τότε θα μπερδευτεί χειρότερα το κακόμοιρο και θα νομίζει ότι το βασανίζω. Ε, μετά από δύο εφιαλτικές μέρες και νύχτες, χτες το βράδυ έπεσε για ύπνο σερί, ξύπνησε κατευθείαν το πρωί (κι όχι 3-4 φορές ενδιάμεσα όπως έκανε) και τώρα το πρωί που την έβαλα για ύπνο κοιμήθηκε ολομόναχη χωρίς κιχ, μόνο με το γάλα της :P:p:p:p:p:p και κοιμάται και πολύ περισσότερο από ό,τι όταν την κοίμιζα στο στήθος, που σε μισή ώρα τσουπ, πεταγόταν πάλι! Τι να πω, πόνεσε η καρδιά μου αυτές τις μέρες, αλλά αν είναι να κοιμάται καλύτερα...

Φαίη να σου ευχηθώ το παιδάκι σου να έχει μια ζωή πολύ πολύ γλυκιά από δω και πέρα, να αντισταθμιστεί αυτό που πέρασε τόσο μικρούλι. Μετά από κάτι τέτοιο δεν ξέρω ποια μάνα δεν θα έλιωνε γι' αυτό το παιδάκι :D

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

βρε κορίτσια μου, έχω ένα προβληματάκι υγείας...

πως να το περιγράψω τώρα για να γίνω σαφής...?:confused:

εκτός του ότι με πονάει και μουδιάζει η αριστερή μου πλευρά (πλάτη-χέρι)... καιρό τώρα... ελπίζω να μην είναι προμήνυμα εμφράγματος:mrgreen: αλλά κάποια... έκφραση των προβλημάτων που έχω με μέση και αυχένα ή ίσως και κάποια ψύξη)

σήμερα από το πρωί με πονάει... δεν ξέρω πως να σας το περιγράψω για να γίνω σαφής...

με πονάει το κόκαλο πίσω από τη σάρκα του πωπού μου, στην αριστερή πλευρά πάλι... έχουμε οστά πίσω από τον πωπό, έτσι δεν είναι?:confused:

Ααααααααααααααα βρήκα κι άλλη..............ζούπι, join the club

εγώ έδωσα ρέστα χτες βράδυ από τον πόνο. Νόμιζα ότι με σουβλίζουν..........με πόναγε το δεξί στήθος μέχρι πίσω στην πλάτη.

Κι επειδή έχω κύστες στο στήθος... άρχισα να σκέφτομαι μήπως μου έχουν γυρίσε σε..............you know what.

Πάω πάλι για ψηλάφιση την επόμενη βδομάδα.

Στο μεταξύ πέθανε και μια αγαπημένη μου θεία κάτω στο χωριό και δεν μπορώ να πάω στην κηδεία έτσι χάλια που είμαι. Θα πάω στα 40 αν κάτσει.

Μαλεκονάκι αν κατέβω στα 40 κάτω, κερνάω καφέ στα Ψηλαλώνια.

(φτου μου, όλα ευχάριστα λέω):tongue:

Διαφημίσεις

Ζούπυ χωρίς να θέλω να σε τρομάξω αυτό δεν είναι σημάδι εμφράγματος...αλλά... νεφρών! Μπορείς να το διαπιστώσεις αν πιεις πολλά νερά και ηρεμήσεις ή αν πιεις buscopan και ηρεμήσει... Τσέκαρέ το πάντως για κάτι τέτοιο...

Φωτό το βράδυ γιατί το ταλιμπανάκι είναι ακόμα ξύπνιο φυσικά... Γυρίσαμε πριν λίγο τροπαιούχοι (ένα όμορφο βιβλίο) αφού κερδίσαμε το βραβείο της καλύτερης στολής :D

Γεια σας κοριτσια!

Εμεις γυρισαμε το μεσημερι απο τα καρναβαλια, εφτιαξα μια μακαρονδα της κακιας ωρας για να ξεμπερδευουμε και πεσαμε για υπνο με το πιτσιρικακι μας. Μετα πηγαμε στον ξαδερφο μας και τωρα να μαστε (κοιμαται τωρα....)

Σεβ, δε ξερω τι το προκαλεσε....γενικα ομως νομιζω οτι το παιδι εχει ευαισθητο δερμα. Θα επρεπε να μου το πει ο ομοιοπ. τι το προκαλεσε? (καλα, αυτα που κανω με τους ομοιοπ. δε τα πιστευω! Πολυ ανορθοδοξα ειναι για μενα και δε ξερω ποτε θα αρισω να κλωτσαω).

Περαστικα στις αρρωστες!

Πηγα να αλλαξω κατι ρουχα που μας εφεραν απο το GRANT. Ρε πουστη μου...την παλευουν καθολου? 50 ευρω ενα μπολουζακι μακο? Ημαρτον παναγια μου!

Πηγα να αλλαξω κατι ρουχα που μας εφεραν απο το GRANT. Ρε πουστη μου...την παλευουν καθολου? 50 ευρω ενα μπολουζακι μακο? Ημαρτον παναγια μου!

Μονο Ημαρτον?????

ειδα την συλλογη κι επαθα...απο τιμες...κοριτσιστικο σετ φορμα προ εκπτωσεων...80 ευρω!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...