Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι ρε κορίτσια, δεν αρρώστησα αλλά ΘΑ αρρωστήσω...

Όλη τη βδομάδα, καθώς και τις επόμενες 2, δούλευα μέχρι αργά. Σήμερα λοιπόν, μιας κ δεν έχουμε καθαρίστρια αυτή την εβδομάδα, καθάρισα μόνη μου (8ώρες μαζί με μαγείρεμα/πλυντήρια) και είπα η δόλια η μάνα να ξεκουραστώ...

Ε, όλοι σήμερα μας θυμήθηκαν και θα έρθουν από 'δω. Δικοί μας άνθρωποι, βέβαια, αλλά εγώ θέλω να ξεκουραστώ!!! τόσο κακό είναι, πια?

πού σας έφυγε η 600αρού καλέ?????

:confused::confused::confused:

Ειρήνη μου έλειψες...

κουκλίτσα η μικρή, δεν ξέρω αν στο είπα!

Άσχετο... χθες λοιπόν ήμουν στη Βάρκιζα και θα είμαι και τις επόμενες μέρες.

1000φορές να οδηγούσα μέχρι τη Σαλονίκη παρά μέχρι τη Βάρκιζα... ΚΑΙ πήγα κι από Αττική ο. να φανταστείτε! χεζμεντέν...:lol:

:confused::confused::confused:

Ειρήνη μου έλειψες...

κουκλίτσα η μικρή, δεν ξέρω αν στο είπα!

Άσχετο... χθες λοιπόν ήμουν στη Βάρκιζα και θα είμαι και τις επόμενες μέρες.

1000φορές να οδηγούσα μέχρι τη Σαλονίκη παρά μέχρι τη Βάρκιζα... ΚΑΙ πήγα κι από Αττική ο. να φανταστείτε! χεζμεντέν...:lol:

έλα να πιουμε καφέεεεεεεεεεεεεεεεε...τι κάνεις στη βάρκιζα καλέ???

Διαφημίσεις

καλά φαίη μου!

πού σας έφυγε η 600αρού καλέ?????

Jumbo, μετα αγορασαμε μια κουνια (κουνια - μπελα) με δικη της βαση για τη βεραντα να κανει η μικρη και τελος καναμε το Σ/Μ του μηνα απο τα carrefour! Μας εφυγε η 600ρου για πλακα κιουλτακι! :roll:

Νιτσα δεν εχεις αδικο.. Απλα ειναι και λιγο καπως η θεση σου.. Δηλαδη τι να κανεις? Να τους πεις "μην ερχεστε"?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

έλα να πιουμε καφέεεεεεεεεεεεεεεεε...τι κάνεις στη βάρκιζα καλέ???

Είσαι εκεί κοντά???

Πάω κοντά στο yabanaki σε μία γραφίστρια, για τη δουλειά, και θα κατεβαίνω σίγουρα για τις επόμενες 10μέρες.

Είσαι εκεί κοντά???

Πάω κοντά στο yabanaki σε μία γραφίστρια, για τη δουλειά, και θα κατεβαίνω σίγουρα για τις επόμενες 10μέρες.

απέναντι απο το yabanaki μένω σχεδόν!!!!!!!!

θα σου στείλω τηλέφωνο.......

Jumbo, μετα αγορασαμε μια κουνια (κουνια - μπελα) με δικη της βαση για τη βεραντα να κανει η μικρη και τελος καναμε το Σ/Μ του μηνα απο τα carrefour! Μας εφυγε η 600ρου για πλακα κιουλτακι! :roll:

Νιτσα δεν εχεις αδικο.. Απλα ειναι και λιγο καπως η θεση σου.. Δηλαδη τι να κανεις? Να τους πεις "μην ερχεστε"?

Εντάξει.. τι να κάνεις? πριν 2βδομάδες χάλασα πολλά για σούπερ μάρκετ κι αισθανόμουν τύψεις κ μου λέει ο Γ. "δεν θα στενοχωριέσαι ποτέ γι αυτά".. ε, σου λέω κι εγώ το ίδιο.

Για το 2ο ναι... είναι δύσκολη η θέση μου! Άλλη φορά μπορεί και να το έκανα αλλά τώρα δε μπορώ..:(

Έλεγα να ξεκουραστώ, να περάσω ένα ρομαντικό βράδυ με το σύζυξ λόγω της φορτωμένης εβδομάδας αλλά τα σχέδια μου κάνουν φτερά!

Διαφημίσεις

όχι δεν κάνω και έχεις άδικο αναρωτήθηκε η ζούπυ για όλες μας :D Μας έλειψες...

Έφυγα... το βράδυ τα νεώτερα :)

Χαιρετω κι εγω να ξυριστω μια φορα σαν ανθρωπος τωρα που κοιμαται η μικρη γιατι τις υπολοιπες φορες, το ξυραφι κανει σλαλομ στη γαμπα κι οποιον παρει ο χαρος!! :lol:

Φιλακια σε ολες!! :D

Αερικο αναμενουμε νεα σας!! ;)

Νιτσα θα συμφωνησω με το Αερικο: οντως μας ελειψες!! :D

Μακια!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

όχι δεν κάνω και έχεις άδικο αναρωτήθηκε η ζούπυ για όλες μας :D Μας έλειψες...

Έφυγα... το βράδυ τα νεώτερα :)

καλόγρια...σεμνά..., να περάσετε όμορφα!!!!!!!!!

εμείς τώρα γυρίσαμε από τις βεγγέρες μας...!:rolleyes:

νίτσα, αναρωτήθηκα εγώ για σένα! μα τόση αχαριστία πια...:mrgreen:

ελλ, τόχεις βάλει σκοπό να με ξεκάνεις με τις περιγραφές σου?

καλησπέρα σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κιουλτάκι, έχουμε πάει εμείς στο παιδικό μουσείο - είναι πολύ ωραία! αλλά πόσο χρονών είναι η κορούλα σου?

στο θάλαττα πόσο σας πήγε το μαλλί? ψάχνομαι για κανά τριήμερο, όχι για το πάσχα!

καλόγρια...σεμνά..., να περάσετε όμορφα!!!!!!!!!

εμείς τώρα γυρίσαμε από τις βεγγέρες μας...!:rolleyes:

νίτσα, αναρωτήθηκα εγώ για σένα! μα τόση αχαριστία πια...:mrgreen:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ελλ, τόχεις βάλει σκοπό να με ξεκάνεις με τις περιγραφές σου?

καλησπέρα σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ήμουν σίγουρη ότι σου έλειψα ζούπυ μου!!!:tongue:

what is βεγγέρες?

Χριστίιιιιιινα που πας μανάρι?

Ακούω νέα... τα παιδιά σας είναι καλά?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...