Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

κική τώρα που μεγάλωσε τρώει..μέχρι 1-1,5 χρόνων μου έβγαζε την πιστη!

αφού να φανταστείς έμπαινα στα αδύνατα που έγραφαν οι μαμάδες τρόπους για να τρώνε τα μικρά τους.....τώρα με κοροϊδεύουνε :)

Μόνο εγώ είμαι τόσο κουλ με το φαγητό?:roll:

Μέχρι τώρα βέβια, έτσι? Ο γιος μου είναι παμφάγο. Η κόρη μου καμμία σχέση. 500 γρ το μήνα! Ίσως επειδή κι εγώ υπήρξα άφαγο παιδί δε μου είναι ξένο...τι να πω...

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι εννοείς? 500 γρ παίρνει τον μήνα????? δεν είναι λίγο....

Α, υπάρχει και λιγότερο? Ιδέα δεν έχω... η μαμά μου ισχυρίζεται ότι ήμουν πολύ άφαγο παιδί. Σκέψου, δε θέλει να κρατάει τη μικρή γιατί στενοχωριέται που δεν τρώει...βέβαια η μάνα μου είναι εξίσου παμφάγο, οπότε μπορεί το κανονικό να της φαίνεται λίγο:tongue:

Σας ζηλεύω!Όλα στην Αθήνα τα έχετε:tongue::tongue::tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ δεν ήμουν η μάνα που αγάπησε το παιδί της από την κοιλιά και ας προσπάθησα τόσο γι' αυτό... ίσως εξαιτίας αυτού να μην... αλλά μετά τον μήνα... κάθε μέρα... λίγο λίγο... έρχεται και φουντώνει και πλημμυρίζει κάθε πίκα* του οργανισμού μου!

* τυπογραφική μονάδα μέτρησης υποδιαίρεση της ίντσας

Εισαι καταπληκτικη.....;) Και εγω το ιδιο. Οσο πιο πολυ ειμαι μαζι της τοσο πιο πολυ την αγαπαω.....καθε μερα και πιο πολυ....

Ζωπυ? .....Ζαγορια ηταν το δευτερο σπιτι μας πριν την εγκυμοσυνη (εχουμε να παμε απο τοτε). Αγαπημενος Βικος! Μικρο Ζαγορι το δευτερο σπιτι μας. Λοιπον που λες ειμασταν τελευταιο ταξιδι κατω στον βοιδοματη και αλωνιζαμε, και του λεω απο το πουθενα (ρομαντικο τοπιο, να λαμπουν τα νερα του ποταμου, η ανοιξη στο ΦΟΥΛ της) και γυρναει η κοπελια και λεει 'Λ? Θελω λουκανικο'...και μου λεει 'ε?'.....'Λουκανικο χωριατικο, προστιχο τιγκα στο λιπος. Και το θελω ΧΘΕΣ!' και με πιανει μια λιγουρα αλλο πραγμα. Και μου λεει χαριτολογοντας 'βρε λες να εισαι εγκυος?' 2 μερες μετα στην Αετομηλιτσα εμαθα πως οντως ειμαι εγκυος στην μικρη!....συναισθηματικα αυτα τα ταξιδια μας. Εχετε στον νου σας και την Αετομηλιτσα κορες. Ισως οτι πιο ωραιο εχω δει στην ζωη μου....εχει Αλπικες λιμνες πανω απο 2.500 υψομετρο. Δεν καταφεραμε ομως να φτασουμε γιατι παρολη την ανοιξη ηταν το κατσικοδρομακι γεματο χιονι και φοβηθηκαμε μην μεινουμε και εκει πανω ανοιξη δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ. Ειμασταν μονοι μας τελειως. Στο χωριο ειχε μονο 2 αμαξια......ΥΠΕΡΟΧΟ.....

Οτι θετε για ταξιδια ρωτατε....εχουμε κανει ολη την Ελλαδα η οποια ειναι υπεροχη......:lol:

Εμεις μαλλον θα παμε να δουμε τα ξαδερφακια σημερα. Πολυ κρυο για να βγουμε εξω........α παπα

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλημέρα... μήπως ακούσατε χτες βράδυ καποιον να βογκάει από τους πόνους? Εγώ ήμουνα

(περαστικά στο μικρό μαλεκονάκι)

Τι έπαθες φιλενάδα? Και για το μαλεκονάκι μην ανησυχείς μια χαρά είναι...μόλις φύγαμε από την παιδίατρο της πέρασαν όλα δια μαγείας :D

Σας ζηλεύω!Όλα στην Αθήνα τα έχετε:tongue::tongue::tongue:

Και που τα έχουμε κική μη νομίζεις...αν είναι να κάνεις μια ώρα να πας κάπου, να ψάξεις για παρκάρισμα άλλο τόσο και στο τέλος να μην το ευχαριστηθείς και από τον κόσμο....να το βράσω :P

Καλησπέρα :) Περαστικά στο Κέι μου :D

Εμείς ξυπνήσαμε στις 8.00. Πήγα να την πάρω από το κρεβάτι αλλά δεν έβγαινε αν δεν πήγαινε ο μπαμπάς της οπότε γύρισα στο κρεβάτι τον σήκωσα και ξανάπεσα για ύπνο μέχρι τις 9.00 που άρχισε να φωνάζει μέσα στο αυτί μου Μαμααααααααα (γρρρρ)

Φάγαμε φρουτόκρεμα βάλαμε την ισοθερμική μας μπλούζα και την πήγαμε στη γιαγιά και τον παππού γιατί έπρεπε να πάμε να πάρουμε στολές για το απόγευμα... Τελικά μετά από πολύ κρύο και ψάξιμο θα ντυθεί ο μπαμπάς... ΠΑΠΠΑΣ... η μαμά... ΚΑΛΟΓΡΙΑ :roll: και η θεία Τζο... ΜΕΛΙΣΣΟΥΛΑ :D

Πήραμε έτοιμο φαγάκι από τον Σκλαβενίτη, φάγαμε και τώρα θα κάνουμε ένα μπανάκι να ντυθούμε για να πάμε να την πάρουμε που θα ξυπνήσει φρέσκια φρέσκια :D

Διαφημίσεις

Ήρθα και απ ότι βλέπω καμια σας δεν αναρωτήθηκε αν ζω ή αν πεθαίνω!

Είμαι στη φάση πεθαίνω, πάντως...

Δεν πρόλαβα να μπω αυτές τις μέρες και ζηλεύω. Ούτε καν στολές για τα παιδάκια μου δεν πήρα κλαψ κλαψ κλαψ..

Ποιές ετοιμάζονται για Πατρινό καρναβάλι??? Ράννια μην απαντήσεις, ξέρω...

Καλησπερα σας!! :D

Κοριτσακια μου τρεχω και δεν φτανω.. Με πνιξανε οι υποχρεωσεις σημερα! :lol:

Ρε 'συ Ραννια σε σκεφτομουν σημερα.. Μια 600ρου δεν ειπες χθες πως σας εφυγε? Ε, μια απο τα ιδια κι εμεις σημερα! :roll: Ελπιζω να μην σας τα χαλασει ο καιρος κατω για το καρναβαλι!

Νιτσα τι επαθες?

Οι υπολοιπες ολα καλα?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...