Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

α μαλιστα....αμεσα δλδ! ο γιατρος μου ειπε να τα ξαναπουμε σε ενα μηνα...

Ψεματα μη πω, μπορει να ειναι και η ιδεα μου, αλλα στο πωπουδακι του το βραδυ δεν ειχε τιποτα.Το μεσημερι το ηπιε...να ταν η ιδεα μου? Δε ξερω....θα δουμε

αντε...παω για υπνο...καληνυχτα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

καλά είμαι ράννια μου - ξύπνησα νωρίς να τελειώσω λίγη δουλειά που είχα και σε λίγο θα ετοιμαστώ να βγω για ψώνια και να πάω και το γιο μου σε κάτι... καρναβάλια που έχουμε!

έχει καλό καιρό κάτω? γιατί εδώ έχει συννεφιά!

Καλημέρα! Κι εγώ έχω να στρώσω το σπίτι από χθες που έγινε ο χαμός με τα παιδιά. Επίσης να κάνω μαλλί, να μαγειρέψω για τον μικρό. Γιατί το απόγευμα έχει πάρτυ μασκέ ο παιδικός.

Κικιτσα, καλο το μπλογκ, αλλα που σκατα να τα βρουμε ολα αυτα τα πραγματα? :rolleyes:

www.iherb.com και ebay! Κοίτα, ακόμη στη σκέψη είμαι. Αν κάνω κάτι και είναι οκ θα σου πω.;)

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

για ρίξε φώτο ράννια!

κική εσείς ντυθήκατε μασκαράδες???

εμένα την είδατε την μπαλαρίνα μου την χοντρή ε????

Ναι καλέ! Αφού τη σχολίασα κιόλας!Γιατί το λες χοντρό το παιδί?Εύσωμο είναι!

Τρώει δλδ δε σε τυρρανάει?

Το μεγάλο θα τον βγάλω σήμερα που θα τον ξαναντύσω. Τη μικρή θα την ντύσω σήμερα πρώτη φορά που θα την πάω στη γιαγιά της να την κρατήσει!

Wktmp2.png

qIogp3.png

κική τώρα που μεγάλωσε τρώει..μέχρι 1-1,5 χρόνων μου έβγαζε την πιστη!

αφού να φανταστείς έμπαινα στα αδύνατα που έγραφαν οι μαμάδες τρόπους για να τρώνε τα μικρά τους.....τώρα με κοροϊδεύουνε :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...