Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κικιτσα (αν εισαι ακομα εδω, αλλιως αυριο)....τι την θες την αλοε βερα? :)

Εγω λεω να φτιαξω φετος μασκα μαλλιων...θα τη δοκιμασω και αν δε βγει μπορδοροδοκονικο το κεφαλι μου....θα τη συστησω! Θα ψαξω να βρω και καμια αλλη συνταγη, για κρεμα χεριων κλπ κλπ, και αν χρειαζεται τιποτα πιο ψαγμενα υλικα (διαλυτες κλπ) θα τα δωσω στη κουμπαρα-κολλητη μου που ειναι φαρμακοποιος να μου τα φτιαξει....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κικιτσα (αν εισαι ακομα εδω, αλλιως αυριο)....τι την θες την αλοε βερα? :)

Εγω λεω να φτιαξω φετος μασκα μαλλιων...θα τη δοκιμασω και αν δε βγει μπορδοροδοκονικο το κεφαλι μου....θα τη συστησω! Θα ψαξω να βρω και καμια αλλη συνταγη, για κρεμα χεριων κλπ κλπ, και αν χρειαζεται τιποτα πιο ψαγμενα υλικα (διαλυτες κλπ) θα τα δωσω στη κουμπαρα-κολλητη μου που ειναι φαρμακοποιος να μου τα φτιαξει....

Μπες: www.beauty-elixirs.com. Το έχω ανακαλύψει τελευταία και λέω να πειραματιστώ με homemade καλλυντικά!

Ζώπυ κι εμένα μου λείπει μια μέρα μόνη με τον άντρα μου...τελευταία έχουμε ψιλοχαθεί...:-(

Στίνα σε νοσοκομείο είσαι?

Wktmp2.png

qIogp3.png

εμενα μου χρειαζονται πολλες μερες με τον αντρα μου....μην τυχον και ξαναβρεθουμε καπου-καπως-καποτε:rolleyes::mrgreen:

Με εχει ξετεντωσει η μικρη και βοηθεια για να δραπετευσουμε δυστυχως δεν υπαρχει!!!

Διαφημίσεις

κουραγιο κοριτσια....σε λιγο θα ερθει η ανοιξη και θα ειναι καλυτερα τα πραγματα...για ολους! :mrgreen:

αντε να βγουμε σε καμια πλατεια...γιατι εγω δε τη παλευω αλλο με το μεσα...

Μια απο τα ιδια Ραννια...

κι εγω περιμενω ποτε θα καλυτερεψει ο καιρος,να μεγαλωσει η μερα να μπορω να βγαινω και με τον αντρα μου μαζι για καφε οχι μονο με την μικρη!!!

Γιατι εγω ειμαι με την αδεια και τα πρωινα οταν εχουμε καλο καιρο παντα την κυκλοφορω αλλα ο συζυξ δουλευει και μετα ερχεται ψοφιος κοριος και θρονιαζεται στον καναπε και τηλεορασοπληκτιζεται:rolleyes::tongue:

Δε τον αδικω....

Παλι καλα να λες που εισαι με αδεια....

Εγω Πεμπτη ειχα γεννησει, και την επομενη πεμπτη, μια εβδομαδα μετα, με τα ραμματα, με τους επιδεσμους, με τα επιθεματα του θηλασμου, ετρεχα στη Πολεοδομια....Γ@μησε τα λεμε.....

Καποια φαση λεω....τι κανω???????? Κλεινω το κινητο, παω σπιτι...και το ξαναανοιξα μετα απο 2 μηνες σχεδον....

Ουτε εγω τον αδικω...γιατι εχει καθε μερα ξυπνημα στις 7(κι ειναι λατρης του πρωινου υπνου) και μιση ωρα οδηγηση να παει Αμφιλοχια...κι εκει εχει μαθημα σε παιδακια με χιλια δυο προβληματα...

οποτε γυριζει ψιλοξενερωμενος....

Ααα...ναι δοξασοι!!Αδεια μεχρι 15 Ιουνιου...και επισημα στην δουλεια 1 Σεπτεμβρη!!

Ααα...ναι δοξασοι!!Αδεια μεχρι 15 Ιουνιου...και επισημα στην δουλεια 1 Σεπτεμβρη!!

Τελεια τα περνας λεμε!

Να σου πω....ειδες το φαρμακο που εγραψα πριν? Το ξερεις ?

Διαφημίσεις

χαχα...εεμμ..να γιατι δεν θελω να ξαναγυρισω ουτε τον Σεπτεμβρη.Μιλαμε..αν ειχα οικονομικη δυνατοτητα...θα επαιρνα μια ανευ αποδοχων για κανεναν χρονο ακομη:mrgreen:

το ειδα το φαρμακο...αλλα ουτε καν το ξερω!!Κι αν δεν απατωμαι...το τι γραφει εκει μεσα ειναι ενδεικτικο!!!

Εμεις puls εχουμε παρει μεχρι τωρα 1 φορα με μικρη δυναμοποιηση τον Δεκεμβρη τοτε που την μπουκωσαν τα δοντια και 1 200αρα τωρα!!

να σου πω...

την πρωτη φορα που πηραμε το puls 30...η μικρη μεσα σε δυο μερες βελτιωθηκε σημαντικα...μιλαμε...το μπουκωμα λυθηκε,οι μυτες με καθε φταρνισμα ετρεχαν ποταμι,η γκρινια και η αφαγια σταματησαν...

Σημερα...πηραμε το puls200 το μεσημερι...η μικρη εβηχε το απογευμα,ειχε ζαβλακωμα αλλα...η βραχναδα μειωθηκε και τωρα στον βραδυνο υπνο...δεν εχει βηξει παρα μονο μια φορα και οχι εντονα.Εννοειται περιμενω να δω κι αυριο και μεθαυριο...

Στην δικια σας περιπτωση δεν ξερω τι μπορει να συμβει...εχω ακουσει γενικα οτι απο 2 μερες και μετα εχουμε βελτιωση!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...