Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Πάντως... αυτό ρε παιδί μου το "δεν μπορώ να αγαπήσω περισσότερο" έκανα το λάθος και το ειπα κάποια στιγμή... και κάθε μέρα που περνάω μαζί της το αναιρώ :D Νομίζω πως τελικά... αυτό είναι αγάπη :D Οπότε φυσικό δεν ήταν να σε καταλάβω;

Εγώ δεν ήμουν η μάνα που αγάπησε το παιδί της από την κοιλιά και ας προσπάθησα τόσο γι' αυτό... ίσως εξαιτίας αυτού να μην... αλλά μετά τον μήνα... κάθε μέρα... λίγο λίγο... έρχεται και φουντώνει και πλημμυρίζει κάθε πίκα* του οργανισμού μου!

* τυπογραφική μονάδα μέτρησης υποδιαίρεση της ίντσας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ δεν ήμουν η μάνα που αγάπησε το παιδί της από την κοιλιά και ας προσπάθησα τόσο γι' αυτό... ίσως εξαιτίας αυτού να μην... αλλά μετά τον μήνα... κάθε μέρα... λίγο λίγο... έρχεται και φουντώνει και πλημμυρίζει κάθε πίκα* του οργανισμού μου!

κι εγω το ιδιο Αερικο....!!

Ζωπυρον σε ευχαριστω...

Η μικρη εχει αρχισει να δειχνει συμπτωματα καταρροης...αρχιζει να τρεχει η μυτουλα σιγα-σιγα...εγω αυτο τωρα γιατι το νομιζω για καλο???Ο,τι αποσυμφορειται σιγα-σιγα τοι συστημα??

εγώ...

που για πολύ καιρό έλεγα δεν θέλω να κάνω παιδί γιατί "δεν θέλω άλλη συναισθηματική δέσμευση"...?

που θεωρούσα - κατά κάποιο τρόπο - την αγάπη ισοδύναμη του πόνου...?

που δεν βάσταγα να "επωμιστώ" έναν ακόμη άνθρωπο...?

που πίστευα ότι εγώ και ο ζώπυρος είμαστε... πλήρεις...?

που φοβόμουνα... που... που... που...?

κι ήρθε ο πρίγκηπάς μου και μου... ανέτρεψε τα πάντα... ευτυχώς...!

καλησπέρα.... μόνη σπίτι με το νινί! Ο άντρας μου είναι σε μπάτσελορ πάρτυ! Αυριο θα είναι ο γάμος (πολιτικός) και ο άντρας μου θα είναι κουμπάρος... Θα πήγαινα κι εγώ στο αντίστοιχο της νύφης αλλά ψιλοαρρώστησε (βασικά ήταν λίγο άκεφος και λίγο ανορεκτικός) ο γιοκαρος κι έτσι έμεινα σπίτι.... Τηλεόραση, λίγη γυμναστική και πι-σι.... εσείς κούκλες? Όλα καλα?

Διαφημίσεις

medorrhinum

Λοιπον, ο ομοιοπαθητικος μας εδωσε αυτο το φαρμακο. Οποια ξερει...ας μου πει....τι σχεση εχουν αυτα που γραφει το site με την περιπτωση μας?

Διαφημίσεις

δεν εχει κοσμο ονλαιν

ε μάλλον την εκαναν για βόλτες... Παρασκευή σήμερα.... Μόνο εμείς μείναμε μέσα... Ως κι ο άντρας μου είναι έξω και μου στέλνει συνέχεια μηνύματα αν έφαγε το μωρό!

Μπήκα για μια καληνύχτα. Ο άντρας μου κράζει ότι κάθομαι πολύ στο πισι:P

Και δεν είναι καιροί για έξοδα διαζυγίου:mrgreen:

Κικη...αν δεις το μνμ σε παρακαλω πολυ να μου στειλεις κι εμενα το pdf με την μεθοδο υπνου της pantley!!!

Στείλε μου το μέηλ σου σε πμ να σου το στείλω Μάρσυ.

Για τον ομοιοπαθητικό, κι εγώ έτσι σκέφτομαι να ξεκινήσω.

Πάντως... αυτό ρε παιδί μου το "δεν μπορώ να αγαπήσω περισσότερο" έκανα το λάθος και το ειπα κάποια στιγμή... και κάθε μέρα που περνάω μαζί της το αναιρώ :D Νομίζω πως τελικά... αυτό είναι αγάπη :D Οπότε φυσικό δεν ήταν να σε καταλάβω;

Έτσι ακριβώς Αερικό μου. Αυτό έλεγα στη Μάρα. Στην αρχή, δεν καταλάβαινα πολλά...μόνο ανάγκη για προστασία και αγάπη απλά. Όσο ήταν της αγκαλιάς. Όσο όμως μεγαλώνει και ξανανακαλύπτω τον κόσμο μέσα από τα μάτια του...είναι άλλο συναίσθημα...

καλησπέρα.... μόνη σπίτι με το νινί! Ο άντρας μου είναι σε μπάτσελορ πάρτυ! Αυριο θα είναι ο γάμος (πολιτικός) και ο άντρας μου θα είναι κουμπάρος... Θα πήγαινα κι εγώ στο αντίστοιχο της νύφης αλλά ψιλοαρρώστησε (βασικά ήταν λίγο άκεφος και λίγο ανορεκτικός) ο γιοκαρος κι έτσι έμεινα σπίτι.... Τηλεόραση, λίγη γυμναστική και πι-σι.... εσείς κούκλες? Όλα καλα?

Στίνα μου τι κάνεις? Έχω διαβάσει να λες πως έχεις βάρδιες, νοσοκόμα είσαι?

Αυτά. δεν υπόσχομαι να σας διαβάσω σήμερα, αλλά αύριο οποωσδήποτε. Ήταν εδώ τα ανήψια μου και αλώνισαν με τον δικό μου...φασαρία και κακό. Και έπεσε γκντουπ για ύπνο. Κι έχω χώσει τον άντρα μου με την κόρη μου.

Καληνύχτα κοριτσούδια!

Wktmp2.png

qIogp3.png

λοιπόν... γύρισε ο ζώπυρος πολύ αργά από τη δουλειά και με... ξαγρύπνησε!

τώρα όμως κλείνουν τα ματάκια μου και θα πάω να την πέσω και δεν θα καθήσω να δω ταινία μαζί του όπως μου ζήτησε

όχι τόσο γιατί νυστάζω

αλλά γιατί θέλω να του κάνω μούτρα που έχουμε καιρό που δεν έχουμε πάει εκδρομή

την οποία εκδρομή μου... την θύμισε μια φίλη μου που είναι στα ζαγοροχώρια με τον αγαπημένο της και... μου στέλνει συνέχεια μέιλ με φωτό από το καταπληκτικό τοπίο και το καταπληκτικό ξενοδοχείο

και κάτι σαν ζήλια μ' έπιασε

και θέλω διακοπές

και "της εξοχής τα πρωινά να τα βρούμε ξανά αγκαλιά στο κρεβάτι..."

καληνύχτα μας! μμμμμμμμ!!!!:mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...