Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σιγα που θα μας κανουν παρλιακες παιδακι μου...

απλα...υποτιθεται οτι σε αυτο το διαστημα που το παιδι ειναι ακομη πολυ μικρο αναγνωριζει το περιβαλλον του απο τα ερεθισματα που του δινουν τα ατομα που το φροντιζουν..

Νιωθουν λεει οτι δεν εχουν ορια,οτι ειναι απλωμενα...και για αυτο πρεπει να τα αγκαλιαζουμε συνεχεια,να τα χαιδευουμε για να ορισουν το μεχρι που φτανουν..

Εεε...με αυτην την λογικη,ας πουμε αν εγω εχω μαθει στο παιδι μου να το ταιζω κρατωντας το αγκαλια,και το απογευμα ερθει ο μπαμπας και το ταισει κρατωντας το αλλιως,και μετα ερθει η γιαγια και πει "ααααχ,να το ταισω κι εγω" και το ταισει ξαπλωτο....τα μωρα μπερδευονται και δεν ξερουν ποσο ασφαλη να νιωσουν...

to piasa aerikon...

και για να σας δειξω την μεγιστη χαρα της γνωριμίας μας κόρες, τσιμπάτε βιδεον

http://www.youtube.com/watch?v=22kGEbIwmWY

τα δυο πλεον αγαπημενα μου συγκροτηματα μαζί, ο λόγος που ξοδεύω τα λεφτα μου (οι συναυλίες τους ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ), ο λογος που σπουδασα στην αγγλια, η γυναίκα που δεν εχω ξεπεράσει ποτέ, το απολυτο προσωπικο μου πολιτισμικό σοκ, και εν τελη..οταν μεγαλώσω θα μετακομισω στο μπριστολ με το παιδι!

dZJip3.png

4.22..παω να ντυθω και να ετοιμασω πραγματα..

σασ ευχομαι τρελο σκ και σας αφηνω με το πουκιο νανουρισμα (τρατ μι ιντ γουροκσ οταν ειναι ανησυχη..την παιρνω αγκαλια και ψιλο κουνιομαστε μαζι)

αντε μακια κορεσ..και 8ενκσ φορ δι κομπανι

dZJip3.png

Πήγα να γράψω και σβήστηκαν γμτ.

Μάρα κι εγώ έτσι με το παιδί...πολύ χύμα.

Μάλεκον εγώ είμαι έτσι για μένα. Για να πάω γιατρό πρέπει να είμαι ένα βήμα πριν την κάσα ένα πράμα. Με το μωρό ρωτάω πολύ το γιατρό, αλλά χαλαρά.

Μάρσυ το Γιωσαφάτ γενικώς τον έχω γενικώς σε πολύ εκτίμηση. Αυτό όμως μου ακούγεται κουλό.Από ένστικτο ( το οποίο παίζει να είναι καραλάθος εννοείται) θεωρώ ότι αν το παιδί εισπράττει αγάπη, μπορεί να την εισπράττει και από 500 άτομα ταυτόχρονα χωρίς πρόβλημα.

Ζώπυ θα περιμένουμε, αν και δεν υπόσχομαι ότι θα το δω σήμερα γιατί θα έχουμε κόσμο και παιδομάνι.

Ντάλια πόσο είναι το παιδάκι σου?Κι εσύ Σαλονικιά ε?

Α, και μια μεγάλη αγκαλιά από μένα:D

Αερικό κι εγώ πιστεύω πολύ στη ρουτίνα. Απλά όλο αυτό που περιγράφει ο Γιωσαφάτ, η Μάρσυ δλδ για το Γιωσαφάτ, μου είναι λίγο ψυχαναγκασμός για μένα.

Μάρσυ, θα ψάξω να βρω στο φόκους ένα άρθρο με το οποίο αμφιοσβητούσε πάρα πολύ το Φρόυντ, στον οποίο βασίζεται πολύ ο Γιωσαφάτ,

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

τώρα... :shock:πωποκάθησα... για λίγο...

είμαι πολύ κουρασμένη! κι η μέρα δεν έχει τελειώσει ακόμη!:confused:

έτρεχα non-stop ^ δουλειά / δουλειές / ψώνια /ζωπυράκι πέρα δώθε...

είμασταν και κάπου καλεσμένοι αλλά ευτυχώς ακυρώθηκε:oops: τελευταία στιγμή γιατί δεν θα είχα το κουράγιο...

άντε, πάω για τα υπόλοιπα και θα μπω νωρίς:roll: για μια καληνύχτα!

όποια με δει να ποστάρω μετά τις 10.30 να με μαλώσει και να με στείλει στο κρεβάτι μου!:cool:

εκείνη είναι η κρίσιμη ώρα που... αν δεν ξαπλώσω, βρυκολακιάζω...:mrgreen:

Κικη μου...εχω την εντυπωση,απο αυτα που αποκομισα ως αναγνωστης του βιβλιου με τις διαλεξεις του,οτι δεν τιθεται θεμα αγαπης αλλα διακριτων ρολων καθαρα για θεμα ασφαλειας-σιγουριας!!Δηλαδη δεν ενιωσα καπου να υποννοειται ή εννοειται οτι "οι πολλοι" δεν θα κανουν το μωρο να αισθανθει αγαπη!!!

Εγω παντως στην κορη μου βλεπω το εξης:

Το βραδυ αν ειμαι εγω στο σπιτι δεν παιζει με τιποτε να την κοιμισει αλλος...ακομη και στην αγκαλια του μπαμπα της κλαιει και οδυρεται...ετσι εχει μαθει κι ετσι ζηταει!

Οταν λειπω βεβαια δεν εχει προβλημα και μαλιστα 3 βραδυα που εχω λειψει απο κοντα της το ειχα εγνοια,αλλα ειδα οτι η μικρη προσαρμοστηκε κι ετσι σταματησα να ανησυχω!!!

Για το θεμα ομοιοπαθητικου-κλασσικου που με ρωτησες...

εννοειται συνδυασμο...

ειμαι πρωταρα στην ομοιοπαθητικη...δεν μπορω χωρις να εχω σιγουρεψει την αποτελεσματικοτητα της να ρισκαρω να υιοθετω μονον αυτη...

Η παιδιατρος μας ειναι καταρχην για να κανει διαγνωση...κι επειτα ο ομοιοπαθητικος για να προτεινει πιο ηπιες λυσεις οπου ειναι εφικτο!!

Π.χ η παιδιατρος αυτην τη φορα ειπε οτι δεν θα μας δωσει soldesanil(κορτιζονη)γιατι πιστευει οτι δεν θα το χρειαστουμε αλλα ΑΝ δω να χειροτερευει αν το παρει...Εγω ομως μιλησα και με τον ομοιοπαθητικο για δευτερη γνωμη λεγοντας του βεβαια τι πορισματα εβγαλε η παιδιατρος απο την εξεταση και μου εδωσε προληπτικα ενα χαπακι που απλα θα της ηρεμησει και απελευθερωσει τα συμπτωματα κι ετσι ισως να μην χρειαστει ουτε καν να σκεφτω την κορτιζονη....

Το ειχε ξαναπαρει πριν κανενα 2μηνο οταν ειχαμε ζητηματα με τα δοντια απλα αυτην τη φορα μας εδωσε μεγαλυτερη δυναμοποιηση!!!

Κατα τα αλλα...η μικρη ειναι ψιλοκαλα...αλλα ζαβλακωμενη...και πιο παραπονιαρα και πιο αγκαλιτσας απο αλλες μερες...το πουλακι μου!!

δεν ξερω.. πιστευω οτι ως μανα θα της ειμαι πιο χρησιμη της μικρής μεγαλώνοντας... σχολειο, διαβασμα, γκομενιλίκια, συζητησεις κλπ κλπ και πως τώρα μάλλον εχουμε μια σχέση περισσότερο... direct απ όσο θα πρέπει δεν ξερω πως αλλιώς να το πώ..

Με την δυσκολια της συζητησης μεσω νετ, να σου πω ΜΟΝΟ σε αυτο το κομματι και πουθενα αλλου οτι μια σχεση εμπιστοσυνης με το παιδι χτιζεται απο την αρχη. Και μπαινει κομματι κομματι οταν προσφερεις. Απο το λιγοτερο εως το περισσοτερο. Δεν ΄βγαινει' απο το πουθενα οταν θα ειναι σχολειο. Εκει 'ισως' να ειναι χαμενο το παιχνιδι ηδη. Δεν λεω οτι θα γινει απλα προσεχε το. Και το λεω γιατι εχω προσωπικη εμπειρια. Μεχρι εκει, τπτ παραπανω..........

Και αλλαζω θεμα εγω ειμαι τελειωμενη με πολυ λιγες ωρες υπνου. Μερα μπαχαλο λιγο σημερα. Δεν βγηκαμε, κρυο ειχε, η μικρη ηταν ζαβλακωμενη και αυτη μιας και δεν κοιμηθηκε καλα το μεσημερι. Ε, λιγο απο ολα.....σα να λεμε......υγεια μονο να εχουμε και ολα τα αλλα......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εμείς ξανά στο γιατρό.......μας άλλαξε αντιβίωση, δεν μας έπιασε η πρώτη.

Και ακούω τις μακακίες του Βούδα από τον άντρα μου όλη μέρα............ρε παιδιά έλεος δηλαδή, πόσο ηλίθιοι και ανεγκέφαλοι είναι ορισμένες φορές οι άντρες.

Μου'χει κάνει τα νεύρα κουρέλια, θα του σκάσω κα'να φούσκο στη μούρη μπας και ηρεμήσω...........τον......................(μπιμπ μπιμπ με κόβει η λογοκρισία).:mad::x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Εμείς ξανά στο γιατρό.......μας άλλαξε αντιβίωση, δεν μας έπιασε η πρώτη.

Και ακούω τις μακακίες του Βούδα από τον άντρα μου όλη μέρα............ρε παιδιά έλεος δηλαδή, πόσο ηλίθιοι και ανεγκέφαλοι είναι ορισμένες φορές οι άντρες.

Μου'χει κάνει τα νεύρα κουρέλια, θα του σκάσω κα'να φούσκο στη μούρη μπας και ηρεμήσω...........τον......................(μπιμπ μπιμπ με κόβει η λογοκρισία).:mad::x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Κάτι είναι ανάδρομο σήμερα σε σχέση με τα αρσενικά... κι εγώ στην ίδια φάση είμαι για άλλο λόγο όμως!

Ζούπυ... περιγραφικότατο ;)

Ήταν μια σπίθα στην αρχή και μιας βροχής ψιχάλα

κι έγινε η σπίθα πυρκαγιά και πέλαγος η στάλα

;) Κατανοητό μέχρι κόμματος και τελείας :D

Δεν είσαι καλή στα λόγια ε; :P

...Ζούπυ... περιγραφικότατο ;)

το ήξερα πως θα με καταλάβαινες...

Δεν είσαι καλή στα λόγια ε; :P

είμαι πολύ καλή στα λόγια:rolleyes: αλλά ειδικά όταν μιλάω για το γιο μου συγκινούμαι πολύ...

άσε που... αν ανέλυα, θα έγραφα μέχρι... μεθαύριο το πρωί...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...