Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ντάλια κάνετε προπόνηση ακόμα και με βροχή σε αυτές τις ηλικίες; Στα δικά μου τα χρόνια θυμάμαι ότι μας μαντρώνανε όταν έβρεχε στο βόλει!

και για να σας δώσω μια μικρή εικόνα... του τι θα ακολουθήσει στις περιγραφές... και για να σας δώσω τον χρόνο να με... χαρακτηρίσετε μέχρι να επιστρέψω...

UdvDWbA3X6g

Διαφημίσεις

Ναι Κικη...αυτο ειπε!!

Ειπε με παραδειγματα πως αν το παιδακι το αλλαζει πανα ο μπαμπας καλο ειναι να το αλλαζει μονο ο μπαμπας και αλλος μονο οταν παραστει αναγκη....αν η μαμα ταιζει με μπιμπερο..καλο ειναι η μαμα να το κανει αυτο και πιο σπανια ο μπαμπας....κι αυτο γιατι το μωρο μαθαινει σε συγκεκριμενες κινησεις...αλλιως θα το αλλαξει πανα ο μπαμπας-αλλιως η μαμα!!!

Βεβαια σε γενικες γραμμες ειπε οτι καλυτερο ειναι αυτους τους 8 μηνες η σταθερα στη ζωη ενος παιδιου να ειναι η μανα...

και τον πρωτο καιρο μαλιστα αν ο μπαμπας θελει να βοηθησει...καλυτερα να πλυνει τα πιατα,να σφουγγαρισει ωστε να μπορει η μαμα να φροντισει αποκλειστικα το νεογεννητο!!

http://www.homeopathy.gr/homeopathy.php?remedy=medorrhinum

Χαι γκερλς!

Σημερα το παιδακι μου εχει ξυπνησει με εξαρση στα εκζεματα. Πηγα και πηρα το φαρμακο που μου εδωσε ο ομοιοπαθητικος (1,20 ειχε) του το δωσα τωρα το μεσημερι. καθ' ο,τι και ασχετη περι ομοιοπαθητικης....ποτε να περιμενω αποτελεσματα?

Πηγα Benetton...εχει 70% εκπτωσεις στα παντα και με 21 ευρω του που πηρα ενα καρο ρουχα. Μια φορμα και μπλουζακια βασικα. Μακο. Κοντομανικα και μακρυμανικα.

Πληρωσα τη ΔΕΗ (270 παρακαλω), το κινητο, τη συμδρομη μας στο ΤΕΕ, πηρα ενα αφρολουτρο του μικρου...μη τα πολυλογω...μια 600ρου μας εφυγε πολυ χαλαρα σημερα!

Εδω εχει πολυ καλο καιρο. Εχει βγαλει ηλιο, και αναλογα τι ωρα θα ξυπνησει το μικρο θα τον παω παιδικη χαρα (εχουμε 2 σε αποσταση 1' με τα ποδια απο το σπιτι. Μια στο νηπειαγωγειο και μια στη πλατεια)

Διαφημίσεις

Ναι Κικη...αυτο ειπε!!

Ειπε με παραδειγματα πως αν το παιδακι το αλλαζει πανα ο μπαμπας καλο ειναι να το αλλαζει μονο ο μπαμπας και αλλος μονο οταν παραστει αναγκη....αν η μαμα ταιζει με μπιμπερο..καλο ειναι η μαμα να το κανει αυτο και πιο σπανια ο μπαμπας....κι αυτο γιατι το μωρο μαθαινει σε συγκεκριμενες κινησεις...αλλιως θα το αλλαξει πανα ο μπαμπας-αλλιως η μαμα!!!

Βεβαια σε γενικες γραμμες ειπε οτι καλυτερο ειναι αυτους τους 8 μηνες η σταθερα στη ζωη ενος παιδιου να ειναι η μανα...

και τον πρωτο καιρο μαλιστα αν ο μπαμπας θελει να βοηθησει...καλυτερα να πλυνει τα πιατα,να σφουγγαρισει ωστε να μπορει η μαμα να φροντισει αποκλειστικα το νεογεννητο!!

re Κορες..με ολο το σεβασμο σε επιστημονες ανθρωπους...αλλα ΜΗΠΩΣ λεω εγω ΜΗΠΩΣ ολη αυτη η θεωρια γενικα τιενει να μας κανει...παρλιακές; δλδ τι σημαινει αλλιως ταιζει η μανα αλλιως ο πατερασ και πρεπει το παιδι να μαθει σε στανταρ κινησεις? δεν το πιανω...εξηγει καποιος πλιζ?

dZJip3.png

Μάρα κι εμείς όταν πάμε Ερέτρεια δεν ανοίγουμε καν pc. Παίρνουμε μαζί το λαπιτόπι μόνο και μόνο για να δούμε καμμια ταινία ;) Τι να το κάνεις το ιντερνετ στας εξοχάς;

http://www.homeopathy.gr/homeopathy.php?remedy=medorrhinum

Χαι γκερλς!

Σημερα το παιδακι μου εχει ξυπνησει με εξαρση στα εκζεματα. Πηγα και πηρα το φαρμακο που μου εδωσε ο ομοιοπαθητικος (1,20 ειχε) του το δωσα τωρα το μεσημερι. καθ' ο,τι και ασχετη περι ομοιοπαθητικης....ποτε να περιμενω αποτελεσματα?

Πηγα Benetton...εχει 70% εκπτωσεις στα παντα και με 21 ευρω του που πηρα ενα καρο ρουχα. Μια φορμα και μπλουζακια βασικα. Μακο. Κοντομανικα και μακρυμανικα.

Πληρωσα τη ΔΕΗ (270 παρακαλω), το κινητο, τη συμδρομη μας στο ΤΕΕ, πηρα ενα αφρολουτρο του μικρου...μη τα πολυλογω...μια 600ρου μας εφυγε πολυ χαλαρα σημερα!

Εδω εχει πολυ καλο καιρο. Εχει βγαλει ηλιο, και αναλογα τι ωρα θα ξυπνησει το μικρο θα τον παω παιδικη χαρα (εχουμε 2 σε αποσταση 1' με τα ποδια απο το σπιτι. Μια στο νηπειαγωγειο και μια στη πλατεια)

ΣΕ ΜΙΣΩ! (για τη λιακαδα)

ΣΥΜΠΑΣΧΩ (για τους λογαριασμοι) :P

dZJip3.png

Ράννια την ίδια εξόρμηση κάναμε σήμερις :lol: αλλά σε εμάς δεν είχε καλοκαιρινά ρε γμτ... της πήρα χειμωνιάτικα για του χρόνου 210 ? αρχική τιμή 63? τελική...

Ζούπυ αυτό το τραγούδι οταν έχω τις μαύρες μου και το ακούω... στρώνω :D

Μάρα κι όμως είναι έτσι όπως τα λέει... το παιδί μαθαίνει σε ρουτίνες και όντως είναι αλλιώς το άλλαγμα της πάνας από το μπαμπά και από τη μαμά... όπως και το τάισμα... παλιά η μικρή δεν έτρωγε με τίποτα με τον πατέρα της γιατί ήξερε ότι ο μπαμπάς είναι το παιχνίδι της... όπως και δεν κοιμόταν με τον πατέρα της... με πολύ κόπο καταφέραμε να τα κάνουμε πριν δυο μήνες αυτά που κόντεψα να καταρρεύσω από την αϋπνία και την κούραση.

e re....στο τελος θα παιρνουμε βοταμινη ντε σε φαρμακα εδω! ξερεις ποσο καιρο εχει να βγαλει ηλιο...κανα μηνα! αντε πολυ εχω σπαστει!

αυριο εχει και το καρναβαλι των μικρων...ελπιζω να κρατησει ο καιρος για να παμε!

http://www.dete.gr/news.php?article_id=28646

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...