Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Φαίη... δεν έχω τίποτα άλλο να πω, απλά μόνο πως σε καταλαβαίνω απόλυτα. Σ'αυτό το σημείο μηδέν έφτασα όταν η μικρή ήταν 3 ημερών. Δεν μπορώ ακόμα να τα περιγράψω, το αποφεύγω επιμελώς. Σε καταλαβαίνω.

Να είναι πάντα καλά τα παιδάκια μας και τίποτα άλλο, αυτό μόνο αρκεί.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγώ είχα ωραιότατο μαλλί εγκυμοσύνη και για ένα χρόνο από τοκετό. από τότε θέλουν να δραπετεύσουν. με το ζόρι τις κρατάω...:lol:

πρήζον μπρέηκ σε λέω.:P:lol:

όσο για φύτρες, πάντα είχα, αλλά δεν μου μεγαλώνουν. είναι κοντούλες σαν την αφεντικίνα...:cool:

Ωρε κόρες, εγώ μετά την εγκυμοσύνη έχω φοβερή ανισομαστία. Μιλάμε 2 νούμερα μεγαλύτερο το ένα από το άλλο. Πριν δεν είχα.

Θέλω να κάνω έναν υπέρηχο να δω ότι είμαι οκ (που είμαι σίγουρη δλδ, αλλά για την τιμή των όπλων) και όταν θα έχω λεφτά να πάω σε έναν καλό πλαστικό:mrgreen:

Βρεφακι, 2 μηνων.. Ανημερα Μεγαλο Σαββατο, λιγες ωρες πριν την Ανασταση.. Ψυχραιμια στην αρχη.. Καλουσα τον παιδιατρο στο κινητο αλλα καπου ειχε παει για Πασχα ο χριστιανος και δεν επιανε.. Οι αλλοι γυρω μου να εχουν σαλταρει. Φευγουμε για νοσοκομειο.. Την εξεταζουν στα εξωτερικα και μου λενε πως δεν υπαρχουν σημαδια ενεργης λοιμωξης, πρεπει να γινει εισαγωγη για να διαπιστωσουν απο που προερχεται ο πυρετος.. Και μου την αρπαζουν απο τα χερια..

Εκει... Σε εκεινο το σημειο, σαν να με ξυπνησε καποιος απο βαθυ ονειρο.. Ξεκινησα και ειχα σημαδια εμφραγματος.. Το αριστερο μου χερι ειχε μυρμηγκιασει, η καρδια μου κοντευε να πετχατει εξω απο το στερνο μου.. Η Μαρια απο μεσα να ουρλιαζει καθως την τρυπουσαν απο ενα σωρο μεριες.. Μεχρι και παρακεντηση της εκαναν.. Και ξαφνικα σιωπη! "Παει το παιδι μου! Πεθανε.." σκεφτηκα.. Και ετσι οπως ανοιγει η πορτα την βλεπω ξαπλωμενη μπρουμυτα, μελανιασμενη απο το κλαμμα, να ανεβοκατεβαινει η πλατουλα της στους ρυθμους των αναφιλητων αλλα τοσο σιγανα.. Σαν να μην ειχε αλλο κουραγιο.. Και το μυαλο μου, η ζωη μου, τα παντα κολλησαν σε εκεινη τη στιγμη.. Την πηρα αγκαλια και δεν αφηνα κανεναν να την πλησιασει.. Εκανα οπως κανουν τα γατια οταν γεννουν και καποιος ξενος παει να χαϊδεψει τα μικρα τους! Και μετα απο μιση ωρα ερχεται η διαγνωση: Μηνιγγιτιδα.

της.. Την ειχα ολη την ωρα κατω απο τη μυτη μου για να ανασαινω τη μυρωδια του γαλακτος απο το στοματακι της και τριγυρναγα σαν τη χαμενη μες στο σπιτι.. Ποια ξεκουραση και ποιο μπανιο! Κουρνιασα μεσα στην κουνια της και κοιμηθηκα εκει μεσα ενα 2ωρο αφου τη μουσκεψα με δακρυα!

Και ολα τα παραπανω με εχουν κανει αυτο που ειμαι σημερα! Μια μανα σαϊκο που ψαχνει το παιδι απο τις χιλιες μπαντες, που δεν μπορει να το αποχωριστει με τιποτα, που θελει να σακατεψει τα υπολοιπα παιδακια που ισως τη χτυπησουν στις κουνιες, που δεν αντεχει να κλαιει το παιδι της, που νιωθει 1.000.000.000.000 τυψεις που θα τη στειλει παιδικο, που..που..που.. Και που τα βραδυα καθεται και κλαιει γιατι ποτε δεν νιωθει πως προσφερε αρκετα στο παιδι της σημερα!

Αυτό το έπαθε η μάνα μου μετά που έπαθε ο αδερφός μου πυρετικούς σπασμούς. Μιλάμε για τέρας πανικού. Έχει πυρετό ο γιος μου και λιποθυμάει. Εγώ επειδή το είδα και δε μου άρεζε είμαι τέρας ψυχραιμίας.

Έκανε κακό όμως έτσι στον αδερφό μου (και σε μένα αλλά εγώ είμαι σκληρό καρύδι:mrgreen:. Σε εμένα γιατί ένιωθα ότι μία οικογένεια=μαμά μπαμπάς και αδερφός κι εγώ στην απέξω). Ο αδερφός μου είναι ένα πάρα πάρα πολύ καλό παιδί και πολύ καλός αδερφός. Όμως είναι ολίγον μαμόθρεφτο. Και του το λέω και του ίδιου και της μάνας μου αλλά ουρτουνούμ τα ξύλα.

Αυτά. Για να σε χαλαρώσω.:tongue:

Μάλεκον και εγώ δε θατο πήγαινα μη σκας!

Χάρλοου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Το έχω ξαναπεί. Όλα είναι θεμιτά γιατί όλα γίνονται για το καλό των παιδιών μας...με 2 εξαιρέσεις, το ξύλο:evil: το οποίο δεν το δέχομαι με την καμμία, και... όχι δε δέχομαι αλλά εκνευρίζομαι, όταν οι μανούλες κρίνουν ως ανεπαρκής μια ανατροφή που δεν τους ταιριάζει και κατακρίνουν τη μάνα που την εφαρμόζει.

Wktmp2.png

qIogp3.png

αερικουλα ναι ειμαι προετοιμασμενη γιατι καποια στιγμη.. η αδερφη μου το ειπε στη μανα μας.. κοιτα τωρα διαφορα.. εγω ΠΑΝΤΑ να της λεω "καλα εκανες και δουλευες γιατι χρειαζοταν" και η μικρη "ναι ε? και ελειπες ομως οταν εγω σε η8ελα"....τι να πεις..

σαφως παιζουν ρολο και οι συνθηκες κατω απο τις οποιες έρχετε ένα παιδί.. εσυ το περιμενες προπ΄σθησες πονεσες, διαλύθηκες πολλές φορές.. εγώ πάλι μολις ειπαμε με τον αντρα μου οτι οκ παμε να κανουμε παιδακι... ήρθε... (παρα το οτι περιμενα οτι 8α κανω αρκετο καιρο να συλλαβω επειδη ακουγα οτι δεν ερχετε αμεσως ειδικα σε εμασ τα μεγαλα κοριτσια -σικ-) εμεινα εγκυος στο μπαμ, η εγκυμοσυνη απίστυτα χαλαρή και ήρεμη...μετα ηρ8ε η πουκι και ειμαι στο.οοουπς...τι 8ελει εδω αυτο το μικρο?

οσο για τα επεισοδια που χανω..ναι χανω πολλά.. απο το ντειχτ ντειχτ ντειχτ εως τις προσπάθειες να στεκεται μονη της..και βλεπω τη μανα μου να πιανει στον αερα τη δικη μου στεναχώρια και τι κάνει η θεα ρε κορίτσια; αντι να μου πει "κοιτα τι κανει το παιδι οσοσ εσυ λειπεις" οταν ειναι να παω τη ντυνει την στολιζει την αρωματίζει και μολις παρκαρουμε την βαζει στη βεραντα και της λεει ηρ8ε η μαμα και ο μπαμπασ ελα να τους κανει φιλακια.. μου την δινει η μικρη ξελιγωνετε στα γελια και κανει κατι χαρουλες τύπου..αναροφηση και μεχρι να βγαλω πραγματα κλπ και την κραταει η μανα μου της λεει. "ελα τωρα να δειξουμε στη μαμα τι καναμε ολη την εβδομαδα" και αρχιζουμε μαζι τα..ρεπετισιον της.. προόδου χειροκροταω εγω, χειροκροτάει και εκείνη, πινουμε γαλα..κοιμομαστε παρεα... κατα τα ψεματα.. αν δεν υπηρχε ο τροπος με τον οποιο μεγαλωνει η μανα μου το παιδι 8α ημουν ΠΟΛΥ χειροτερα

dZJip3.png

Κάποια μέρα που ήταν αργία πήγα μια βόλτα με την μικρή μαζί με την νταντά της και την αδερφή της στο άλσος της ν.φιλαδέλφειας.

Η δικιά μου σε κάποια φάση κάθησε κάτω και άρχισε να παιζει με το χώμα, τις πέτρες και τα φυλλαράκια. Εγώ cool, τα ρούχα θα μπούνε στο πλυντήριο άλλωστε. Της αδερφής της νταντάς της έκανε εντύπωση γιατί είχε καιρό να δει μαμά να αφήνει το παιδί να κάτσει κάτω και να παίξει με το χώμα

Από τέτοια, ουουουουουουουου μπόλικα, είμαι ολίγον χύμα.

Μάρσυ, αυτό είπε τελικά ο Γιωσαφάτ? Γιατί μια μανούλα από δίπλα, έλεγε ότι είπε πως τον 1ο χρόνο της ζωής του δεν πρέπει να ασχολείται ούτε ο μπαμπάς ούτε κανείς, μόνο η μαμά, και το βρήκα λιγάκι φάουλ. Θεωρώ σημαντική την παρουσία του πατέρα σε όλα τα χρόνια της ζωής του παιδιού.

Ζούπυ, εσύ το άνοιξες το θέμα αναλ εμείς τα σώψυχα...τα δικά σου που είναι οεο?

Ρε κορίτσια, να σας πω, χάρηκα πολύ που σας γνώρισα:D

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια αν εχετε τη δυνατοτητα βάλτε ατομικό..

εγώ το έκανα με φασαρίες και κόπο αλλά πλέος μου βγαίνει 400-500€ το χρόνο και μόνιμα στους 21-22 24ώρες...δεν το κλείνω ποτέ...

:lol: Κι εγω!!! :D

Αερικουλι οποτε θες, μεσα για ψυχαναλυση! ;)

Μια μεγαλη αγκαλια σε ολες και απο εμενα! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

malecon... ΕΥΤΥΧΩΣ που το παιδι μου οταν εχει λιακαδα κυλιεται στα χωράφια με τον σκυλο...δεν ΑΝΤΕΧΩ τα "τακτοποιημενα" κατακα8αρα παιδάκια,,,,μου βγαζουν κατι αμερικανικο ταινιασ του 50...

κικι..ναι σιγα μην βαλουμε και ηλεκτροφορο συρμαοτπλεγμα μεταξυ πατερα και παιδιου... ευτυχως που ασχολητε και ο αντρασ μου ΠΟΛΥ..μαλιστα μου εχει πει "εσυ διαβαζεις και ενημερωνεσαι..εγω εκτελώ" μουαχαχαχαχα

(επισης και μενα οτ ενα βυζι ειναι μεγαλυτερο απο το αλλο..και δνε θηλασα κιολασ...πιφ!)

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγώ δεν μπορώ τα "μηηηηηηη αυτόοοοοο", "μηηηηηηη εκείνοοοοοο"...και τα παίρνω με τον άντρα μου που την μαλώνει για βλακείες...

Κική αυτό με την μηνιγγίτιδα το είπα όχι γιατί δεν είμαι η "τέλεια" μάνα, αλλά επειδή καμια φορά κάτι απλό μπορεί να κρύβει κάτι πολύ σοβαρό...και για εμας ισχύει αυτό. Πιο παλιά είχα ένα 37,5 και στην 2η μέρα με έφαγε η μητέρα μου να πάω στον γιατρό. Πήγα με τα 1000 ζόρια και τελικά είχα λοιμώδη μονοπυρήνωση. Και εγώ θα το άφηνα

Και άλλη μια φορά που δεν ήθελα να πάω σε γιατρό αν και ψηνόμουν στον πυρετό είχα μια απλή πνευμονία :D

...Ζούπυ, εσύ το άνοιξες το θέμα αναλ εμείς τα σώψυχα...τα δικά σου που είναι οεο?

δεν προλαβαίνω, δεν προλαβαίνω, τρέχω σαν τρελλή!

το απόγευμα - βραδάκι, ετοιμαστείτε για το σεντόνι μου που θα αφορά τον μονάκριβό μου...!

αν αντέξω... γιατί συγκινούμαι πολύ...!

υ.γ. παρομοίως (χάρηκα που σας γνώρισα)!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...