Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

κικι

syfmvnv με τη μαλβιναρα...δεν υπαρχει αυτο που λεμε θυσια της μανας.. απλά κανεις αυτο που πρεπει για τα παιδια σου κα8οτι και ευθυνη σου στην τελική...

οταν ηρ8αμε σπιτι με την πουκι ημουν το apolytpo ρομποτ: δεν κοιμομουν..οχι επειδη δεν μου ερχοταν υπνος..αλλα ετσι οπως μου ερχοταν,,,τον εστελνα :P ταιζα, τραγουδαγαμ νανουριζα, ξεσκατιζα με συνεπεια μπορω να πω και αληθιινο ενδιαφερον αλλά.. εως εκεί. δλδ δεν κοιταξα ποτε την πουκι με δακρυα μητροτητας και..απεραντης ευτυχίας. οταν πηγαμε αυλιδα γυρω στις αρχες ιουλίου...ανακουφιστηκα. αν και δεν ενιωσα κουρασμενη, το ενδεχομενο να ξυπνησει η μανα μου στις 4 για ταισμα και εγω να κοιμηθω ηταν... ελκυσιτκοτατο.. και το έκανα..

σε θεματα που εχουν να κανουν με την υγεια και την ευημερία της θεωρώ οτι ειμαι υπερ του δεοντος οκ. απο το θερμομετρο εως το κυπελάκι απο τα εμβόλια έως το τι θα φάει πώς θα το φάει και γιατι θα το φάει, την αναπτυξη της κλπ κλπ ειμαι οσο μπορω να ειμαι ενημερωμένη και πιστεύω πως προς τοπ παρον τα εχω πάει περίφημα....ΟΜΩΣ εξακολουθώ και ΔΕΝ λιώνω... αν και καμια φορα τα πσκ βραδια που κοιμομαστε μαζί αγκαλιτσα και οι τρεις (μ αρεσει πολύ) οταν παιρνει το χερακι της και μου το βαζει στο μαγουλο και με ψιλοχαιδολογαει πλανταζω στο κλάμα... νομιζω οτι ειμαι λιγο σαν τη δικια σου μανούλα.. αν και η δικια μου μανούλα ειναι η πιστη περιγραφή της μαμας της φίλης σου: απλά ζει για εμας.. και τωρα για την πουκι χωρίς υστερίες και ατακες τύπου "εγω εδωσα τη ζωή μου για εσας κωλοπαιδα κλπ κλπ" οταν πλακωνόμαστε... δεν ξερω.. πιστευω οτι ως μανα θα της ειμαι πιο χρησιμη της μικρής μεγαλώνοντας... σχολειο, διαβασμα, γκομενιλίκια, συζητησεις κλπ κλπ και πως τώρα μάλλον εχουμε μια σχέση περισσότερο... direct απ όσο θα πρέπει δεν ξερω πως αλλιώς να το πώ.. και σε εμας λειπει...και καμια φορα κ εμεις πινοντας ενα κρασακι λεμε...ντινταψτ ντει οπως ψελιζει η μικρη..αλλα απο την άλλη νιωθω καλά που μπορώ και βγαινω, δουλεύω και εχω γλιτωσει συζυγικους καυγαδες τύπου 'παλι θα πας για καφε? και εγω τι θα κανω εδω με το μωρο μονη" ή "σηκω κ εσυ ανθρωπε μου και αλλαξε μια πανα να κοιμηθω λιγο" που ακουω εδώ και "εξω" κατα καιρούς. ΔΕΝ μπορω να μην δουλευω..ειναι η ψυχοθεραπεια μου..δουλεα εως και 1 εβδοαμδα πριν γενησω χωρίς να με υποχρεώσει κάποιος..ισα ισα πηγαινα με χαρα..ειναι και μια ασφαλεια..αν σςσυνεβενε κατι 8α με ετρεχαν ενώ μονη στο σπίτι...

απο την άλλη οταν με πιάνει μιρλα και αναρωτιέμαι αν κάνω καλά ή αν ειμαι καλή μητέρα ή αν έπρεπε να ειμαι μητέρα συνειδητοποιώ ποσο ανεξάρτητο και περα βρεχει παιδάκι ειναι η πουκι..θες τα γονιδια; θες οτι μεγαλώνει με κοσμο που δινει ΤΡΕΛΛΗ αγάπη οποτε δεν νιωθει οτι της λειπει κάτι? θελεις επειδη εχει πιασει οτι κάτι παιζει και το διδυμο πατερασ μανα δνε ειναι εδω καθε μερα αλλά ορισμενες μερες οποτε το εχει δεχτεί ώς πραγματικότητα και ώς 'έτσι μάλλον συμβαινει"? δεν ξέρω εγώ παντως ειμαι προετοιμασμένη για όλα. απο το ενδεχόμενο να μου πει μεγαλώνοντας 'καλα κ εσυ που ησουνα οταν με παρκαρες στη γιαγια", το να βγαλει καμια μερα καμια τρελη αρνητιλα τυπου δεν σε θελω να με παρεις αγκαιλιά φύγε έως και το ενδεχόμενο να μην γινει τπτ... και μεγαλώνοντας φανταζομαι οτι 8α καταλαβει,...τι να πω...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 110 ΤΜ ΠΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΝΩ ΤΑ ΣΚ ΛΕΙΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ 185 ΕΥΡΩ ΛΟΓΩ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ? (174 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΕΟ)

ΟΕΟ?ΟΕΟ? ΚΑΠΟΙΟΣ? ΚΑΙΤ? ΚΑΠΟΥ?

ξαναλιποθυμω

Στην αυτονομία μετράει πόσες ώρες έκαψες, πόσο μεγάλο σπίτι έχεις και σε ποιόν όροφο και πόσο κάνει το λίτρο το πετρέλαιο που έκαψες.

τα 185 € είναι μόνο το πετρέλαιο ή όλα μαζί?

Αν δεν είναι όλα μαζί , να κοιτάξεις πόσα από τα 185 αυτά ευρώπουλα σου αναλογούν στο πετρέλαιο, πρέπει να αναφέρεται χωριστά στα ενημερωτικά που βγάζουν οι εταιρείες κοινοχρήστων.

Π.χ (είμαι διαχειρίστρια πανάθεμά με) και ήρθε μια και μου φώναζε γιατί τα κοινόχρηστά της είχαν πάει στο Θεό ...200€.

Από τα οποία 130€ ήταν μόνο το πετρέλαιο που είχε κάψει και τα υπόλοιπα 70€ η αναλογία της σε όλα τα υπόλοιπα.

Της είπα κι εγώ, πρώτα κοίτα τις ώρες που καις και μετά να φωνάζεις.

Όλοι θέλουν να ζεσταίνονται συνέχεια, αλλά όταν τους έρχεται η λυπητερή εγώ τα ακούω...........λες και τους ανάβω εγώ το ρημαδοκαλόριφέρ τους.

PS:Hi Dalia

e8y ει8αι 8αικο εγω ψυχωτική.. ξερω κ εγω τι να πώ.. ρε μπας και δεν ειμαι εγώ mother material? διαβαζω διαφορα... η μια λιγωνει οταν βλεπει το παιδι η αλλη πεφτει στα πατωματα οταν το παιδι παει πχ παιδικο, η αλλη αρνείτε να γυρισει στη δουλεια και τρεχει περα δωθε αυτοκολητη με το παιδί της, η παρα άλλη αργει να γυρισει κανα μισαωρο απο τη δουλεια και εχει συνειδησιακο...και εγω ρε σεβη..οταν μου την εδωσαν στο μαιευτηριο μετα τον τοκετο κοιταγα αν ειναι ολα στη θεση τους και μετα ειπα α! τι καλη...κοιμαται ηδη....

μόλις άνοιξε ο μάτις μου στο φορείο προς την ανάνηψη το πρώτο που ρώτησα ήταν "είναι γερή;" απάντηση: "ναι", μετά ξαναρωτάω όλο παράπονο "είναι όμορφη;" έπεσε το γέλιο της αρκούδας, αλλά μου απάντησαν πάλι "είναι όμορφη, ησύχασε". μέχρι να δω από κοντά τον πατέρα μου δεν πίστευα κανέναν. μόλις μου είπε ο μπαμπάς μου ότι είναι πολύ όμορφη... ήταν σαν να την είδα.

Καλημεραααα!! :D

Απο το πρωι εχω παρει ντουντουκα και διαλαλω: ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΣΕΡΙ!!! :D:D:D:D

μπράβο!

Όπου ακούς πολλά κεράσια....:D

στο μυαλό μου είσαι.:cool:

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 110 ΤΜ ΠΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΝΩ ΤΑ ΣΚ ΛΕΙΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ 185 ΕΥΡΩ ΛΟΓΩ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ? (174 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΕΟ)

ξαναλιποθυμω

στο δικό μας 117 καθαρό, με φυσικό αέριο, χωρίς αυτονομία, ώρες θέρμανσης το πρωί που σηκωνόμαστε και το βράδυ μετά τις 8.30. πληρώσαμε 250 ευρώ την εβδομάδα αυτή. δεν λιποθύμησα. έχω ανοσία στο ίδιο έργο.

Να σου πω όμως τα εξής: Αρχικά, τώρα πια που ο γιος μου κουτσομιλάει και κάνει διάφορα τρελά, μου λείπει κατά καιρούς. Δλδ με τον άντρα μου όταν λείπει ο Μάνος καθόμαστε, πίνουμε τον καφέ μας και λέμε:κουκου, ατό, εκεί, μύμη(μύτη) βαβ(γαβ) κάνε ματάκια, κάνε ζήλεια και γελάμε σαν τους χαζούς.

εμείς το παθαίνουμε αυτό με τον άντρα μου συνέχεια. εγώ κάνω πώς χορεύει η Χρύσπα, εκείνος πώς μιλάει τα δικά της, γενικώς όταν λείπει συνεχώς μιλάμε για εκείνη και προσπαθούμε να την μιμηθούμε ή σκεφτόμαστε τί θα έκανε ή τί θα σκεφτόταν αν έβλεπε κάτι, αν ήταν μαζί μας.... τί θα λέει από μέσα της, γιατί από λέξεις κατανοητές νιέντε...

δεν αισθάνομαι άλιεν. με γεμίζει η αγάπη μου για εκείνη. δεν ξέρω όμως αν είμαι αρκετή για την κόρη μου. τύψεις ένα βουνό...:roll:

έριξα κι ένα ματς με τη μάνα μου πρωί πρωί με την αυγούλα!

κατά τ' άλλα, καλά...

πάντα καλά.:)

τί πάθατε σήμερα με τις μανάδες σας;:confused:

εγώ της παρήγγειλα φαγητό για αύριο. μια χουαρά:cool: (ΑΜΑΝ)

μωρε χαρλοου κοιταω αλλα στο χαρτι δεν γραφει ποσες ωρες έκαψα..στον πρωτο μενουμε και ολη μερα κλειστο ειναι το καλοριφερ..το αναβουμε κατα τις 8 το βραδυ για κανα διωρο μαξ...σαβατοκυριακα ειμαστε σητν πουκι οποτε κλειστο παλι το σπιτι.. κοιταω εδω και λεει οτι παλι εβαλαν πετρελεο αυτο το μηνα,.,. 2005 λιτρα επι 0,826..μου αναλογουν 173 ευρω... μου αφησε ο διαχειριστερμαν ενα χαρτακι με ωρες πετρελαιου και λεει στη μια σητλη 461 και σητν αλλη 51...απο πανω δεν λεει τι σκατα ειναι αυτα..ουφφ....ας ερ8ει ο αντρασ να κα8αρισει εγω δεν μπορω..ειμαι λιποθυμη :P

dZJip3.png

sebako αν το ειχα ανοιχτο 15 ωρες οπως εσυ ναι να πληρωσω και 200 και 300,,,αλλα δυο κορμια μοναχα που ειναι σπιτι απο τις 8 και μετα..ε ποσο να καψουμε τα ερμα? ασε που καμια φορα δνε το αναβουμε και κα8ολου γιατι ειναι ζεστο το σπιτι και λογω..ψυχασ8ενειασ κυκλοφορουμε με τα φανελακια και τα βρακια...τι να πω.. δεν μπορω..βαρεδθηκα αυτο το μηνα με λογαριασμους..ηρθαν ΟΛΟΙ και εντελώς ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΙ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Δεν σας τα βγάζει εταιρεία τα κοινόχρηστα? Ποιός του κάνεις τους υπολογισμούς?

Στις εταιρείες δίνεις εξ'αρχής όλες τι απαραίτητες καταστάσεις με τα χιλιοστά κλπ πληροφορίες για κάθε διαμέρισμα και μετά κάθε μήνα ο διαχειριστής δίνει τις ώρες του κάθε διαμερίσματος, την συνολική κατανάλωση σε λίτρα και την τιμή του λίτρου.

Πρόσβαση στον μετρητή σας δεν έχετε να δείτε αν σας χρεώνει τις σωστές ώρες ο διαχειριστής?

όχι ρε ψυχή, δεν το ανάβουν 15 ώρες, αλλιώς δεν θα πλήρωνα τα πεσμένα μου μαλλιοκέφαλα-πάω δερματολόγο σας το είπα;- στη ΔΕΗ λόγω ζεστού νερού κ κλιματιστικών.

είμαι στον 1ο κι εγώ, πυλωτή από κάτω, παλιά κουφώματα, ανάβουν 2ωρο το βράδυ κ 2ωρο το πρωί. αυτό δεν το λες πολύ! και καμιά ώρα το μεσημέρι. αυτό.

φέτος λέμε μήπως τους πείσουμε για αυτονομία. δεν αντέχεται άλλο.

ε να αποκτησω προσβαση στο μετρητη.σε εταιρεια τα κανουμε τα κοινοχρηστα.. εχουμε 105 χιλιοστα στα εξοδα (κα8αριστριες νερα φωτα ανελκυστηρες καυστηρες κλλ). για οτν φεβρουαριο εχουμε 8 ευρω κα8αριστρια 1 ευρω χονδρικα νερο, 1 στην ετερεια για τα κοινοχρηστα 1 για το ανεβατοριον..και καπου κατω κατω λεει. θερμομοναδες 51 σε συνολο 528... το πετρελειο το αγοραζει με 0,826 το λιτρο (αυξημενο η μου φαινετε?)

οι 8ερμομοναδες τι ειναι?

dZJip3.png

στον δερματολογο τι 8ελεις εσυ και πασ?

και ειδαμε κ εμεις με αυτονομη και..νεοδμητο διαμερισμα (μπηκαμε μεσα το 2008 χριστουγεννα και μολισ ειχε ολοκληρωθει) τα χαιρια μας.. 185 πληρωνω και στον κολωνο στο πατρικο μου...αλλα εκει ξερω..βγαζει συνταξη ο διαχειριστης και την..μετακυλύει στα κοινοχρηστα

να θυμηθω να παω κολωνο να τα πληρωσω κ αυτα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ε να αποκτησω προσβαση στο μετρητη.σε εταιρεια τα κανουμε τα κοινοχρηστα.. εχουμε 105 χιλιοστα στα εξοδα (κα8αριστριες νερα φωτα ανελκυστηρες καυστηρες κλλ). για οτν φεβρουαριο εχουμε 8 ευρω κα8αριστρια 1 ευρω χονδρικα νερο, 1 στην ετερεια για τα κοινοχρηστα 1 για το ανεβατοριον..και καπου κατω κατω λεει. θερμομοναδες 51 σε συνολο 528... το πετρελειο το αγοραζει με 0,826 το λιτρο (αυξημενο η μου φαινετε?)

Mara...θες ατομο να ερθει να τσεκαρει μετρητες και καυστηρες κι ιστοριες??

Τι είναι το 8, 1 και1? Οι αναλογία σου επί της καθαρίστριας π.χ.?

Δηλαδή πληρώνετε κάθε μήνα την καθαρίστρια 100 € και εσένα σου αναλογούν 8€?

Οι θερμομονάδες δεν ξέρω τι είναι, μήπως εννοεί τις ώρες?

Ότι το σύνολο όλης της πολυκατοικίας είναι 528 ώρες και οι δικές σου 51?

Τι είναι το 8, 1 και1? Οι αναλογία σου επί της καθαρίστριας π.χ.?

Δηλαδή πληρώνετε κάθε μήνα την καθαρίστρια 100 ? και εσένα σου αναλογούν 8??

Οι θερμομονάδες δεν ξέρω τι είναι, μήπως εννοεί τις ώρες?

Ότι το σύνολο όλης της πολυκατοικίας είναι 528 ώρες και οι δικές σου 51?

η κα8αριστρια κανει 75 και εγω πληρωνω 7,88

μαρσακι..αμα χρειαστω 8α σε σφυρριξω..προς το παρον 8α κανουμε..ευγενικη διαχιεριτοκουβεντα με τον διαχεριστερμαν

dZJip3.png

ela kale!!! εγω παλι μετα την γεννα...βγαζω φυτρες στο κεφαλι!!!!!!

κι εγώ είχα ωραιότατο μαλλί εγκυμοσύνη και για ένα χρόνο από τοκετό. από τότε θέλουν να δραπετεύσουν. με το ζόρι τις κρατάω...:lol:

πρήζον μπρέηκ σε λέω.:P:lol:

όσο για φύτρες, πάντα είχα, αλλά δεν μου μεγαλώνουν. είναι κοντούλες σαν την αφεντικίνα...:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...