Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

τι να πω ρε αερικουλα... ειναι και μαθημενη αλλιως.. απο 15 ημερων στην γυρα και στη βολτα.. οταν μενει μεσα στο σπιτι την πιανει νευρασθενεια...μεχρι κουκλεσ τσουρομαδαει και κοι΄τάει έξω..μια το καροτσι μια το σκυλο....8α δουμε... εχει και το εμβολιο αυριο το πρωι... εκει να δεις νευρα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ χθες την άφησα στα πεθερικά. σήμερα δεν κρατιέμαι να την πάρω αγκαλιά.

3 ώρες έμειναν για να σχολάσω κ άλλη μία για να την μυρίσω.

άδειο το σπίτι χωρίς το κλωσσοπουλάκι μου. δεν με έπαιρνε ο ύπνος. μύριζα τη μυρωδιά της στο μαξιλάρι.

σνιφ.

Λευκή, συμβαίνει και στις καλύτερες των οικογενειών... περαστικό κι αυτό.

ίσως γιατί η ζωή μου γεμίζει με την κόρη μου, γιατί πριν από την κόρη μου όλα τα έβρισκα λίγα και μισά και ανώφελα... είμαι στα πρόθυρα της επίθκεπθηθ θτο γιατρό, μη κθεχνιέθαι.

αμ ε θάηκο μαμ!

κι επειδή είσαι νιούμπι, θέλω πολλά παιδιά...αλλά δεν γίνεται.

Καλημεραααα!! :D

Απο το πρωι εχω παρει ντουντουκα και διαλαλω: ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΣΕΡΙ!!! :D:D:D:D

Δεν 'πα να γινεται χαλασμος και να γυρνα ο κοσμος τουμπα? :lol: Κοιμηθηκαμε σερι λεμε!! :lol:

Κι εμενα μου την εχει βαρεσει αυτος ο σκατοκαιρος και του παιδιου επισης! Το απογευμα θα παμε παιδοτοπο. Δεν υπαρχει αλλη λυση να εκτονωθει με αυτο το κρυο και τη βροχη!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

e8y ει8αι 8αικο εγω ψυχωτική.. ξερω κ εγω τι να πώ.. ρε μπας και δεν ειμαι εγώ mother material? διαβαζω διαφορα... η μια λιγωνει οταν βλεπει το παιδι η αλλη πεφτει στα πατωματα οταν το παιδι παει πχ παιδικο, η αλλη αρνείτε να γυρισει στη δουλεια και τρεχει περα δωθε αυτοκολητη με το παιδί της, η παρα άλλη αργει να γυρισει κανα μισαωρο απο τη δουλεια και εχει συνειδησιακο...και εγω ρε σεβη..οταν μου την εδωσαν στο μαιευτηριο μετα τον τοκετο κοιταγα αν ειναι ολα στη θεση τους και μετα ειπα α! τι καλη...κοιμαται ηδη....

dZJip3.png

καλημερα...τι καλημερα δηλαδη μεσημεριασε!!

Πωωω...βρε κοριτσια...σαν να με εδερναν εμαι ολο το βραδυ!!

Κατα τις 4 το πρωι με πηρε ο υπνος.

Πιο πριν η μικρη εκανε κατι πνιχτα στον υπνο της,ξυπνησε και την εβγαλα εξω στο μπαλκονι...Ηπιε γαλα μετα γιατι πειναγε και ταβλιαστηκαμε μεχρι τις 8 που ξαναξυπνησε..και ολο ανεβαινε στο κεφαλαρι και ακουγα γκντουπ...και ξανακοιμηθηκε...και ξαναξυπνησε μεχρι τις 11 περιπου αυτα οποτε και σηκωθηκαμε...

Ο βηχας συνεχιζεται ακαθεκτος,η μικρη μεσα στην γκρινια και στο κλαμα μην τυχον και με χασει απο το οπτικο της πεδιο...

Της εβαλα να φαει την βρωμη της...και βρε κοριτσια μου...δεν μπορουσε να την κατεβασει...εκανε σαν να πνιγοταν και αυτο το μπλλλλ που κανουμε οταν θελουμε να το ξερασουμε κατι....

Εννοειται μια-δυο αυτο...μετα ουτε να το βλεπει το κουταλακι...μονο το νερακι ηπιε ευχαριστα!!Ποιος ξερει τι ανακουφιση της εφερνε!!!

Πηρα και τον ομοιοπαθητικο...εννοειται..θα της δωσω ενα απο τα χαπια που εχουμε ηδη στο σπιτι και θα την παρακολουθω...και μπορει αυριο να της δωσω αλλο ενα-βλεποντας και κανοντας!!

Κικη...με φοβιζει ο βηχας..δεν ξερω τι παιζει...αν ο λαιμος δεν ειναι ερεθισμενος αλλα ειναι ερεθισμενος ο λαρυγγας πιο χαμηλα δεν το ρισκαρω να την αφησω ετσι!!

Μαρουσκα...δεν σε εχω ξεχασει μετο μεηλ...αλλα δεν προκαμα βρε κοριτσι!!Οσο για τον βηχα γαυγισμα...στειλε το τηλεφωνο σου να σε παρω να σου γαυγισω:mrgreen::mrgreen:για να ξερεις πως ειναι!!!!

e8y ει8αι 8αικο εγω ψυχωτική.. ξερω κ εγω τι να πώ.. ρε μπας και δεν ειμαι εγώ mother material? διαβαζω διαφορα... η μια λιγωνει οταν βλεπει το παιδι η αλλη πεφτει στα πατωματα οταν το παιδι παει πχ παιδικο, η αλλη αρνείτε να γυρισει στη δουλεια και τρεχει περα δωθε αυτοκολητη με το παιδί της, η παρα άλλη αργει να γυρισει κανα μισαωρο απο τη δουλεια και εχει συνειδησιακο...και εγω ρε σεβη..οταν μου την εδωσαν στο μαιευτηριο μετα τον τοκετο κοιταγα αν ειναι ολα στη θεση τους και μετα ειπα α! τι καλη...κοιμαται ηδη....

Όπου ακούς πολλά κεράσια....:D

Διαφημίσεις

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 110 ΤΜ ΠΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΝΩ ΤΑ ΣΚ ΛΕΙΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ 185 ΕΥΡΩ ΛΟΓΩ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ? (174 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΕΟ)

ΟΕΟ?ΟΕΟ? ΚΑΠΟΙΟΣ? ΚΑΙΤ? ΚΑΠΟΥ?

ξαναλιποθυμω

dZJip3.png

Τοκ τοκ!Κι εγώ μια από τα ίδια. Όταν είδα τα παιδιά μου στο μαιευτήριο με ένοιαζε απλά να είναι οκ. Μετά να κοιμούνται! Το γιο μου 15 ημερών τον έστειλα βράδι στη μαμά μου για να κοιμηθώ. Είχα φρικάρει. 5 μέρες δε μετά που γυρίσαμε από κλινική, τον έβαλα στο δωμάτιό του.

Επειδή εμείς...όχι είμαστε μεγάλη οικογένεια...αλλά η ένοια οικογένεια περιλαμβάνει πολλούς (θειάδες, γιαγιάδες κι όχι απλά γονείς) το γιο μου ειδικά μου τον ζητούσαν συχνά είτε μέρα ή νύχτα να τον έχουν. Κι όταν γινόταν αυτό ένιωθα ανακούφιση. Ήταν και το πρώτο εγγόνι δευτερανήψι κτλ.

Και για όταν τον άφησα βρεφικό, σας είπα, καμμία αντίδραση.

Ζω δε για τη στιγμή που θα ξαναγυρίσω στη δουλειά εξ ολοκλήρου. Δε μπορώ έχω φρικάρει 2 χρόνια τώρα έγκυος-παιδία έγκυος-παιδί.

Να σου πω όμως τα εξής: Αρχικά, τώρα πια που ο γιος μου κουτσομιλάει και κάνει διάφορα τρελά, μου λείπει κατά καιρούς. Δλδ με τον άντρα μου όταν λείπει ο Μάνος καθόμαστε, πίνουμε τον καφέ μας και λέμε:κουκου, ατό, εκεί, μύμη(μύτη) βαβ(γαβ) κάνε ματάκια, κάνε ζήλεια και γελάμε σαν τους χαζούς.

Πιο μικρός που ήταν τον βαριόμασταν ολίγοντι. Και τη μικρή το ίδιο. Γενικώς νιώθω ότι η αγάπη μου μεγαλώνει με τον καιρό.

Κατά καιρούς όταν διαβάζω διάφορα στο νετ, τσιγκλιέμαι και αισθάνομαι ολίγες τύψεις. Μετά θυμάμαι τη μαμά μου.

Αν εξαιρέσεις το ξύλο που το φέρω βαρέως, κατά τα άλλα εύχομαι σε όλα τα παιδάκια να έχουν μανούλα σαν τη δική μου. Δεν υπήρξε ποτέ τρυφερή, δε μας αγκάλιαζε (δεν έχω τραύματα, αλλά θεωρώ ότι μέρος της σκληράδας μου και της αναισθησίας μου οφείλεται εκεί και δεν το κάνω στα παιδιά μου. Πήγαινε διακοπές με το μπαμπά μου και μας άφηνε στη γιαγιά, δούλευε, δεν έπαιζε μαζί μας (βαριόταν). Αλλά, ήμασταν πάντα πρώτη προτεραιότητα. Έκανε το σπίτι της, το πατρικό. Της έλεγαν να πάρει εξοχικό. Κι έλεγε πως θα το κάνω αυτό αν δεν πάρω πρώτα 1 ακόμη σπίτι και για τα 2 μου παιδιά. Είναι βράχος και μπορείς να βασιστείς πάνω της. Ήρθαμε σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση από δική μας βλακεία. Χτυπήσαμε την πόρτα της και την άνοιξε (με τα ανάλογα γαμοσταυρίδα εννοείται). Μας μάθαινε να είμαστε δίκαιοι, δεν ήταν ποτέ κουκουβάγια, ποτέ ρατσίστρια. Μπορούσα να τη ρωτήσω οτιδήποτε σεξουαλικό και να λάβω σαφείς απαντήσεις. Υπήρξε δηλαδή κατά τη γνώμη μου μια πολύ καλή μάνα. Δε νομίζω να ήθελα κάποια άλλη. Αυτή σε βελτιωμένη έκδοση όμως.

Από την άλλη, η παιδική της φίλη έκαν όλα αυτά που περιγράφεις παραπάνω και υπήρξε από τις μανούλες που θαύμαζα. Αφιερώθηκε στα παιδιά της. Έκανε όμως κάποια πράγματα που δεν έκανε η δικιά μου από ξεροκεφαλιά. Πχ η δική μου έλεγε ότι πρέπει να διαβάσω γιατί έτσι! Η Σοφούλα (φίλη της μαμάς μου) κατάφερε να περάσει στα παιδιά της ότι η γνώση είναι δύναμη κι ελευθερία. Τους έδινε επιλογές, δεν τα έδειρε ποτέ. Τι να λέμε, η γυναίκα πρέπει να μπει να γράψει. Είναι παράδειγμα.

Και εγώ προσπαθώ μια μίξη. Δλδ θέλω τα παιδιά μου ανεξάρτητα ( μου αρέσει που μας το έμαθε αυτό η μαμά μου, η Σοφούλα δεν τα έστειλε ούτε κατασκήνωση) θέλω όμως να νιώθουν την αγάπη μου, να ενημερώνομαι συνεχώς, να είμαι δημοκρατική (η μάνα μου δεν ήταν) και πολλά άλλα.

Δε μπορώ να σταματήσω τη δουλειά, θα φρικάρω. Θέλω χρόνο μόνη, με τον καλό μου με τους φίλους μου. Δε μπορώ αλλιώς. Και δεν αισθάνομαι τύψεις. Αισθάνομαι πολύ καλά ως μάνα..Εντάξει...κατά καιρούς έχω διάφορα ενοχικά...

Μια φράση που είχε πει μια φίλη μου, μου έχει μείνει. Τα παιδιά είναι μέρος της ζωής μας, όχι όλη μας η ζωή.

Α, και αυτό που είπε η κόρη της Μαλβίνας Κάραλη (μεγάλη φιγούρα). Είχε πει στα παιδιά της, ότι εγώ δε μπορώ να γίνω θυσία για τα παιδιά μου (χλευάζοντας αυτές που βροντοφώναζαν κάτι τέτοιο). Μπορώ να προσφέρω ως ένα σημείο. Γιατί, έλεγε, αυτές που φωνάζουν τη θυσία που έκαναν, είναι γιατί α)περιμένουν ανταπόδοση β) δεν είναι αρκετές.

Αυτά. Μην αισθάνεσαι άλιεν λοιπόν.:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

[quote=marsolan;882957

Κικη...με φοβιζει ο βηχας..δεν ξερω τι παιζει...αν ο λαιμος δεν ειναι ερεθισμενος αλλα ειναι ερεθισμενος ο λαρυγγας πιο χαμηλα δεν το ρισκαρω να την αφησω ετσι!!

Μάρσι μην αγχώνεσαι!Όλα οκ θα είναι θα δεις.

Και εσύ μίξη χρησιμοποιείς ε?κλασσική+ομοιοπαθητική. Για τι επιλέγεις το ένα και για τι το άλλο? Σε ρωτάω γιατί έτσι θέλω να κάνω κι εγώ.

Α, και κάτι άλλο, γιατί σε βλέπω ότι ασχολείσαι. Έχεις καμμιά συνταγή για ψωμί βιολογικό να το φτιάχνω εγώ? Θα ρωτήσω και δίπλα όταν εδεήσει να συνέλθει ο διακομιστής.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...