Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Τζα Ραννια... βρε κοπελες...μας εχει ταραξει στους μικροσεισμους τον τελευταιο καιρο η Τριχωνιδα και γυρω-γυρω.. Κι ολοι βραδυνοι... παναγια μου φυλαγε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάκια!

Κοιμηθήκαμε ήσυχα, αν και με μπόλικη γκρίνια και κούνημα. Και κουνούσα εγώ, γιατί ο άντρας μου από χτες είναι "κάπως". Πονάνε τα κόκκαλά του και ο λαιμός του τον ενοχλούσε. Και βόγγαγε και έλεγε "ωωωωωωχ δε μπορώ". Αν αρρωστήσει θα σαλτάρω, είναι χειρότερος από το παιδί. Τον έτριψα στην πλάτη με οινόπνευμα (βρωμούσε το δωμάτιο) και έκανε λες και τον έδερνα. :rolleyes:

Το καλό είναι πάντως πως η μικρή δεν έκανε πυρετό με το εμβόλιο ως τώρα τουλάχιστον.

Μαρσολαν να το προσέχεις το μικράκι, πολύ στεναχωρήθηκα που τα διάβασα. Και πάρε και τον ομοιοπαθητικό οπωσδήποτε.

καλημέρα Harlow!!!!!!!!!!!!!! μη μου πεις πως πάλι σε τσαντίσανε!!?!? Έλα, είναι Παρασκευή σήμερα, το ΣΚ θα είσαι στο σπιτάκι σου να κάνεις κάμπινγκ! Αλήθεια σου έφεραν το στρώμα?

Διαφημίσεις

Ααααααααααααααααα καλά άλλη πονεμένη ιστορία τα στρώματα.

Μου τα φέρανε.

Είναι σκέτο latex-foam χωρίς ελατήρια γιατί το κρεβάτι μου έχει ανακλήσεις που δεν τις χρησιμοποιούσα τόσο καιρό. (γι΄αυτό και πήρα άλλα ειδικά στρώματα ....... για να μπορώ να τις ενεργοποιήσω).

Έλα ντε που μου φαίνεται σαν μπετόν αρμέ το κωλόστρωμα.

Πετάς δεκαρικάκι πάνω του, κάνει γκελ και φτάνει στο ταβάνι.

Δεν ξέρω αν έτσι πρέπει να'ναι, αλλά εγώ δεν μπορώ να ακουμπήσω εκεί πάνω.

Ο δεν άντρας μου, λέει ότι είναι τέλειο και ότι κοιμάται άψογα........αναίσθητο τραγί ο τύπος ρε παιδί μου.

Βέβαια είμαι και ψιλοάρρωστη αυτό τον καιρό και λέω μήπως με πονάνε τα κόκαλά μου περισσότερο από το κανονικό. Θα δείξει.

Όσο για την δουλειά..........έχω στροφάρει ανάποδα αυτόν τον καιρό και φαίνεται............δεν μου μιλάνε εύκολα:D:D:D

Ως administrative assistant ενός ομολογουμένως πολύ δύσκολου ανθρώπου, τραβάω χοντρά ζόρια.

Απορούνε οι υπόλοιποι εδώ μεσα πως τον κάνω ζάφτι γιατί η θέση μου ορφάνευε συχνά πυκνά στο παρελθόν.

Δηλαδή, να σου δώσω να καταλάβεις, αν πεις σε κάποια κοπέλα εδώ μέσα, διάλεξε - ή απολύεσαι ή γίνεσαι administrative assistant- θα έχει κάνει αίτηση στο ταμείο ανεργίας μέχρι να πεις κίμινο.:P

καλημέρα,

με βλέπω να πήζω, δεν βλέπω φως στο τούνελ στο θέμα της δουλειάς,

Ράννια, είχες γράψει για ένα μέλος που δίπλα έκανε θέμα με φωτό στο νετ.

κατά τα άλλα περαστικά.

εμένα μάλλον με ξαναέπιασε ο αυχένας-πριν κάτι εβδομάδες είχα ψύξη- με βλέπω πάλι με αλοιφές.

τελικά δεν μπορώ να αποφασίσω αν η μάνα μου είναι χαζή, αν το παίζει χαζή ή αν απλά βγάζει την κακία της και τα νεύρα της στο μόνο άνθρωπο που κάθεται να την ακούσει, δηλαδή εμένα.

Καλημέρα!

Κι εσύ mybeba τι κάθεσαι κι ακούς? Μπαινάκης Βγαινάκης.

Μάρσυ περαστικά κορίτσι μου και ψυχραιμία! Κι εσένα του πανικού σε κόβω.

Χάρλοου χαλαρά.

Οι υπόλοιπες τι κάνετε?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

τελικά δεν μπορώ να αποφασίσω αν η μάνα μου είναι χαζή, αν το παίζει χαζή ή αν απλά βγάζει την κακία της και τα νεύρα της στο μόνο άνθρωπο που κάθεται να την ακούσει, δηλαδή εμένα.

τί έγινε βρε πουλάκι μου;:confused:

μπονζουρ

σεβισκι..αλοχα πουλακι μου ;p

Ηarlow Σε νιωθω... 4 χρονια μεσα στα υπολοιπα καθηκοντα μου, P.A τύπου με ελεεινές ψυχολογικές μεταπτώσεις καθε 3 λεπτά... δεν περιγράφω άλλο...

μαρσυ... πως ειναι ο βηχασ γαυγισμα δλδ ρε γμτ?

ο καιρος με ενοχλει...εχω κατα8λιψη και εκατσα σπιτι.. δεν θελω να ξεκουνησω μεχρι το απογευμα που θα παμε πουκι...και ολο το σκ 8α βρεχει... που8α το παω το πουλακι μου βολτα μου λέτε με τετοιο σκατοκαιρο?

αερικο..πες στον αντρα σ οτι κ εγω κατι τετοια λεω αλλα δνε μ ακουει κανεισ ;p

αλλα νεα?

dZJip3.png

Δηλαδή, να σου δώσω να καταλάβεις, αν πεις σε κάποια κοπέλα εδώ μέσα, διάλεξε - ή απολύεσαι ή γίνεσαι administrative assistant- θα έχει κάνει αίτηση στο ταμείο ανεργίας μέχρι να πεις κίμινο.:P

Αυτό μου θυμίζει asterix... που λέει ένας λεγεωνάριος σε έναν άλλο "με έβαλαν να διαλέξω, την Γαλατία (δεν θυμάμαι ακριβώς) ή τα λιοντάρια...αλλά ξέρεις πώς είναι ο στρατός, ποτέ δεν παίρνεις αυτό που ζητάς" :D

Δεν έχω πει καλημέρα ακόμα εδώ ε; Καλημέρα :)

Λευκούλα τι έγινε;

Δεν νομίζω πως θα πάτε βόλτα την πούκι αυτό το ΣΚ Μάρα μου... Εμείς ευτυχώς έχουμε κανονισμένες εσωτερικές εκδηλώσεις οποτε θα ξεσκάσει παίζοντας :)

Αυτός ο καιρός μου την δίνει κι εμένα... για μία μέρα με ευχαριστεί... αλλά αυτό το συνεχόμενο μου ταράζει εκτός από τα κόκκαλα και τα προβλήματα... και τα νεύρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...