Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α βρε Ζουπυ...σε μενα το λες??

που 7 μηνων ημουν κι εκανα τραχειοτομη απο οξεια λαρυγγιτιδα που δεν ειχε δειξει το παραμικρο συμπτωμα???

Γιατι νομιζεις οτι τον φοβαμαι τον βρωμοβηχα???Επειδη ειναι υπουλος και δεν ξερεις τι τρεχει...να σου μεινει το παιδι απο το τιποτε!!!

σοβαρά βρε μάρσυ?

σου είχε συμβεί αυτό όταν ήσουνα μωρό?

ναι...ακομη το εχω το αναμνηστικο στον λαιμο μου...

Να ειναι καλα οι γιατροι στο καραμανδανειο που εφτασαν σε χρονο dt

αλλα και η τυχη μου...

η ετοιμοτητα της μανας μου,οι καλες πρωτες βοηθειες στην κλινικη της πολης μου,το οτι ο πατερας μου ειχε μπουκαλες οξυγονου και δεν ψαχναμε,το καραβι που μπηκε αμεσως μπροστα...

Απο το τιποτα...μια ωραια Μαγιατικη μερα,με εβγαλε η μανα μου στον κηπο...και το βραδυ εκανα ενα γκχχχχχ,κλαμα και μετα...καμια επικοινωνια με το περιβαλλον!!

Κρισιμη φαση...24 ωρες μετα την επεμβαση ηξεραν αν θα επιβιωσω!!

Διαφημίσεις

Μαρσυ ανατριχιασα!

Παλι καλα που ολα πηγαν καλα! Απο τη μια στιγμη στην αλλη..........

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

προφανώς από υπερπαραγωγή΄σάλιων, κ.λ.π. κ.λ.π.?

έτσι!

Άρα μάρσυ είσαι ένα μικρό θαύμα της ιατρικής και της τύχης! Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο :D

Καληνύχτα κόρες... πάω να νανουριστώ υπό τον ήχο της σπαστικής βροχής που θα μας συντροφεύει όλο το ΠΣΚ!!!

Ξαναμάκια!

Διαφημίσεις

Καληνυχτα Αερικο...

εγω δεν με βλεπω να κοιμαμαι συντομα...

ανκαι συνηθως οταν υπαρχει λογος να μεινεις ξυπνιος σε πιανει υπνηλια κι οταν θες να κοιμηθεις σε πιανει υπερενταση!!:confused:

marsolan όλα καλά θα πάνε. περαστικό είναι, θα το δεις.

η Μάρα-που πρέπει να έχουμε ίδια ηλικία-δεν παίζεται. που κρυβόσουν μπουμπούκι μου τόσο καιρό;

Το σεβίσκι με άρεσε...

Ράννια, να μας γράφεις για τον ομοιοπαθητικό. μακάρι να έχετε καλά αποτελέσματα.

η ανηψιά μου πάλι με πυρετό ανά 3ωρο, χωρίς βήχα, χωρίς τίποτα. από το πουθενά.

το χαρακτηριστικό της είναι ότι ιδρώνει πολύ χειμώνα καλοκαίρι, συνέχεια. να είναι αλλεργικό το παιδί και να μην το έχουν πάρει πρέφα;

η γιατρός το αποδίδει σε λαιμό ευαίσθητο. αλλά ρε παιδί μου κάθε μήνα ο λαιμός της με πυρετό που βαράει κορυφή;;;;;;;;;

εγώ θα την πήγαινα και σε ομοιοπαθητικό. ή θα την ξετίναζα στις εξετάσεις...

με στενοχωρεί.

κατά τα άλλα πάω για τσιγαράκι και νάνι. ήδη κοιμάται ο αγάπης μου.

εμείς τσικνήσαμε με ντελίβερυ!

καλό ξημέρωμα σε όλες και όνειρα γλυκά στα νινάκια μας!

μάκι μούκι!

ράννια στείλε με π.μ. με το ονοματεπώνυμο της μαντάμ βαρύ πεπόνι με τις φωτό...πληζ.

Καληνυχτα Ζωπυρον!!

Καληνυχτα Σεβη...

Μακαρι να ειναι περαστικα..

οσο για την Μαρα...κρυβοταν στις Πρωτες Αγωνιες...την κραταγαμε εμεις εκει αλλα ξαμοληθηκε και σε αλλα τωρα και ποιος την πιανει:D

καληνύχτα σε όλες!

όπου νάναι θα σκάσει μύτη η ράννια...

Τσα!

ράννια στείλε με π.μ. με το ονοματεπώνυμο της μαντάμ βαρύ πεπόνι με τις φωτό...πληζ.

ποια λες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...