Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλο Αερικουλι! :D

Δοκιμασα να μην την κοιμισω μεσημερι και απο τις 7 κι επειτα ξεκινησε ο οδυρμος... :( Δεν θελω να ξαναδω το παιδι μου σε αυτη την κατασταση! :cry:

Τελικα κοιμηθηκε στις 8μιση και μαλιστα ροχαλιζει -πολυ-..... Τωρα τι ωρα θα σηκωθει και θα ξεκινησει να κοβει βολτες... Δεν ξερω! Απλα θελω να ελπιζω! :|

Η Κωτιτα μας γιατι δεν κοιμαται?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Έλα μου ντε; Τελικά κοιμήθηκε πριν 10 λεπτά στο κρεβάτι μας μαζί μου! Τι σκατά έπαθε σήμερα μου λες;

Διαφημίσεις

εντάξει ρε, μη βαράς!

εγώ νομίζω πως βγήκε από το πρόγραμμά της η μικρούλα και... της λείψατε (πες στην πεθερά σου)!:cool:

κι εμείς... τρελλό τσίκνισμα...

Γεια σας κοριτσια..

τελικα πηγαμε στην γιατρο...

την ακροαστηκε...ολα καλα!!

την κοιταξε στο λαιμο....δεν ηταν ερεθισμενος!!

την ακουσε που εβηξε...δεν ηταν πραγματι ασχημος!!

Η διαθεση σουπερ...οι λαρυγγισμοι-λαρυγγισμοι...

Μας ειπε να την εχουμε στον νου μας..να εχουμε ανοιχτο παραθυρο,αν βηχει εντονα την νυχτα και διαπιστωσω βαρια αναπνοη να την σκεπασω καλα και να την βγάλω εξω στο μπαλκονι...αλλα δεν πιστευει οτι ειναι κατι σοβαρο ωστε να παρουμε soldesanil....

Τι να σας πω ρε κοριτσια....

Γυρισαμε πισω κι ηταν μια χαρα...την αφησαμε λιγο διπλα στους γονεις μου για να διασκεδασει μιας και η διαθεση σουπερ και οταν την πηρα πισω μου ειπαν οτι εβηξε μονο μια φορα και λιγο....

Τωρα εχει κανενα μισαωρο που κοιμαται...πλανταξε στο κλαμα μαλλον απο την κουραση και οταν εκλαιγε και ανεπνεε εκει εκανε σαν χαλασμενη κορνα...

Τωρα που και που βηχει...

τι να πω δεν ξερω!!!

Διαφημίσεις

Μαρσυ πολυ χαιρομαι που σταματησε ο βηχας!

Η δικια μου παλι ρε κοριτσια... ΡΟΧΑΛΙΖΕΙ! Αλλα ροχαλιζει ΠΟΛΥ...

Εχω αρχισει και ανησυχω... Ετσι και πεσω για υπνο φοβαμαι πως δεν θα ξυπνανε ουτε κανονιες και περιμενω να γυρισει ο συζυγος..

Τι καινουριο ειναι παλι και αυτο? :?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

οχι σφυριγματα δεν ακουω...κανονικο βηχα κι οχι συνεχεια!!!και πολλα σαλια...

Στο κλαμα της...οταν εκλαιγε και δεν ηρεμουσε αναμεσα στο ουααααααα να το πω ετσι οταν επαιρνε αναπνοη ακουγοταν σαν κορνα!!!

επειδη τελειωσαμε γυρω στις 9 απο την γιατρο δεν πηρα τον ομοιοπαθητικο γιατι και φαρμακο να μας εδινε το φαρμακειο που μας προμηθευει ηταν κλειστο...αυριο ομως θα παρω κι αυτον να δω τι θα μου πει...

Η γιατρος ειπε οτι πρεπει να με θορυβησει ο βηχας που ειναι σαν γαυγισμα...κατι που μεχρι τωρα δεν ακουω!!

Ειδικοι και στα ειδη βηχα θα γινουμε...γατακια-σκυλακια-κοκορακια:rolleyes:

Οχι Ζουπυ μου!

Κι εσυ κρεατακια υποπτευεσαι ε? Σημερα μου το ξεκινησε..

μπορεί να είναι απλά βουλωμένη η μύτη της σήμερα - πάντως μια επίσκεψη γενικά σε ωρλ, σίγουρα δεν θα βλάψει (εμένα μου άνοιξε τα μάτια) - το ροχαλητό μπορεί να είναι κρεατάκια ή και ιγμορίτιδα

οχι σφυριγματα δεν ακουω...κανονικο βηχα κι οχι συνεχεια!!!και πολλα σαλια...

Στο κλαμα της...οταν εκλαιγε και δεν ηρεμουσε αναμεσα στο ουααααααα να το πω ετσι οταν επαιρνε αναπνοη ακουγοταν σαν κορνα!!!

επειδη τελειωσαμε γυρω στις 9 απο την γιατρο δεν πηρα τον ομοιοπαθητικο γιατι και φαρμακο να μας εδινε το φαρμακειο που μας προμηθευει ηταν κλειστο...αυριο ομως θα παρω κι αυτον να δω τι θα μου πει...

Η γιατρος ειπε οτι πρεπει να με θορυβησει ο βηχας που ειναι σαν γαυγισμα...κατι που μεχρι τωρα δεν ακουω!!

Ειδικοι και στα ειδη βηχα θα γινουμε...γατακια-σκυλακια-κοκορακια:rolleyes:

μπορεί να είναι καμιά αρχόμενη ίωση

ή αλλεργία

ή να την πειράζει κάτι μέσα στο δωμάτιο

ο βήχας που είναι σαν γαύγισμα μας θορυβεί γιατί παραπέμπει σε λαρυγγίτιδα αλλά κανένας βήχας δεν είναι αμελητέος

στο ότι θα γίνουμε... βηχολόγοι, παιδίατροι γενικότερα, ξαναπέστο...:shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...