Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

@Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Επειδή είχα κι εγώ θέμα με το ενδομήτριο και ακύρωσαμε 5 φορές την εμβρυομεταφορα να σου πω τι αποφάσισα εγώ να κάνω καθότι και βελονισμό είχα κάνει και διαφορά δεν είδα καμία. Αποφάσισα έτσι για να μην πω ότι δεν το έκανα κιόλας prp ενδιμητριου. Γίνεται στο γραφείο του γιατρού, χωρίς αναισθησία και καθόλου πόνο. Το έκανα 5 ημέρες πριν την εμβρυομεταφορα, δεν ξέρω τι αποτέλεσμα είχε βέβαια, αν αποτύχει η προσπάθεια θα πάω να κάνω από περιέργεια έναν υπέρηχο στον επόμενο κύκλο. Φίλη μου πάντως που έχει κάνει prp ωοθηκών ειδε διαφορά. Ο γιατρός μου μου έλεγε ότι δε χρειάζεται να το κάνουμε επειδή ήταν το ενδομήτριο 6,9 και πολύ καλό στο σχήμα όμως εγώ του το είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή. Με κάτω από 7,5 δεν πάω, κάτι το οποίο δε θα κατάφερνα μόνη μου. 

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

αερικο...και εγω σημερα που εκανα την αρωστη κ εκατσα σπιτι πως θα περνουσα ευχαριστα την ωρα μου αν οχι με ενα πετ? :P

αααα εγω γαλα δεν αλλαζω αγαπες.. με αλμιρον ξεκινησα απο την 3η μερα με αλμιρον συνεχιζω εως τώρα..και της αρεσει τις βρωμιτσασ...καμια φορα πινει και 600 μλ γαλα τη μερα

μαρσακι. αει πουλακι μου στο δοχτωρα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγαπες σασ αφηνω ειναι η ωρα που ξυπναει η πουκι και εχουμε..τελεκονφερενσ να μου πει τα νεα της :P

καλες τσινκες φατε πιειτε κλπ κλπ

φιλια

υγ μαρσακι μην αγχωνεσαι κουκλα μου ολα μια χαρα ειναι...αν χρειαστεις κατι βαρα τηλ

dZJip3.png

κοιτα....για ως ενος ετους...ειναι απολυτως σιγουρο! γι' αυτο απαγορευεται το αγελαδινο (καλα, οχι μονο γι'αυτο ,αλλα ειναι πολυ σημαντικος λογος) σε παιδια κατω του ετους.

Μια πολυ καλη φιλη μου, τα ξεκινησε με το που μπηκαν στο χρονο με φρεσκο (αγελαδινο) και της εκαναν και τα δυο αναιμια....χωρις καμια κληρονομικη διαθεση....

Γιατι λες οτι ειναι χαλια το ΝΟΥΝΟΥ?

δεν μιλάω για κάτω του ενός έτους - προς θεού!

μιλάω από 1,5 ετών και μετά για φρέσκο! μέχρι τότε, δώσε του μια καλή σκόνη! τουλάχιστον, εγώ έτσι έκανα... κι ήμουν τόσο ικανοποιημένη από το γάλα που σου είπα που μάλιστα άργησα να κόψω τη σκόνη!

τα νουνού γενικά είναι χάλια - έχω ένα φίλο που κατά κάποιο τρόπο σχετίζεται... με τα γάλατα και μου έχει πει πολλά πράγματα (για όλα τα γάλατα)! άσε που εγώ είμαι milk-maniac κι έχω πολυετή εμπειρία πια, καθαρά εμπειρική (χρώμα, υφή, γεύση, πέψη, έντερο, κ.λ.π.)! με το που θα πιω ένα δυό ποτήρια, ξέρω κι αν το γάλα είναι καλό - θρεπτικό ή βαρύ, κ.λ.π. κ.λ.π.

όσο για το φρέσκο γάλα, εσείς εκεί κάτω έχετε το δικό σας που είναι καταπληκτικό!;)

Διαφημίσεις

γιατί το απορρίψατε?

Εμείς; Η Κωτίτσα τα απέρριπτε :lol: Με το frisolac ήταν σα να ανακάλυπτε το γάλα από την αρχή :D

Γενικά πάντως... τις φαρμακευτικές με τα γάλατα δεν τις εμπιστεύομαι ;) if you know what I mean :D Προτιμώ παραγωγές από εταιρείες που ασχολούνται αποκλειστικά με την διατροφή και δη των παιδιών :D

άσε που εγώ είμαι milk-maniac κι έχω πολυετή εμπειρία πια, καθαρά εμπειρική (χρώμα, υφή, γεύση, πέψη, έντερο, κ.λ.π.)! με το που θα πιω ένα δυό ποτήρια, ξέρω κι αν το γάλα είναι καλό - θρεπτικό ή βαρύ, κ.λ.π. κ.λ.π.

Για πες τι προτείνει η ειδικός για το φρέσκο στους Αθηναίους;

Μάρα έλεγα στον άντρα μου για την πεθερά σου και τον παιδοψυχολόγο και η απάντησή του:

"Κόψτε τα ναρκωτικά! Δεν φτάνουν για όλους"

:lol:

Για πες τι προτείνει η ειδικός για το φρέσκο στους Αθηναίους;

όσο πιο μικρές παραγωγές γίνεται... αν και αυτό δεν είναι πάντα ασφαλές...

π.χ. εβολ / τρίκκη / ...... (είπαμε το... αλτσχάιμερ):rolleyes:

μην γελάσεις και μην με περάσεις για τρελλή... αλλά αν ξέρεις κάποιον... μικρό... παρασκευαστή... που φτιάχνει ρυζόγαλα - κρέμες και τα συναφή, πήγαινε και ρώτα τον από που παίρνει γάλα και τι πιστεύει...

δύσκολη συζήτηση έχετε ανοίξει στα 2χρονα...

εντωμεταξύ, η βροχή μ' έχει τσακίσει, την απεχθάνομαι...!:shock:

Γειά σας κοριτσάκια! Μου λείψατε..

Έχω λαλήσει στη δουλειά αυτές τις μέρες κ μέχρι μέσα Μάρτη θα δουλεύω νυχθημερόν.

Μου έλειψαν τα παιδάκια μου, όταν επιστρέφω κοιμούνται.. Και λέγαμε να ψήσουμε σήμερα, γμτ.

Μάρα καλωσήρθες!!!

Διαφημίσεις

αυτα τα κωλο φρισομελ, φρισολακ , φρισογκροου....που σκατα θα τα βρω?

μετά το χρόνο θα πάρεις frisogrow και θα το βρεις στο σούπερ μάρκετ κανονικότατα ή στο φαρμακείο. Για πιο πριν παίρνεις frisomel.;)

Καλα τα λετε για τα γαλατα κορες αλλα υπολογιζετε χωρις τον ξενοδοχο οεο. Εμεις κοψαμε την σκονη και δοκιμασα ΟΤΙ γαλα βρηκα. Σε ολα εκανε μια μουρη ξυνη και μπλιαξ μαμα αλλο καθαρο. Το μονο που κατεβασε με την μια χωρις κιχ ηταν το νουνου kid.......οποτε......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Ο μικρός ercefuryl, ένζυμα, και μια αλοιφή.Πφ. Ο καημενούλης.

Τι κάνουτε? Θα βγω για τσιγάρο τηλεφωνικό με φίλες και επανέρχομαι.

ααααα ανησυχει το πε8εριδιο που η πουκι ειτε φυγω απο το σπιτι εγω ειτε η μανα μου (ως ανθρωπος που ειναι πιο πολυ μαζι της) απλά.. εχεσθην και συνεχιζει το προγραμματακι της.. δεν γινετε συμφωνα με την πεθερα το παιδι να μην στεναχωριετε που φευγει η μανα του....αει βγαλε ακρη τωρα με την καθε λολετζω

Ο γιος μου δεν έκλαψε ποτέ που μας αποχωρίστηκε. Όταν τον πήγα βρεφικό με ρωτούσαν αν έχει ξαναπάει παιδικό, και μετά από 1 μέρα προσαρμογής μας είπαν να τον πάμε κανονικά. Εγώ χαίρομαι που είναι έτσι το παιδάκι μου.

μάρσυ, αν κάτι σε ανησυχεί, να το δει το παιδί γιατρός! εδώ, εκεί, δεν ξέρω που... αλλά να το δει!

τελικά, το γάλα που σας είπα, το S26, δεν το ξέρετε?

ράννια, τα φρισολάκ, κ.λ.π. τι τα θες?

Το έδωσα και στα 2 μου παιδιά στην αρχή ως το καλύτερο. Ο μεγάλος έβγαζε πράσινα κακά που σήμαινε ότι δεν απορροφούσε σωστά το σίδηρο. Η μικρή έκανε κάτι ρουκέτες από εδώ μέχρι απέναντι.

δεν μιλάω για κάτω του ενός έτους - προς θεού!

μιλάω από 1,5 ετών και μετά για φρέσκο! μέχρι τότε, δώσε του μια καλή σκόνη! τουλάχιστον, εγώ έτσι έκανα... κι ήμουν τόσο ικανοποιημένη από το γάλα που σου είπα που μάλιστα άργησα να κόψω τη σκόνη!

τα νουνού γενικά είναι χάλια - έχω ένα φίλο που κατά κάποιο τρόπο σχετίζεται... με τα γάλατα και μου έχει πει πολλά πράγματα (για όλα τα γάλατα)! άσε που εγώ είμαι milk-maniac κι έχω πολυετή εμπειρία πια, καθαρά εμπειρική (χρώμα, υφή, γεύση, πέψη, έντερο, κ.λ.π.)! με το που θα πιω ένα δυό ποτήρια, ξέρω κι αν το γάλα είναι καλό - θρεπτικό ή βαρύ, κ.λ.π. κ.λ.π.

όσο για το φρέσκο γάλα, εσείς εκεί κάτω έχετε το δικό σας που είναι καταπληκτικό!;)

Ζώπυ, για της γεωργικής σχολής από άποψη ποιότητας τι γνώμη έχεις?

Μάρα έλεγα στον άντρα μου για την πεθερά σου και τον παιδοψυχολόγο και η απάντησή του:

"Κόψτε τα ναρκωτικά! Δεν φτάνουν για όλους"

:lol:

Α ρε Τζιμάκο!

Wktmp2.png

qIogp3.png

H ώρα είναι τόσο και η μικρά ακόμα στριφογυρνάει στο κρεβάτι της αφού πρώτα δοκίμασα όλα τα πιθανά κόλπα για να κοιμηθεί! Τι σκατά το πότισαν οι παπούδες και έχει τόση υπερένταση; :confused:

Κάναμε αλλαγή βάρδιας στο καραούλι (στημένοι έξω από το δωμάτιό της*) με τον μπαμπά...

* Έχει αρχίσει και προσπαθεί να σκαρφαλώσει στα κάγκελα... οπότε μέχρι να κοιμηθεί πρέπει να ακούμε τι σκατά κάνει γιατί όταν ακουστεί το γκντουυυυπ θα είναι αργά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...