Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοιτάξτε, εγώ κορίτσια σε όλη την εγκυμοσύνη νύχια δεν έβαψα, μαλλιά που είμαι και ξανθιά τα έκανα ανταύγειες στον 6ο μήνα και πριν γεννησω (εκεί να δείτε χαλι...), έβαλα φυτικό ρόλον για αποσμητικό αλλά σχετικά ζεστό μπάνιο έκανα, όχι καυτό και όχι συνέχεια. Μπορεί να ακουστώ υπερβολική όμως επειδή είχα και ένα ιστορικό αποβολών ήθελα να αποφύγω όσο πιο πολλά γινόταν. Για βαφή μου είχε πει και ο γιατρός όχι. Επίσης ο εμβρυολογος μου είχε πει να αποφεύγω επεξεργασμενα τρόφιμα και καφέ όχι ντεκαφεινε, καλύτερα 1 και κανονικό. Εγώ έπινα ελληνικό και συνήθως μόνο 1. Να παίρνετε οπωσδήποτε φυλλικό και εγώ έπαιρνα και τις neurobion. Προσοχή στο αν έχετε έλλειψη βιταμίνης D και πάντα έλεγχος στο θυρεοειδη για προσαρμογή της δοσης. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

μαρσυ... μπασ και ειναι ιωσουλικομενο το παιδι και το περναει με ελαφρυ πυρετο και γκουχου?

εγω ξερεις τι υποψιαζομαι Μαρα.......

οτι τα παλιοδοντα μας κανουν παλι την δουλεια...!!!

Κατα τα αλλα..ειναι ακμαιοτατηηηη η δεσποσυνη...

οι ταρζανιες συνεχιζονται..

θα ξαναμετρησω σε ενα μισαωρο...μην τυχον η θερμοκρασια ηταν ανεβασμενη λογω υπνου,ζεστασιας κλπ...

Μονο ο βηχας με χαλαει.....λιγο ακομη θα περιμενω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Zουπυ..εχεις δικιο,

μολις την θερμομετρησα...εχει 37,8...μαλιστα!!

ραννια...ολταν αποθηλασεις δεν θα δωσεις φρεσκο??

απο που πηρες θερμοκρασια?

πυρετος ειναι:

μασχαλη >37,2

πωπος >38

αυτι >38

στομα >37,8

οχι, λεω μεχρι τουλαχιστον 18 μηνων να μη δωσω. Το φρεσκο εχει πολυ ασβεστιο που αποτρεπει την απορροφηση του σιδηρου και οδηγει σε αναιμιες

Διαφημίσεις

ααααα ανησυχει το πε8εριδιο που η πουκι ειτε φυγω απο το σπιτι εγω ειτε η μανα μου (ως ανθρωπος που ειναι πιο πολυ μαζι της) απλά.. εχεσθην και συνεχιζει το προγραμματακι της.. δεν γινετε συμφωνα με την πεθερα το παιδι να μην στεναχωριετε που φευγει η μανα του....αει βγαλε ακρη τωρα με την καθε λολετζω

Εσύ έχεις το ανάποδο θέμα από μένα :lol:

Το αντίστοιχο του Almiron είναι το Aptamil αλλά εγώ προτείνω πάντα το Frisolac, Frisomel, Frisogrow ως δοκιμή γιατί σε εμάς που πειραματιστήκαμε με όλα (και το S26 της Wyeth [φαρμακευτική]) εκεί καταλήξαμε.

Τα Frisogrow που ενδιαφέρουν εσένα ράννια τα βρίσκεις στο Σ/Μ :) Γιατί ο μικρός θα έχει κλείσει χρόνο οπότε πας στο Grow...

Εσύ πούκα αν θες να δοκιμάσεις θα πάρεις Frisomel πάλι απο το Σ/Μ... Μόνο τα της πρώτης ηλικίας (έως 6 μηνών) τα παίρνουμε από το φαρμακείο.

Με τον άλλον... κακώς ασχολείστε... αυτό επιδιώκει! Ήταν προφανές από το πρώτο μήνυμα στο άλλο θέμα με την έξοδο ;)

εγω ξερεις τι υποψιαζομαι Μαρα.......

οτι τα παλιοδοντα μας κανουν παλι την δουλεια...!!!

Κατα τα αλλα..ειναι ακμαιοτατηηηη η δεσποσυνη...

οι ταρζανιες συνεχιζονται..

θα ξαναμετρησω σε ενα μισαωρο...μην τυχον η θερμοκρασια ηταν ανεβασμενη λογω υπνου,ζεστασιας κλπ...

Μονο ο βηχας με χαλαει.....λιγο ακομη θα περιμενω!!

Ο ξηρός βήχας δεν μπορεί να είναι από δόντια... ο βήχας από δόντια είναι παραγωγικός λόγω των σάλιων που γίνονται βλέννες ;)

Μάρσυ αν είναι βραχνιασμένη γρήγορα σε γιατρό... κυκλοφορούν κάτι φαρυγγολαρυγγίτιδες!

Διαφημίσεις

Zουπυ..εχεις δικιο,

μολις την θερμομετρησα...εχει 37,8...μαλιστα!!

στο γιατρό σου είπα, στο γιατρό!

...οχι, λεω μεχρι τουλαχιστον 18 μηνων να μη δωσω. Το φρεσκο εχει πολυ ασβεστιο που αποτρεπει την απορροφηση του σιδηρου και οδηγει σε αναιμιες

δεν είμαι και τόσο σίγουρη γι' αυτό που λες! οι γνώμες δι'ί'στανται...

πάντως, ρώτα γι' αυτό που σου είπα, είναι πολύ καλό γάλα! τα νουνού κ.λ.π. είναι... χάλια!

Εσύ έχεις το ανάποδο θέμα από μένα :lol:

Το αντίστοιχο του Almiron είναι το Aptamil αλλά εγώ προτείνω πάντα το Frisolac, Frisomel, Frisogrow ως δοκιμή γιατί σε εμάς που πειραματιστήκαμε με όλα (και το S26 της Wyeth [φαρμακευτική]) εκεί καταλήξαμε.

γιατί το απορρίψατε?

δεν είμαι και τόσο σίγουρη γι' αυτό που λες! οι γνώμες δι'ί'στανται...

πάντως, ρώτα γι' αυτό που σου είπα, είναι πολύ καλό γάλα! τα νουνού κ.λ.π. είναι... χάλια!

κοιτα....για ως ενος ετους...ειναι απολυτως σιγουρο! γι' αυτο απαγορευεται το αγελαδινο (καλα, οχι μονο γι'αυτο ,αλλα ειναι πολυ σημαντικος λογος) σε παιδια κατω του ετους.

Μια πολυ καλη φιλη μου, τα ξεκινησε με το που μπηκαν στο χρονο με φρεσκο (αγελαδινο) και της εκαναν και τα δυο αναιμια....χωρις καμια κληρονομικη διαθεση....

Γιατι λες οτι ειναι χαλια το ΝΟΥΝΟΥ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...