Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

(απο δευτερα ετοιμαστητε να σασ ερθω φορτωμενη για τρελα γελια...8α σκασει παιδοψυχο στο σπιτι....γλεντια που 8α κανουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε)

γιατι?

ααααα ανησυχει το πε8εριδιο που η πουκι ειτε φυγω απο το σπιτι εγω ειτε η μανα μου (ως ανθρωπος που ειναι πιο πολυ μαζι της) απλά.. εχεσθην και συνεχιζει το προγραμματακι της.. δεν γινετε συμφωνα με την πεθερα το παιδι να μην στεναχωριετε που φευγει η μανα του....αει βγαλε ακρη τωρα με την καθε λολετζω

dZJip3.png

Μωρε...αυτον θα τον παρω τηλεφωνο αμεσα λεμε....Τον εχω στο προγραμμα

Μολις ξυπνησει η μικρη...

κι αν καταφερω να μας δει εμβολιμα....γιατι εχουν και ραντεβου αυτοι!!

μάρσυ, αν κάτι σε ανησυχεί, να το δει το παιδί γιατρός! εδώ, εκεί, δεν ξέρω που... αλλά να το δει!

τελικά, το γάλα που σας είπα, το S26, δεν το ξέρετε?

ράννια, τα φρισολάκ, κ.λ.π. τι τα θες?

Διαφημίσεις

ααααα τι να σου πω..την καλυτεροτερη των καλυτερότερων.... την βλεπω κ ανοιγει η ψυχη μου ενα πράγμα...αλλα επειδη δνε μπορω τα κλωτσομπουνιδια 8α την κουβαλησω την κυρια ψυχω να δει οτι το παιδι ειναι περιφημα να τελειωνει η φαση....κουραζομαι να εξηγω δλδ

dZJip3.png

μα σωνει και ντε η μικρη να πρεπει να γκανιαζει στο κλαμα επειδη φευγω? χαιρετι0μαστε φιλιομαστε λεμε το τραγουδακι "8α ερ8ει η παρασκευη" φευγω και παει το πουλακι μου ηρεμο και παιζει με τον σκυλο..δλδ τι αλλο να κανει? παρασταση διαμαρτυριας?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

και παλι......πολυ καλα αντιδρας στην "αποψη" της ....

εμενα αν μου ελεγε κατι, το οτιδηποτε ομως (χαχαχαχαχαχ), θα την εστελνα στο γεροδιαολο! :twisted::twisted::twisted::twisted:

μα σωνει και ντε η μικρη να πρεπει να γκανιαζει στο κλαμα επειδη φευγω? χαιρετι0μαστε φιλιομαστε λεμε το τραγουδακι "8α ερ8ει η παρασκευη" φευγω και παει το πουλακι μου ηρεμο και παιζει με τον σκυλο..δλδ τι αλλο να κανει? παρασταση διαμαρτυριας?

ε ενα πλακατ χρειαζεται! :tongue::tongue::tongue:

και παλι......πολυ καλα αντιδρας στην "αποψη" της ....

εμενα αν μου ελεγε κατι, το οτιδηποτε ομως (χαχαχαχαχαχ), θα την εστελνα στο γεροδιαολο! :twisted::twisted::twisted::twisted:

apla δεν το τραβαω γιατι παραλληλα ηρεμω και τα ενοχικα του αντρα μου..ενοχικα περι του παιδιού ενοοώ ;)

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...