Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

@Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Ναι με πρωινά! Εγώ που επαιρνα utro δεν είχα θέμα μια χαρά έκανα το τεστ. Όλα καλα να πάνε!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ennalaktiko του αλμιρον ρε αγαπες ποιο ειναι? βλεπω το απταμιλ να εχιε ιδια συσκευασια...

δεν συμφερει ιδιαιτερα στη φαση που ειμαστε...αντε ενα κερδος της ταξης των 30 ευρω στα 10 κουτια!!!

ειναι της ΝΟΥΝΟΥ

εχω μια γνωστη εδω πατρα που δουλευει στη ΝΟΥΝΟΥ και μπορει να τα παρει με 40% εκπτωση αλλα ψιλοντρεπομαι να της πω....

καλα δε τα θελω ακομα....σε 2-3 μηνες....αλλα απο τωρα ψαχνομαι....

πρέπει να πάσχω από... νεανικό αλτσχάιμερ!!!!! πως το έλεγαν το γάλα που έδινα στο γιο μου κι ήταν καρατσεκαρισμένα καλό?

χμμμ... S26 ?

΄

ράννια, έτσι είναι οι ομοιοπαθητικοί - ρωτάνε τα πάντα γιατί βλέπουν το θέμα ολιστικά! δεν σε ρώτησε για τη σχέση σου με τον άντρα σου? δεν κάνω πλάκα!

μάρσυ, γρήγορα το παιδί στο γιατρό - είμαι καμένη από αναβολές και αμφιβολίες...

καλύτερα να είσαι υπερβολική παρά να διακινδυνεύσεις!

Διαφημίσεις

σιγα μην ντραπεις! σιγα το 8εμα! ασε με αγαπη μου τωρα...αν μπορεις ντου ιτ!

λες ε?

΄

ράννια, έτσι είναι οι ομοιοπαθητικοί - ρωτάνε τα πάντα γιατί βλέπουν το θέμα ολιστικά! δεν σε ρώτησε για τη σχέση σου με τον άντρα σου? δεν κάνω πλάκα!

αυτο το ολιστικα...μου αρεσει....οχι μονο σχετικα με τους γιατρους....σχετικα με ολα...μ'αρεσει να τα βλεπω σφαιρικα τα πραγματα ....

ε? οχι! δε με ρωτησε!

Zopirοn,

να την παω λες ε???

κι εγω τρωγομαι τοσην ωρα...

ξερεις τι με κραταει λιγο...??

Η γιατρος ειναι μπουκωμενη...και φοβαμαι να την παω στο ιατρειο...αλλα και να της πω να ερθει απο εδω!!:confused::confused:

Λες να το ρισκαρω??

Τι να κανω ρε γαμωτο..:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...