Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

@Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Ναι με πρωινά! Εγώ που επαιρνα utro δεν είχα θέμα μια χαρά έκανα το τεστ. Όλα καλα να πάνε!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ναι...οτι ολη μερα κα8ετε και λεει πιπεσ οτι οσοι νιωθουν καπως να μην κανουν παιδιά ή οτι σωωωωωωωωωωνει και ντε βγαλε το βυζι μωρη εξω και δινε φαγητο..ειναι απαυγασμα σοφιασ και ενηλικης συμπεριφορας

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε...τι να πω....μου εκανε ενα καρο ερωτησεις (για τον τροπο που κοιμαται το παιδι, βαρος, υψος, τι τρωει, αν ειναι υπερκινητικο ή νωθρο, αν ιδρωνει....τετοια) μου εδωσε ενα φαρμακο, ενα χαπι (μια φορα θα το παρει) και θα τα πουμε σε ενα μηνα παλι, αν δε του εχει ηδη εξαφανιστει λεει....

70 ευρω πληρωσα, το φαρμακο δε ξερω ποσο εχει....

αυταααααααααα

ε...τι να πω....μου εκανε ενα καρο ερωτησεις (για τον τροπο που κοιμαται το παιδι, βαρος, υψος, τι τρωει, αν ειναι υπερκινητικο ή νωθρο, αν ιδρωνει....τετοια) μου εδωσε ενα φαρμακο, ενα χαπι (μια φορα θα το παρει) και θα τα πουμε σε ενα μηνα παλι, αν δε του εχει ηδη εξαφανιστει λεει....

70 ευρω πληρωσα, το φαρμακο δε ξερω ποσο εχει....

αυταααααααααα

το φαρμακο πανω απο 1.5 ευρω δεν νομιζω να κανει!!!

Διαφημίσεις

το φαρμακο πανω απο 1.5 ευρω δεν νομιζω να κανει!!!

σοβαρα?! ε και τι τα πουλανε τοτε? τι κερδος εχουν? ή τα εχουν για κραχτη? ναι ε?

βρε αποριες που εχωωωωωωωω

παντως κοριτσια, αν δω αποτελεσμα....δε ξερω...τουλαχιστον για τετοια πιο "ασημαντα" ζητηματακια θα πηγαινω....

επειδη θιξαμε και το θεμα του θηλασμου, μου ειπε οτι δινουν φαρμακα σε γυναικες που διεκοψαν το θηλασμο και τους ξαναρχεται το γαλα.....λετε να ρωτησω την αγλαια ή θα ξεσπασει καμια θυελλα παλι?

Δεν σας ειπα εεε??

Ο βηχας της μικρης συνεχιζεται...τωρα που κοιμαται βηχει πιο βραχνα ακομη...γαμωτο!!!

Θα τηλεφωνησω στον ομοιοπαθητικο μου φαινεται σημερα το απογευμα!!

Τον φοβαμαι τον κωλοβηχα πολυ...πρωτη φορα μου ακουγεται ετσι.

Δεν με βλεπω να κλεινω ματι το βραδυ...!!

Διαφημίσεις

(ηρ8ε το στεφανι μου..βρεγμενος λογω μηχανης...μου εκανε το πατωμα λιμπα...και ειχα σφουγαρισει νωριτερα το πρωι λογω κοσμου που 8α εοχυμε σημερισ...οεο...μουμπλε μουμπλε..)

dZJip3.png

ειναι μια, που εχει βαλει θεμα για τις φωτο στο νετ....οκ! και μου χει μοστραρει τη φωτο της και του αντρα της ....και σα να μη φτανει αυτο...εχει βαλει και ονοματεπωνυμο! Οι φωτο της φταιξανε!

ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...