Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ααααχχχχχχ! δεν πρόλαβα τη ράννια - πρέπει να πάρει το παιδί μαζί!!!!!

και για τη χύτρα (παρ' ότι δεν έχω) συμφωνώ με ντάλια - υπάρχουν 2 απόψεις!

Κι εγώ δεν ξέρω ποια είναι η σωστή...προς το παρόν κρατάω αυτή που με βολεύει, καλή η χύτρα:mrgreen:

Καλέ ρίξτε κανένα λινκ με το μούρι

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

phra thl sta babywalker για το που 8α τα βρω μου ειπαν λητώ ε πηρα ητλ στα κεντρικα και μου ειπαν ναι ναι ναι ! αμα σε ενδιαφερει και 8ελεις να παραγγελεις για καλοκαιρι να παραγγειλπουμε μαζι γιατι εχω εκπτωση στα λητω

dZJip3.png

κικιτσα μου δεν εχω ιδεα για αλλεργίες..ειμαι εντελώς ζωντοβολη μανα.. 8 μηνων ειναι η μικρα δνε ρεχω προλαβει ακομη να δω τι και πως με αλλεργιες αρωστιες κλπ

Εμάς δεν έχει καθόλου αλλεργίες μέχρι στιγμής. Κι επειδή κι εμείς δεν είμαστε αλλεργικοί σε κάτι νομίζω ότι ούτε τα παιδιά μου θα είναι.

Α, θα το μελετήσω το θέμα.:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

phra thl sta babywalker για το που 8α τα βρω μου ειπαν λητώ ε πηρα ητλ στα κεντρικα και μου ειπαν ναι ναι ναι ! αμα σε ενδιαφερει και 8ελεις να παραγγελεις για καλοκαιρι να παραγγειλπουμε μαζι γιατι εχω εκπτωση στα λητω

μονο με ενδιαφερει???τα θελω για την βαφτιση της Πενελοπε...αν συνεννοηθουμε το λεπον!!

Χαχα..προσεβληθη το "παλικαρι"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...